Shliuzas

E3 Electronic Entertainment Expo 2009

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Konsoliu karu temoj nera tiek fanboy'izmo kiek cia. Geda ir xbox 360 ir ps3 savininkam....
Redagavo shinshilas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kalbant apie žaidimų išleidimo laiką tai tikrai.

MS anonsavo - išleidžia. Gaunasi dažniausiai netas, ko tikėjomes.

Sony anonsuoja - laukiame ilgai. Bet kad nusiviltumėme žaidimų kada jis išleistas - nu pvz man dar neteko jeigu aš laukiu to žaidimo.

Kitaip sakant kad greitai tik kiškiai dauginasi, o kokybiškų produktų reikia laukti.

Tarp programerrių dar yra posakis toks - kas sudaro programos kurimo laiką: 20% - programos kurimas, 80% - debugging (bugų ieškojimas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D

Ne į temą

Biski belogikos vistiek pasakiai.

Praktiskai visi tiek XBOX tie PS3 ekskliuzyvai yra aukstos klases.

Visi multiplatforminaii nors ir iseina ant X ir ps. buna kaip nekeista maziau turintys bugu nei ps3.

Taikaip cia tiap yra :X

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D

Ne į temą

Biski belogikos vistiek pasakiai.

Praktiskai visi tiek XBOX tie PS3 ekskliuzyvai yra aukstos klases.

Visi multiplatforminaii nors ir iseina ant X ir ps. buna kaip nekeista maziau turintys bugu nei ps3.

Taikaip cia tiap yra :X

Ne į temą

Sutinku, bet nevisai.

Tiek bugų ir toks ilgas darbas atsiranda todėl kad architektura PS3 yra labai sudetinga ir programuotojams sunkiai labai programuoti PS3 sistemai. Iš tikro tai ir yra lemiantis faktorius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaicius paskutinius puslapius pastebejau nemazai zmoniu serganciu fanboy'izmu , gal laikas gydytis.

Manau Sony konferencijos eiga nelabai skyresi nuo preitu metu , nuobodu buvo klausyti apie konsoliu pardavimus, kam jie tai daro, niekam juk neidomu, visi juk susirinko nauju zaidimu paziureti , reikejo daryti kazka panasiau i M$ konferencija , pliekti naujus zaidimus viena po kito. Na dar Sony daug laiko surijo PSP Go pristatymas, taipkad tie zaidimu video ir buvo rodomi, o ne live gameplay. Manau buvo visdelto kazkoks susitarimas tarp kompaniju del zaidimu pristatymo, pvz. Ac2 kurejai pasirode Sony konferencijoje , o M$ - ne, nors visi zinom , kad AC2 multiplatforminis. Ir atvirkciai , Kojima su MGS:Rising buvo M$ konf. , bet nebuvo Sony, nors jau yra daug faktu , kad jis taipat bus multiplatforminis. Nezinau kokio efekto visi tikejosi is MAG , negi visi galvojot pamatyti kazka kosminio. Labiausiai istrigo man "Trico" paskelbimas ir naujasis FFXIII trailer'is :whistling: . Galvojau , kad didziausias E3 siurprizas man liks MGS:Rising pristatymas X'ui , bet FFXIV mane pribloske , cia buvo perkunas is giedro dangaus, is niekur tas zaidimas pasirode. Scalman, truputi nusivyliau , kad paskelbe online, nes tikejausi, kazko kitko , Tactics stiliaus ar panasiai , nesakau, kad online sucks, bet norejau kitko :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaicius paskutinius puslapius pastebejau nemazai zmoniu serganciu fanboy'izmu , gal laikas gydytis.

Manau Sony konferencijos eiga nelabai skyresi nuo preitu metu , nuobodu buvo klausyti apie konsoliu pardavimus, kam jie tai daro, niekam juk neidomu, visi juk susirinko nauju zaidimu paziureti , reikejo daryti kazka panasiau i M$ konferencija , pliekti naujus zaidimus viena po kito. Na dar Sony daug laiko surijo PSP Go pristatymas, taipkad tie zaidimu video ir buvo rodomi, o ne live gameplay. Manau buvo visdelto kazkoks susitarimas tarp kompaniju del zaidimu pristatymo, pvz. Ac2 kurejai pasirode Sony konferencijoje , o M$ - ne, nors visi zinom , kad AC2 multiplatforminis. Ir atvirkciai , Kojima su MGS:Rising buvo M$ konf. , bet nebuvo Sony, nors jau yra daug faktu , kad jis taipat bus multiplatforminis. Nezinau kokio efekto visi tikejosi is MAG , negi visi galvojot pamatyti kazka kosminio. Labiausiai istrigo man "Trico" paskelbimas ir naujasis FFXIII trailer'is :weep: . Galvojau , kad didziausias E3 siurprizas man liks MGS:Rising pristatymas X'ui , bet FFXIV mane pribloske , cia buvo perkunas is giedro dangaus, is niekur tas zaidimas pasirode. Scalman, truputi nusivyliau , kad paskelbe online, nes tikejausi, kazko kitko , Tactics stiliaus ar panasiai , nesakau, kad online sucks, bet norejau kitko :)

Dar klausimas ar bus jis pilnas online ar išvystysime kažkokį story mode irgi kaip buvo pvz su PSO ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar klausimas ar bus jis pilnas online ar išvystysime kažkokį story mode irgi kaip buvo pvz su PSO :weep:

Pokolkas nieko konkretaus neskelbiama. Beje zaidimas bus skirtas PC taipat ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Peržiūrėjau Microsof'to bei Sony prezentacijas. Reiktų pagirt abi kompanijas, šaunus pristatymai, nors Microsofto "skaniau" susivalgė, nes buvo mažiau kalbų bei daugiau rodymo. Sony tik pradėjus žiūrėti, apibėrė skaičiais, kurie eiliniams žaidėjams nėra tokie svarbūs, kaip patys žaidimai, kėlė žiovulį. Kita vertus, gal pristatymas nebuvo orentuotas vien į eilinius žmones. Iš Xbox360 skirtų naujienų labiausiai įsiminė projektas, kuriam buvo kažkokiu būtu bandoma sukurti dirbtini intelektą. Bus labai idomu pažiūrėti kaip viskas vystysis, nors pats abejoju ar ilgai "bendraučiau" su kibernetine žmogysta (tol kol būtų nauja ir idomu), nes visgi tikro žmogaus tikrai niekas neatstos. Žaidimas be pultelio, idomi idėja, tačiau pats mėgstu laikyt kažką rankose kai lošiu. Neįsivaizduoju vairavimo be vairo bei šaudymas viem su pirštais kžkodėl man juoką kelia. Facebook bei kitos programos, mano galva, tai įtakos neturintys priedai, be jų galima išsiversti. Jie yra - gerai, jų nera irgi gerai. Sony negaliu pasakyt, jog nustebino, tačiau labai smagiai nuteikė, kai išvydau jų naująjį rankų judesiais valdoma pultelį. Ypač pultelio atkartojamų judesių tikslumas. Esu didelis RPG fanas, todėl kai pamačiau skydo, kardo bei lanko naudojima likau sužavėtas. PSP go, nors ir buvo pristatytas anksčiau, nublanko pries naujo pultelio koncepciją. Didžiausias siurprizas buvo Final Fantasy XIV pristatymas ir pats faktas, jog ši žaidimų serija vėl grįžta į Sony pasauly, kaip išskirtinis produktas šiai konsolei. Labai laukiami žaidimai yra:Uncharted 2: Among Thieves, Assassin's Creed 2, Final Fantasy XIII bei žinoma daugybė kitų. Bus tikrai labai "derlingi" metai :weep:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na project natal pliusas tas kad tavo kuna skanuoja kamera. taip kad tu rankose gali laikyti bet ka ir tai bus nuskanuota ir naudojama zaidime. taip kad situo atveju sony lazdeles nublanksta. jos gali lygintis tik su wii valdymu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikinu visus su geimeriu naujaisiais metais - E3 Paroda ! ;) mane labiausiai sudomino naujas "Shadow Of The Colossus" kureju projektas "Trico". nustebino , kad sulauksim is Rockstar excluzive'o "Agent". pribloškė Microsoft'as su savo patobulinta EyeToy versija. jau isivaizduoju vaikus žaidžiančius Manhunt'a . :weep: Šiaip pastebėjau , kad reakcijos laikas prastas. o tai greitam veiksmui kliutis.

kaip pastebėjau , kad visi kažka iš konkurentu nusižiurėjo. M$ iš Sony kamera , Sony iš Nintendo kontroleri , Nintendo iš Sony LBP. bet mums tai tik i nauda .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man asmeniskai pagal pristatymus ps3 motionas daug geriau atrodo nei xbox natal :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomu butu suzinoti visas natal galimybes, pvz ten kai yra tas zmogus, ar jei tu padarysi salta ar jis taip pat ji padarys ir kaip konkreciai jis tuos judesius atkartoja, na pvz ar eina su viena ranka padaryti taip kad vaizde atrodytu jog darei su kita, nes jei jis veikia kaip reklamose, tai tada isties ziauriai geras dalykas

ar tai tik patobulinta eye versija, geriau nuskaitanti elementariu judesius

Redagavo joniss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pokolkas nieko konkretaus neskelbiama. Beje zaidimas bus skirtas PC taipat :notworthy:

Hmmm. Idomu nes E3 juk konkrečiai sakė kad bus PS3 exclusive...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.