eQuity

Paciu pirmu ir paskutiniu Falcon skirtumai.

Rekomenduojami pranešimai

Ar skiriasi patys pirmieji 2007 galo ir patys naujausieji 2008 galo Falcon'ai? Pvz pas mane XBOX 360 Elite 2008-01-03 tai jis skiriasi tarkim nuo 2009-01-03 Elite falcon'o? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar skiriasi patys pirmieji 2007 galo ir patys naujausieji 2008 galo Falcon'ai? Pvz pas mane XBOX 360 Elite 2008-01-03 tai jis skiriasi tarkim nuo 2009-01-03 Elite falcon'o? :)

2009-01-03 falconu nebuna tai jau jasperiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet 2009.xx.xx elite buna falconai. Nes dabar tik Pro ir Arcade buna jasper. O seip senesni truputi labeu kaista, bet skirtumai labai mazi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet 2009.xx.xx elite buna falconai. Nes dabar tik Pro ir Arcade buna jasper. O seip senesni truputi labeu kaista, bet skirtumai labai mazi.

O kas ten skiriasi fan'ai ar siektiek motinine kitokia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pirmų mėnesių 2009-tųjų elite tai falconai, bet dabar jau eina ir elite jasperiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man tai kazkaip paciam keista, dabartinis mano yra 2008 galo ir labiau kaista negu mano ex-xboxas 2007 metu, abu falconai :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

2009 elite jau visi jasperiai siaip.

Nei vienas Juodas Elites nera Jasperis. Net bundlai su (fable2 halo3) patys naujausi yra falconai. Tiesiog MS perdaug prisigamino Elitu ir ju nelabai kas pirko. Nes einamiausi yra Arcade ir Pro. Vieninteliai Elite jasperiai yra Raudoni (RE edition).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazka cia nusisneki

Ne į temą

Nera reikalo nusisneket. Tiesgio MS yra nutraukusi Elite gamyba. Sis modelis yra laikomas visomiems bundle nesamonems. Kaip antrai Resident evil edition ir pan. Beto MS prisigamine tiek Elite falkonu, o juos gi reikia kazkur iskisti tai ir stumdo dabar ELITA + gta4 arba Elite + fable2 + halo 3 uz gan padoria kaina. Tiesiog valo old stok. Yra keli uzsienio forumai, kur buciukai iesko juodu jasperiu. Pakol sioliai dar nerado. yra su lot no. 0907 rastas. Ir tas buvo ALUE repakas. Falkonas :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas trugdo tuos kondikus pasikeisti i kokius tik nori :D

:D Na abejoju ar sugebetum konduktorius pakeisti. Turbut galvojai, kad Vaidas sneka apie radiatorius :D Vaidai galejai normaliai rasyt kam cia kraipyt ta zodi matai poto kiti susimaiso :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D Na abejoju ar sugebetum konduktorius pakeisti. Turbut galvojai, kad Vaidas sneka apie radiatorius :D Vaidai galejai normaliai rasyt kam cia kraipyt ta zodi matai poto kiti susimaiso :D

o kas cia tokio sudetingo,islituoji viena,ilituoji kita

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.