budgilas

del kazko nepasileidzia(ps2 slim)

Rekomenduojami pranešimai

isirasiau zaidima i ''Verbatim CD-R'' diska,ir nepasileidzia,kazkodel ,ps2 yra cipuotas, ;;MODBO CHIP;;

gal zinot kokiu priezasciu kad negali pasileisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal rasei ne pagal rekomendacijas, pvz 4x greiciu. Arba chipas yra isjungtas.

Redagavo Dfdx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal rasei ne pagal rekomendacijas, pvz 4x greiciu. Arba chipas yra isjungtas.

rasiau ant 2x,penktadieni buvau israses zaidima i ''CD-R ACME''kompakta siek tiek pazaidziau,viskas veike,o vakare kai vel norejau zaist zaidima is to disko tai jau nebepasileido,gal kazkas lazeriui arba dar kazkas nutiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tau verbatim niekada neveike,

acme veike bet nuluzo?

chronologine tvarka viska nupasakok kaip buvo ir ziuresim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

penktadieni isirasiau i acmes CD-R diska zaidima,1 karta pazaidziau,2 kai zaist norejau tada jau nebeveike..

sestadieni rasiausi i Verbatim CD-R diska irgi neveike,

gal lazeriui kazkas nutiko ..arba dar kazkas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isirasyk kita zaidima i kita CD-R arba dar geriau DVD-R, rasyk ne su Alcohol, bet su Nero, tada ziurek ar koks nors zaidimas veiks, ar visi neveiks, dar gali buti blogas ripas to zaidimo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandysiu isirasyt,bet as nero neturiu,naudosiu as ''ashampoo studio 7'' israsymui,Ka reiskia TAS [RIP] ?o iskur tu zaidimus plesiteisinam siunti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Didesnio s* uz ACME diskus pasaulis dar nemate, radai i ka irasinet...

Tushcios kalbos. Teisingiau butu pasakyti, kad ACME diskai tai kaip loterija: ivairiu gamintoju produkcija paslepta po ACME zenklu. Paskutiniu sh tikrai negalima vadinti, bent jau kiek man yra teke naudot.

Kas tikrasis gamintojas pagal ID galima pasitikrinti su kokiu nors SMART-BURN Media Check Program for Optical Storage Products.

SMART-BURN Media Check utility will help you to verify the information of the media you are using, such as the brand, the types ( CD-R / RW, DVD-R / RW, DVD+R / RW, Double Layer DVD+R ), speed limit...etc.

Ir ACME tai nieko pati negalima, nebevartokit geriau to vardo.

Pvz man pasiziurejus, kas po ACME diskais slepiasi, paaiskejo, kad gamintojai:

1. Mitsubishi Chemical Corp./Verbatim Singapur

2. Moser Baer India

O tai yra auksciausios klases gamintojai. Taip, kad baikit emcijom tashkytis ir tauksht apie sh. O jei radot po ACME zenklu nezinoma gamintoja - pasidalinkit, o ne tushciazodziaukit :D

Cia linkas i keleta ID ir gamintoju sarasha.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jeigu diskai yra patys pigiausi parduotuveje, tai jau pati ju kaina viska apie juos pasako, o gamintojo ID galima parasyti koki nori, beje, kad paziuret gamintojo ID, nereikia jokiu specialiu utilitu, ji kuo puikiausiai Alcoholis rodo, per disk info ir analogiskai Nero irgi rodo ir net jeigu kazkokia partija disku butu gera, kaip ta ID pasiziureti pries perkant diska, jei jis buna supakuotas ir salia neturi savo kompo? O loterijose galbut kazkas ir laimi, per televizija rodo, kad teleloto kazkas laimi milijona, bet as tokio zmogaus nesu sutikes, o is savo irsavo pazistamu patirties, ka pats esu asmeniskai patyres, ACME yra visiskas s* ir taskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jeigu diskai yra patys pigiausi parduotuveje, tai jau pati ju kaina viska apie juos pasako, o gamintojo ID galima parasyti koki nori, beje, kad paziuret gamintojo ID, nereikia jokiu specialiu utilitu, ji kuo puikiausiai Alcoholis rodo, per disk info ir analogiskai Nero irgi rodo ir net jeigu kazkokia partija disku butu gera, kaip ta ID pasiziureti pries perkant diska, jei jis buna supakuotas ir salia neturi savo kompo? O loterijose galbut kazkas ir laimi, per televizija rodo, kad teleloto kazkas laimi milijona, bet as tokio zmogaus nesu sutikes, o is savo irsavo pazistamu patirties, ka pats esu asmeniskai patyres, ACME yra visiskas s* ir taskas.

ACME nera pigiausi, jie pagal kaina vidutine nisha uzima. Ko tikrai baidytis reiktu tai kinietishku disku. Ten tai tikrai baisiau nei baisu.

Mano siulytas utilitas daugiau parodo (ir nereikia instaliuot), papildomai pateikia ir zmogui suprantama kalba, ne tik ID.

Priesh perkant diska ID nepaziuresi. Nusiperki po viena ish visu disku, parsineshi pasitikrini ir nusprendi kuriuos kur naudosi, o i kuriuos daugiau neziuresi.

Ne į temą

Neziniukasne, tu nors kada nors ka nors irodyk faktais. Labai jau vaikishkai elgies sh drabstydamasis :D

Zmogaus didziausias prieshas yra jo neishprusimas :D

Jei rimtai sugriztant prie disku ivertinimo, tai geriausia yra viska ishbandyti savo kailiu. Kad ir su nero programyte quality testavimui galima ishkepus graziai paziureti ko kiekvienas diskas yra vertas. Pvz.: budgilas, galetu irgi paziuret ar kokybishkai isirashe diska. Daug laiko neuzims ir gal suras kame reikalas. Pvz. pamatys, kad pilasi errorai tai bus aishku, kad prastai irashe (arba diskai prasti, arba per dideliu greiciu rashe, arba nesuderinamas irenginys irashymo su disku).

Visko suversti vien diskam negalima. Didziausia beda buna irenginio ir disko suderinamumas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kokiu cia tu faktu nori, as esu vadybos mokslu magistras pagal issilavinima, turiu du aukstojo mokslo diplomus, o kompiuteriais prekiauju nuo 1993 metu, as tu disku tukstancius esu mates ir visus juos isbandes, dar nuo tokiu kaip More, Prostore, BMS ir kitoki slamsta, tuos ACME diskus kai jie atsirado as ir pats bandziau ir visi mano klientai is manes pirko ir bande, ir as ir mano klientai visi buvo baisiausiai nepatenkinti tais ACME diskais ir jau daug metu ir as ju neperku ir is manes niekas neperka, o Disk Erroru dazniausiai kompo DVD irenginys nemeto kai tikrini ar gerai duomenis isirase, bet kai nusinesi i kita kompa tai tas kitas kompas to ACMes disko dazniausiai nebenuskaito, tuo labiau Playstationas.

Beto niekur nemaciau, kad kas rekomenduotu PS2 zaidimus irasineti i ACME diskus, o rekomenduoja i Verbatim ir TDK, tai ka visi tie zmones yra kvaili, o tu vienas protingas, taip nebuna, parasyk nuoroda kur internete yra giriami ACMe diskai, o as tau gali surast 1000 nuorodu kur rekomenduojami Verbatim diskai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as rasiau zaidimus tiek i Verbatim tiek i Acme diskus su ''ashampoo studio 7''ir 2x greiciu,Verbatim kai rasiau tai rasiausi I CD-R tokiu pat greiciu, bet niekas neveike,

bet vienas zaidimas veike tai tik kai buvo irasytas i Acme diska,viena karta pazaidziau,kai vel norejau zaist jau nebeleido kazko,gal tas Acmes diskas suvare LazerI ar dar kazka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kokiu cia tu faktu nori, as esu vadybos mokslu magistras pagal issilavinima, turiu du aukstojo mokslo diplomus, o kompiuteriais prekiauju nuo 1993 metu, as tu disku tukstancius esu mates ir visus juos isbandes, dar nuo tokiu kaip More, Prostore, BMS ir kitoki slamsta, tuos ACME diskus kai jie atsirado as ir pats bandziau ir visi mano klientai is manes pirko ir bande, ir as ir mano klientai visi buvo baisiausiai nepatenkinti tais ACME diskais ir jau daug metu ir as ju neperku ir is manes niekas neperka, o Disk Erroru dazniausiai kompo DVD irenginys nemeto kai tikrini ar gerai duomenis isirase, bet kai nusinesi i kita kompa tai tas kitas kompas to ACMes disko dazniausiai nebenuskaito, tuo labiau Playstationas.

Beto niekur nemaciau, kad kas rekomenduotu PS2 zaidimus irasineti i ACME diskus, o rekomenduoja i Verbatim ir TDK, tai ka visi tie zmones yra kvaili, o tu vienas protingas, taip nebuna, parasyk nuoroda kur internete yra giriami ACMe diskai, o as tau gali surast 1000 nuorodu kur rekomenduojami Verbatim diskai...

Tiek laipsniu ishvardinai, o susikalbeti nesugebi. Minties net neishvystai, o laipsnius vardini. Ai, tiesa, vadyba. Tai kaip ir viskas aishku :D Mes, zinok, niekad nesusikalbesim, nes ash inzinierius ir megstu tiksluma, o ne blevyzgas :D

Ash nesakau, kad tu kvailas ar kazkas kitas kvailas, ash sakau, kad negalima be faktu sakyti tas ar anas sh. Jei n metu nenaudoji jau acmes, tai kaip tu gali peikti (lygini dabartine verbatimu produkcija su 5 metu senumo acmes? ar kaip suprast?)? Po menesio tu jau gal tos pacios serijos disku nenusipirksi, o kaip minejau acme disku negamina pati.

Faktais vadinu quality testu lenteles. Ash tokias uzsisaugau palyginimui. Tai jei kam bus idomu galesiu parodyti kaip atrodo tikras sh, o acme viduriukas, bet ne sh.

Verbatimai irgi gi visokie buna (yra ir padirbtu), tai jei jau giriat kuri - parashykit tiksliai. Esu bandes verbatimu ir tdk, tai pasitaiko ir geru modeliu ir zemiau vidutinio (tikrai prasciau nei acme). Bet siuo metu ka galima pas mus isigyti ir pagal kainos ir kokybes santyki sakyciau valdo LiveStar ir Maxell. Pvz Sony, tai totalus pinigu ishmetimas i bala - kiek bandziau visi labai prastos kokybes (speju kokie lenkai ar nebus padirbe ir uzveze is kokiu kinu).

Ir sakyciau mane bogai supratai, ash nesakau, kad acme yra geriausias pasirinkimas, ash tik noriu pasakyti, kad tu ziauriai klysti vadindamas acme sh. Tuo labiau, kad nieko daugiau nepasakai kame tas sh.

as rasiau zaidimus tiek i Verbatim tiek i Acme diskus su ''ashampoo studio 7''ir 2x greiciu,Verbatim kai rasiau tai rasiausi I CD-R tokiu pat greiciu, bet niekas neveike,

bet vienas zaidimas veike tai tik kai buvo irasytas i Acme diska,viena karta pazaidziau,kai vel norejau zaist jau nebeleido kazko,gal tas Acmes diskas suvare LazerI ar dar kazka

Tai tu pasiimk tuos abu diskus ir paleisk nero quality testus. Atsiusk paveiksliukus ir pamatysim ar tavo diskai atrodo prastai laikantys info ar ne.

Jei lazeris buvo ant ribos, tai del prastesnio atspindzio (blogai isirashe arba pvz subraizytas, neshvarus pavirshius disko) uzkele pvz lazeriuko srove konsole kas ir pribaige galutinai lazeri.

Idek paprasta, koki orginalu audio diska i konsole ir paziurek ar skaitys. Jei neskaito, tai labiausiai tiketina, kad jau tavo (CD, ne DVD) lazeriukui galas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.