Shliuzas

E3 Electronic Entertainment Expo 2009

Rekomenduojami pranešimai

o man labai patiko kad FF XIV bus online,pagalvojau kad tikrai gali buti labai geras zaidimas,kodel jus visi iskart galvojat apie FF XI ? ja udabar yra nauju budu losti rpg online ant konsoliu ne tik kaip MMORPG,tai buvo didziausias sokas tiesa sakant,galvojau bus versus,o pasirodo jau parode ir sekancia dali,wau!! na GT fanams manau nera didesnio dziaugsmo negu to kuri siandia pamatem notworthy.gif nesiotis kisenej nauja GT tai tikras dalykas,ii kiek atsimenu jis uzsimine apie 800+ masinu,jo yra ko laukti tikrai

siaip jokio purvo as cia nepilu ant nieko,pats turiu visas tris konsoles is cia skelbtu,na nes psp igaus toki pagreiti kai i ji bus idetas naujas GT,o jau isvis nekalbau apie GT5 ant ps3,aisku laukiu ir losiu boxo zaidimus,na tiesa sakant tikrai ne visus,ir netgi alan wake pasirode toks panasus is sena gera alone in the dark,net nzn,kodel tiek daug ten saudyt reikia.

nzn tiesiog labiau patiko tai ka pamaciau sony konfoj,o butent ko nepamaciau,tai jokiu facebook,jokiu twitter,jokiu priedu mergom,mamom ir teciam,na sito man tikrai nereikia konsolej turet,patiko kad demesys buvo skirtas zaidimam,ir pirma dalis su psp zaidimais tikrai labai nustebino.psps tapo mazas o tas yra labai gerai nes dabar tai tikrai jo kiseniniu nepavadinsi,dar reiktu rast tokio dyzdio ksiene,o tas laisvai telpa i bet kokia kisene,ir tai kad sumazejo ekranas nematau nieko blogo,ir pagal mane tai analogas padetas labai patiogio vietoj,kazkaip taip man pasijaute kad turetu but patogu valdyt. na ms puse laiko kalbejo apie xbl naujienas kai sony kalbejo apie psp ir zaidimus naujus jam,tiesa sakant filmu neperku per xbl,nei tv laidu,nei nieko kito,o jei dar neuztenka virtualaus bendravimo per pc,tai jau nzn,suprantu losti online yra gerai,bet tai ir isskirkim tada tik online losima,o nereikia lygint visu xbl ir psn,kas kiek ko turi daugiau,kas siulo daugiau,asmeniskai man ten 90% nieko nereikia ,jum reikia? aisku gerai kad yra ir viska,bet as kai noriu zaisti tai tikrai nenoriu kad prie mano konsoles stovetu eile ir lauktu kada gales isijungt facebook pasneket,tam yra laptopai.sedek tu lovooj sau ir bendrauk i sveikata, o as noriu zaisti su konsole, argi ne taip zmones ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu kokie tie kozeriai sudraskytas,pasakyk dabar.

Nekalbant apie jau esamus, kuriuos vistiek sumenkinsit, nors net neasat žaidę, galima paminėti: GT5, GOW3, FFXIV (?!), Project Trico, Heavy Rain, (tada tos lenktyės LBP kūrėjų) nu ir t.t.

Nu man LBP tai kazkoks nesusipratimas b*

Na čia kaip kam. LBP gali vertinti arba vaikai, kurie tiesiog jį žaidžia, arba žmonės, kuriems patinka kurti. Kiti tikrai šio šedevro neįvertins.

Dar ką noriu pabrėžti. SONY žaidimai - originalūs. Taip sakant su idėja. MS (bent kiek man teko žaisti ir matyti), tai tikrai geri iš techninės pusės žaidimai, bet vat manes jie jau "nebekabina". Nes viskas jau atsibodę. Nieko naujo. Viskas gražu, bet kažko trūksta. Aišku, jaunąjai kartai dar viskas nespėjo atsibosti, dėl to jiem XBOX'as ir kelia susižavėjimą. Ir tai gerai. Kiek turiu žmonių PS3 friend liste, daugumai jau seniai virš 20. Ir jie jau atsižaidę visokių žaidimų ir jau daug kas jiems yra atsibodę. Gal būtent dėl SONY originalumo vyresni ir renkasi PS3, o ne XBOX'ą, kuris skirtas daugiau paaugliams?...

Čia jeigu ką, aš nieko įžeisti nenorėjau. Tiesiog pasidalinau savo patirtimi ir pastebėjimais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta pati galima pasakyti ir apie X360 zaidimus,kurie iseis ateityje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekalbant apie jau esamus, kuriuos vistiek sumenkinsit, nors net neasat žaidę, galima paminėti: GT5, GOW3, FFXIV (?!), Project Trico, Heavy Rain, (tada tos lenktyės LBP kūrėjų) nu ir t.t.

Na čia kaip kam. LBP gali vertinti arba vaikai, kurie tiesiog jį žaidžia, arba žmonės, kuriems patinka kurti. Kiti tikrai šio šedevro neįvertins.

Dar ką noriu pabrėžti. SONY žaidimai - originalūs. Taip sakant su idėja. MS (bent kiek man teko žaisti ir matyti), tai tikrai geri iš techninės pusės žaidimai, bet vat manes jie jau "nebekabina". Nes viskas jau atsibodę. Nieko naujo. Viskas gražu, bet kažko trūksta. Aišku, jaunąjai kartai dar viskas nespėjo atsibosti, dėl to jiem XBOX'as ir kelia susižavėjimą. Ir tai gerai. Kiek turiu žmonių PS3 friend liste, daugumai jau seniai virš 20. Ir jie jau atsižaidę visokių žaidimų ir jau daug kas jiems yra atsibodę. Gal būtent dėl SONY originalumo vyresni ir renkasi PS3, o ne XBOX'ą, kuris skirtas daugiau paaugliams?...

Čia jeigu ką, aš nieko įžeisti nenorėjau. Tiesiog pasidalinau savo patirtimi ir pastebėjimais.

nes jaunimas uzauges su boxo karta,nieko nuostabaus kad apie x360 zaidimus kai kalbama tai kalba eina apie grafika visada,is kur jiem suprast kodel GT zaidimai yra zaidziami metais,ar kodel mes losiame senus ps1,ps2 zaidimus kai turime naujas konsoles, aisku ne visi tokie bet dauguma tai tikrai,tik va kad tie zaidimai neturi idejos jokios,jokios paslapties,o tik rinkti achievments,taskus,zaisti per nauja kad surinkti kuo daugiau % ,kuo daugiau tasku. nes jei to nebutu kazi ar isvis butu idomu tokius zaidimus zaisti labai . reikia idejos,reikia gero ispildymo,reikia geros istorijos,ne grafikos ir ginklu

Halo ODST,Alan Wake,Forza 3 ir kiti.

kuris cia is ju yra orginalus labai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sudraskytas,tu situ GT5, GOW3, FFXIV (?!), Project Trico, Heavy Rain lauksi dar metus laiko,gal heavy rain pasirodys kiek anksciau,bet ir tai klausimas. tai kas is to kad sony anonsuoja db tai ka dar ir per kita E3 matysim. visi anksciau stumdavo ant MS jog xbl mokamas,na ir kas,bet jus paziurekit db kuo tai tampa,uz gera kokybe naturalu kad tenka moket.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sudraskytas,tu situ GT5, GOW3, FFXIV (?!), Project Trico, Heavy Rain lauksi dar metus laiko,gal heavy rain pasirodys kiek anksciau,bet ir tai klausimas. tai kas is to kad sony anonsuoja db tai ka dar ir per kita E3 matysim. visi anksciau stumdavo ant MS jog xbl mokamas,na ir kas,bet jus paziurekiy db kuo tai tampa,uz gera kokybe naturalu kad tenka moket.

geru zaidimu visada yra gerai laukti,o tai kuo kaip parode tampa dabar xbl nera niekaip susije su zaidimais,tai cia kokia prasme xbl naujienu prie zaidimu ?

man visiskai nesvarbu kad xbl mokamas o psn ne,esme ne tame,esme orginaliose idejose ir ju ispildyme,svarbu yra ne "how you play the game,but how you feel the game" zaidima reikia jausti kai ji zaidi,ir cia nepades nei grafika,niekas

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai giliai p... ant facebook twiter ar dar koks varpa butu, kam to reikia? ir taip jau perdaug dalyku sukista i konsole, man ned cd plejario niekad neprisireike ant ps one ar dvd ant ps2. o dabar tiek visko prikista kad sunku susigaudyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geru zaidimu visada yra gerai laukti,o tai kuo kaip parode tampa dabar xbl nera niekaip susije su zaidimais,tai cia kokia prasme xbl naujienu prie zaidimu ?

man visiskai nesvarbu kad xbl mokamas o psn ne,esme ne tame,esme orginaliose idejose ir ju ispildyme

na tema pakrypus i E3 tai ir parasiau jog atsiras naujoviu ir xbl nemazai, kai tuo tarpu psn beveik nieko. as suprantu kad geru zaidimu verta laukti, bet tai jei MS neanonsuoja projektu kurie pasirodys 2011m tai tavo manymu ju ir nebus??? sony taktika tai tipo nusipirk siandien bet palosi tik rytoj...

jei perku db tai ir lost noriu db !!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tema pakrypus i E3 tai ir parasiau jog atsiras naujoviu ir xbl nemazai, kai tuo tarpu psn beveik nieko. as suprantu kad geru zaidimu verta laukti, bet tai jei MS neanonsuoja projektu kurie pasirodys 2011m tai tavo manymu ju ir nebus??? sony taktika tai tipo nusipirk siandien bet palosi tik rytoj...

jei perku db tai ir lost noriu db !!!

sorry bet dauguma nauju zaidimu tikrai neiseis greitai nei vienam nei kitam,tai nzn ka tu cia losi siandia,siandian galima palost Fueal,ar star ocean,ar red faction,ir siaip zaidimu per akis,tik losk,cia net nera kada galvoti kad jau nera ka losti reikia nauju zaidimu,visi zaidimai ateis tada kai jiem reikes ateit

apie xbl naujoves tai jos butu idomios jei jos butu skirtos zaidejam,bet jos nera, siaip manau nelabai zinai kada iseis kokie zaidimai,nes cia dauguma ju pasirodys 2010 pirmoj pusej,o iki to laiko ne tiek ir daug beliko jei kalbant zaidimu mastais,nes jei dabar jau yra tiek nauju zaidimu,ir dar kiek bus siemet,tai visus zaidimus pereit ar bent jau palost normaliai tikrai reikia daug laiko,tode cia logiska kad zaidimai negali buti sukisti visi i viena laika isleidimo,paskaiciuota yra viskas

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jus bent pasidomekit ka E3 reiskia pagrindinis aspektas sio renginio yra pademonstruoti naujoviu konsolems, ne zaidimai pirma vieta uzema taigi maziau cia jus keikit tuos xbl atnaujinimus ir kitus prisitatytus naujus prietaisus,nes sio renginio esme ir yra tokia pademonstruoti nauju technologiju konsolems.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry bet dauguma nauju zaidimu tikrai neiseis greitai nei vienam nei kitam,tai nzn ka tu cia losi siandia,siandian galima palost Fueal,ar star ocean,ar red faction,ir siaip zaidimu per akis,tik losk,cia net nera kada galvoti kad jau nera ka losti reikia nauju zaidimu,visi zaidimai ateis tada kai jiem reikes ateit

apie xbl naujoves tai jos butu idomios jei jos butu skirtos zaidejam,bet jos nera, siaip manau nelabai zinai kada iseis kokie zaidimai,nes cia dauguma ju pasirodys 2010 pirmoj pusej,o iki to laiko ne tiek ir daug beliko jei kalbant zaidimu mastais

taip taip,tai god of war 3 jau turejo pasirodyt siais metais ar pasirodys? killzone 2 kazkada buvo anonsuojamas kaip startinis projektas ps3,UT3 taip pat, tai ar buvo taip? galima butu vardint iki uzmigimo... tai ka rode MS tikrai pamatysim neuzilgo manau. del visu xbl dalykeliu tai jau pamenu is kitu temu jog tau nepatinka losti ir bendrauti ar bendrauti ir losti, tai cia tavo problema,ar dziaugsmas nzn,bet man asmeniskai tai visai fun bus visa tai,tikrai geriau nei nieko. pvz toki left 4 dead 2 kuri anonsavo katik ir galima jau ismegint bus siemet,tai nera zodziu, stoga rauna...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ĮSPĖJU, KAD NEMEGINTUMĖT DAUGIAU FANBOY'AUTI NEI VIENAS. APSIEIKIT BE TO, NEPROVOKUOKIT GALIMŲ KONFLIKTINIŲ-FANBOY'INIŲ SITUACIJŲ!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

oho koks cia karas kilo,galvojau ryte prisesiu prie pc paskaitysiu ka idomaus parase apie E3 Sony konferencija bet matau kad nieko gero o tik stumiat vieni ant kitu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.