Dowydas

Nintendo Game Boy Advance Zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Ant jo gali zaist piratinius zaidimus jei tokie yra ar tik orginalius?

Papildyta po 17 val. 33 min. 19 sek.:

Nu niekas nezinot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gali zaist priatinius tik reik tokio super card ar kaip ten ir tada keli i kortele zaidimus ir zaidi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

piratinius žaidimus galima atskirti iš kitokio 'gameboy advance' ženklo ant cartridge'ų ir cartridge'ų spalvos (piratiniai cartridge'ai būna tamsesni už originalius). Tas ženklas kaip nelabai pavykusi kopija. ;D taip pat matomas skirtumas tarp 'nintendo' logo ant cartridge'ų.

O jei skiriant iš dėžučių - piratinių žaidimų dėžutės pasižymi nekokia anglų kalba. Originalūs žaidimai būna supakuoti ne tik į dėžutes, bet ir celofaninį (atrodo taip rašosi) įpakavimą. Taip pat originalių žaidimų dėžutėse būna manualai.

Redagavo blumental

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirma kart perskaiciau apie sita stebukla, vos akys ant kaktos neisoko.

http://www.gameboy-advance-roms.com/gba_flash_card.htm

gal kas turit toki prikola??

na tas prikolas zinomas senu senovej, noriu toki isigyt savo NDS, tik lietuvoj ju nelabai eina rast, reik siustis is uzsieniu :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ei ei ei jai sugalvosi siustis prikabink ir mane su malonumu toki isigyciau ir shipinima pasidalinciau perpuse :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va aš galiu atsiusti :D Rašyk į skype, susitarsim :lol:

britva1994

jo, reikia kooperuotis kuo daugiau norinciu, ir slaptas atsidarys cartridzu kioskeli :D o siaip rimtas, as ir jungciaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

uz kiek tu siulai malonuma ta :lol: nes man tai reikuia pacio pigiausio varijanto, nedaug atminties, geriausia butu kad jungtusi su usb kabeliu tiesiogiai, be jokiu perejimu, gal dar tiktu varijantas su sd kortele. tai ka gali pasiulit, seipgal susitarkim per pm nes neturiu skype :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat turiu GameBoy Advance ir noreciau pasitikslinti kaip i ji galima isirasyti zaidimus.

1.Kiek skaiciau reikia nusipirkti kazkokia diskete (Flash atminties kortele).

2.Is interneto parsisiusti zaidimus.

3.Naudojantis USB laidu persikelti zaidima i Flash kortele.

4.Isijungti GameBoy Advance ir zaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai tas GBA meslas paskutinis, ekranas nesviecia (nezinau kaip ant naujesniu advance modeliu), viskas sunkiai matos, zaidimu grafika ziauriai lieva, jau pas mane ant telefo geresne. Ir siaip man jis labai nepatiko.

Cia tik isreiskiau savo nuomone, todel nepradekit varyt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai tas GBA meslas paskutinis, ekranas nesviecia (nezinau kaip ant naujesniu advance modeliu), viskas sunkiai matos, zaidimu grafika ziauriai lieva, jau pas mane ant telefo geresne. Ir siaip man jis labai nepatiko.

Cia tik isreiskiau savo nuomone, todel nepradekit varyt. :)

Gameboy advance yra 2001, palyginus su to meto telefonais jis juos tikrai lenkė, dar jo valdymas ir žaidimai geresni negu telefonų( nesakau, kad telefonų žaidimai visi blogi, bet valdymas jų tikrai blogas).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.