Shliuzas

E3 Electronic Entertainment Expo 2009

Rekomenduojami pranešimai

jo su tom kamerom tai daug potencialo, cia ta ne wii su savo joystikais.

Kai ten tas vyrukas , Kudo , atrodo nugesino Wii sakydamas , kad cia tai jum ne su kazkokiu joystiku mojuoti. Luzau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

blogiausias dalykas buwo pamatyti MS susijunge su FACEBOOK?

ir ta nesamone su tuo waiku kalbanciu per telika, as nenoriu kad mano waikai tokioj technologijos kartoj gywentu, kartais man atrodo reikia atrasti riba tarp technologiju ir sweika prota...

tikiuosi nintendo arba sony nedarys tokiu klaidu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įdomu pažiūrėti ka sony pasakys nes po xbox 360 konferencijos aš dar apšalęs esu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va ir XBOX 360 tures MGS exclusiva, taip kaip ir Sony turi Ninja Gaiden Sigma II, tik tikekimes MGS exclusivas xbox'ui bus geresnis nei MGS4 ne taip kaip Ninja Gaiden II stipriai sudejo Ninja Gaiden Sigma II.

P.S Ninja Gaiden zaidima paimiau tik kaip palyginima!

Naujas MGS nebus XBOX 360 ekskliuzyvas, bus išleistas ir PS3 konsolei. Be to, kalbama ir apie PC versiją.

O dėl MS konferencijos, tai ji buvo tiesiog nuostabi. Likau nustebintas ir kaip Lukrin sako, apšalęs iki dabar. O tas motion valdymas, negaliu sulaukti kada pats galėsiu išbandyt :D

Hm, įdomu ką Nintendo ir Sony pristatys ir parodys.

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naujas MGS nebus XBOX 360 ekskliuzyvas, bus išleistas ir PS3 konsolei. Be to, kalbama ir apie PC versiją.

O dėl MS konferencijos, tai ji buvo tiesiog nuostabi. Likau nustebintas ir kaip Lukrin sako, apšalęs iki dabar. O tas motion valdymas, negaliu sulaukti kada pats galėsiu išbandyt :D

Hm, įdomu ką Nintendo ir Sony pristatys ir parodys.

Jau nieko nesuprantu.Tai ar MGS Rising bus ir ant PS3 ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau nieko nesuprantu.Tai ar MGS Rising bus ir ant PS3 ar ne?

Taip. Taigi niekur nesakė, kad exlusive :D Ir ant PC dar ko gero. Ir tai bus kažkoks kitoks mgs savo žaidima mechanika.

Redagavo Genijus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gal galit linką numest kur microsoft konfereniją pažiūrėt nes kai live rodė pramiegojau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai visiskai vienodai ar bus exclusive ar ne, svarbu jog bus ant xbox360. Sony kuo toliau tuo daugiau exclusivu praranda. Jei dar Heavy rain nupirks ir Killzone2 tai sivis PS3 bus ShitStaysion 3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai visiskai vienodai ar bus exclusive ar ne, svarbu jog bus ant xbox360. Sony kuo toliau tuo daugiau exclusivu praranda. Jei dar Heavy rain nupirks ir Killzone2 tai sivis PS3 bus ShitStaysion 3.

Man irgi nėra skirtumo ar ekskliuzyvas ar ne, svarbu, kad ir XBOX 360 gavo MGS.

O dėl tų kitų dviejų žaidimų, tai nemanau nupirks ir juos. Sony neleis, nes tada išvis būtų daug verkiančių vaikų ir PS3 pardavimai dar kristų. Nors visko būna, kaip su MGS ar FF.

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi nėra skirtumo ar ekskliuzyvas ar ne, svarbu, kad ir XBOX 360 gavo MGS.

O dėl tų kitų dviejų žaidimų, tai nemanau nupirks ir juos. Sony neleis, nes tada išvis būtų daug verkiančių vaikų ir PS3 pardavimai dar kristų. Nors visko būna, kaip su MGS ar FF.

Ne į temą

Po FF ir Tekken 6 anonsuotu ant X360,tai jau nenustebciau,kad dar koks nors PS3 eksliuzyvas pasirodytu ant x'o.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal Sony ir nemazai exclusiv'u praranda, bet nepasakyciau , kad ju mazai ir turi , o prarasti Heavy Rain ir Killzone2 Sony negali , nes ji turi ju leidimo teises. Idomu ar bus dar didesnis netiketumas per Sony konferencija ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.