Shliuzas

E3 Electronic Entertainment Expo 2009

Rekomenduojami pranešimai

Gal Sony ir nemazai exclusiv'u praranda, bet nepasakyciau , kad ju mazai ir turi , o prarasti Heavy Rain ir Killzone2 Sony negali , nes ji turi ju leidimo teises. Idomu ar bus dar didesnis netiketumas per Sony konferencija ar ne.

ir ko cia tie fanbojai nerimsta,reikia dziaugtis kad zaidimu geru visai turesim,ar labai noretusi kad jie butu tik ant vienos konsoles,man asmeniskai vienodai,o ms tai garsiai cia pasireiske kokie jie geriausi ant visko,nors dar niekas nezino ka parodys nintendo ir sony,ka pamaciau ms conferencijoj tai kad boxas vaziuoja ia namus pas namu seiminikes,vaikus ir tevus kurie nera gvenime gal zaide zaidimu,na sitoj arenoj jau yra wii,tai nzn sunku cia jiem isibraut bus,nejau dabar boxus pirks mamos ir seses kurios nores pabendraut facebooke ar rubus issirinkt per boxa :D

naujienu daug ir jos geros visos ir sveikintinos,viskas butu gerai jei cia butu tik ju vienu E3 ,bet taip nera ir si vakara pamatysim manau ispudingus nintendo ir sony (2val) pasirodymus

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Palyginus su X'o , tai Nintendo konferencijos pradzia tai juokingai nuobodi :rofl::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo dabar isvis nera reikalo imti Wii, nebent del tokiu legendiniu zaidimu serijos kaip Mario ar Sonic, nes xbox 360 nauja technologija bus zymiai geresne nei Wii, grafika ir taip aisku kieno naudai, o kaina net pigesne nei Wii :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Palyginus su X'o , tai Nintendo konferencijos pradzia tai juokingai nuobodi :rofl::)

aha. pradžia kvaila, Ir šiaip man kol kas pati konferencija gana nuobodoka tikrai nepalyginsi su microsoft.Laukiam ka sony šiandien parodys.
Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo dabar isvis nera reikalo imti Wii, nebent del tokiu legendiniu zaidimu serijos kaip Mario ar Sonic, nes xbox 360 nauja technologija bus zymiai geresne nei Wii, grafika ir taip aisku kieno naudai, o kaina net pigesne nei Wii :rofl:

E nepradedam konsoliu karu, ok? O ta boba tokia nuobodi....

Redagavo shinshilas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

woba naujas metroidas(metroid: other M), super mario galaxy 2, dead space extraction, resident evil, the conduict. Nebogai kai kurie žaidimai atrodo.

UPDATE: pagaliau pasibaigė. Man atrodo jog už valandos sony press conference.

Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ka manot apie ta tony hawk skateboard pada? Man tai atrodo visai idomiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ka manot apie ta tony hawk skateboard pada? Man tai atrodo visai idomiai :)

Gal daigtas ir geras, bet klausimas ar jis taip gerai veikia, kaip ten nupasakojo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.