budgilas

del kazko nepasileidzia(ps2 slim)

Rekomenduojami pranešimai

Na kai as ir mano pazystami naudojo ACME diskus, tai kas antra reikejo ismesti, nes kas antras diskas isirasydavo su klaidom, tai nuo to laiko mes ir nenaudojam ACME, gera varda uzsitarnauti sunku, o susigadinti lengva, kam man zaisti su ta ACME loterija, eiti i parduotuve kiekviena atskirai diska tikrinti vienas is geros partijos, kitas gal bus is blogos, jei dabar akcija MAXIMOJ buvo akcija 40% visiem diskam nuolaida tai as Verbatim, kurie kainavo ir IKI, ir maximoj ir kitur po 1,39 Lt, prisipirkau po 0,84 Lt visa kruva. Ir cia tema yra apie PLAYSTATION2, apie diskus, kurie labiausiai tinka PS2 zaidimus irasineti, kurie diskai maziausiai gadina PS2 lazeri, tai visi raso, ne as, o kiti zmones, kad ACME diskai gadina PS2 lazeri, as jau tiksliau neparasysiu, jeigu zmogus nenori girdeti jokiu argumentu, tai cia rasyk nerases.

Beje, as visus savo reikalingus duomenis ir zaidimus surarintus archyvui, irasineju i LiveStar diskus ir esu nemazai PS2 zaidimu i LiveStar diskus isirases ir kol kas neturejau su jais jokiu problemu, todel is mano patirties tai LiveStar disku geriausias kainos ir kokybes santykis, ypac kai as juos imu is didmenininku didmeninemis kainomis...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.