nesuruges

Xbox

Rekomenduojami pranešimai

Tai va xebryte, ir mano triperis pasigavo RROD ar koki ten velnia.. Sedejau su draugeliu losem kase ir uzluzo x`as, susitaske teliko ekranas... perkroviau ir vel tas pats, tik dar pypset pradejo.. kai bandau kaskart ijungt, tai pradeda pypset, susivaro ekranas ir daugiau nieko nepadarysi.. Po keliu tokiu perkrovimu ir 3 raudonos lempos sviest pradejo, kurios priverte mane nusisypsot.. (tuomet pagalvojau, kas per š**** tas xbox) blt pirktau is anglijos atsivezta daikta, o dabar plastmases gabalas liko tik, tai galvoju ka su juo daryt. Garantija manau galioja angliska, tik nzn kaip dabar i MS ji nusiust, gal patarimu kokiu galetumet parasyt. Siaip nuflesines as ji esu, garantinis lipdukas daugmaz nepazeistas. Ar dar yra tokiu pilieciu kuriem tiap pat tokia lempa su falconais buvo nutikus??? su xebra losdavau su juo 2-3 kartus per savaite, po 3- 4 val max, nebuvo jis nugrustas i koki stalciu ar pan. Zodziu priziurejau daikta ir pyst netiketumas toks kaip is giedro dangaus. Tai va, kas yra susidure su panasiom problemom, gal patarimais kokiais pasidalintumet ka geriau daryt, ar nest cia LT ji tvarkyt, ar siust i MS ir laukt naujo ar pan.,

Is anksto Dekui uz issakytas nuomones, tik prasyciau realiai kanors patart, pats nesiruosiu jokiu X-clamp daryt ar i ranksluoscius vyniot :(

Redagavo nesuruges

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Mano manymu, jeigu yra garantija, tai butinai siusk atgal - pakeis i nauja, gal net pasiseks ir gausi jasper. Na ir kas, kad tektu palaukti ir sumoketi uz siuntima, bet uz tai turetum nauja daikta - zymiai maziau nuostoliu. Lietuvoje su juo nieko gero nenuveiksi..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet ar kam teko kadanors uzsieny pirkta xboxa patiems i MS siusti? pas mane tarp popieriu yra kazkoks X service contract invoice, tik nzn ka ir kaip ten pildyt reikia..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusiust i MS imanoma, bet atsimink reikes atstatyt flashinima, nusipirk nauja lipduka (daugmaz nepazeistas netinka) ir reikes kad kas paskambintu ir angliskai (is anglijos) uzbookintu tau garantiny taisyma t.y MS atsius tau deze su dokumentais etc. ir tie zomes kurie skambino issiustu x'a.

Zodziu siuti i anglija>is anglijos i MS>is MS i anglija>is anglijos i LT. Paprastesnio budo nematau nes abejoju ar kas atstovauja is LT microsoftui nes jokio helpline neradau. Zodziu bent menesis vargo garantuotas.

Kitas varijantas, gal turi cheky jei pirkai is shopo?Gal pati parduotuve uzsijims siuntinejimais ir apkeitimu (Pasiklaust neskaudes)

O seip, Paprasciausias budas vaziout lenkijon :lo: nusipirkt pigiai Arcade komplektacija ir isidet jau turima HDD ir turesi balta elite (gal netgi jaspery :( )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusiust i MS imanoma, bet atsimink reikes atstatyt flashinima, nusipirk nauja lipduka (daugmaz nepazeistas netinka) ir reikes kad kas paskambintu ir angliskai (is anglijos) uzbookintu tau garantiny taisyma t.y MS atsius tau deze su dokumentais etc. ir tie zomes kurie skambino issiustu x'a.

Zodziu siuti i anglija>is anglijos i MS>is MS i anglija>is anglijos i LT. Paprastesnio budo nematau nes abejoju ar kas atstovauja is LT microsoftui nes jokio helpline neradau. Zodziu bent menesis vargo garantuotas.

Kitas varijantas, gal turi cheky jei pirkai is shopo?Gal pati parduotuve uzsijims siuntinejimais ir apkeitimu (Pasiklaust neskaudes)

O seip, Paprasciausias budas vaziout lenkijon :lo: nusipirkt pigiai Arcade komplektacija ir isidet jau turima HDD ir turesi balta elite (gal netgi jaspery :D )

Nu man priimtiniausias variantas butu siust i anglija, (nenoriu as daugiau uz ta pati sh antra karta moketi) yra ten draugu, tai suderintu viska.. Sakai MS atsiuncia deze su dokais kad galetum jiems sugedusi nusiusti? tai jei padiktuociau boxo duomenis draugui, jis uzbookintu tai jau vis sis tas. Tuomet kol siustu ta deze galeciau jam perduot savo boxa. Tik del original FW nzn ka daryt, nes flesinaus pas edma, ir tuo metu nesukau galvos del senojo FW rakto, tai jau niekaip jo ir nesuzinosi kaip supratau? Teks rizikuot, nes skaiciau forume kad ir flesintas konsoles buvo nusiunte ir gavo naujas.:rolleyes:

Ir sakei kad nera MS atstovu lietuvoje, stai linkas, www.microsoft.com/lietuva/about/contacts.mspx Rytoj pabandysiu pasiskambint ir issiaiskinsiu ar galima is LT siusti, nes kazkaip nelogiskai man atrodo, jog jeigu pirkai anglijoj, atsivezei i LT tai jau nebegalioja garantija..

Ir dar vistiek man sunkiai daeina kaip jis perkaist sugebejo jei beveik nelosdavau su juo, buvo puikiai vedinamas nes stovejo prie lango stacias, ir tuo labiau kad 2007-12 falconas,- jei neklystu??:D

aciu uz demesi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man priimtiniausias variantas butu siust i anglija, (nenoriu as daugiau uz ta pati sh antra karta moketi) yra ten draugu, tai suderintu viska.. Sakai MS atsiuncia deze su dokais kad galetum jiems sugedusi nusiusti? tai jei padiktuociau boxo duomenis draugui, jis uzbookintu tai jau vis sis tas. Tuomet kol siustu ta deze galeciau jam perduot savo boxa. Tik del original FW nzn ka daryt, nes flesinaus pas edma, ir tuo metu nesukau galvos del senojo FW rakto, tai jau niekaip jo ir nesuzinosi kaip supratau? Teks rizikuot, nes skaiciau forume kad ir flesintas konsoles buvo nusiunte ir gavo naujas.:rolleyes:

Ir sakei kad nera MS atstovu lietuvoje, stai linkas, www.microsoft.com/lietuva/about/contacts.mspx Rytoj pabandysiu pasiskambint ir issiaiskinsiu ar galima is LT siusti, nes kazkaip nelogiskai man atrodo, jog jeigu pirkai anglijoj, atsivezei i LT tai jau nebegalioja garantija..

Ir dar vistiek man sunkiai daeina kaip jis perkaist sugebejo jei beveik nelosdavau su juo, buvo puikiai vedinamas nes stovejo prie lango stacias, ir tuo labiau kad 2007-12 falconas,- jei neklystu??:D

jei turi garantija nunesk i parduotuve kur pirkai ir jie patys nusius konsole tiekejems ji net nepaliks lietuvos nes viskas eina per GNT lietuva ir po 2-4 savaiciu turesi nauja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beje kai skambinsi cia, tai iskart nesakyk kad anglijoj pirkai nes ten tave ir sius jie tada..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei turi garantija nunesk i parduotuve kur pirkai ir jie patys nusius konsole tiekejems ji net nepaliks lietuvos nes viskas eina per GNT lietuva ir po 2-4 savaiciu turesi nauja

Taigi aiskiai parase kad Anglijoj pirktas boxas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O parduotuvė iš kurios pirkai Lietuvoje pvz BMS, nepakeistų xboxo iškart jei sugedo tau ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi aiskiai parase kad Anglijoj pirktas boxas...

kaip tik norejau ta pati sakyt, bet pagalvojau kad cia netiesiogiai kalba, tai nesakysiu nk...

Ne į temą

O parduotuvė iš kurios pirkai Lietuvoje pvz BMS, nepakeistų xboxo iškart jei sugedo tau ?
saying the obvious.... ANGLIJOJ PIRKO

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

saying the obvious.... ANGLIJOJ PIRKO
Ne į temą

Aš apskritai klausiu :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek girdėjau RROD tik laikinai sutvarkomas, taigi spręsti tau, nors aš geriau palaukčiau ir vėl naują gaučiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.