ptrw

XBOX 360 Arcade flashinimas

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,

turiu XBOX 360 Arcade versija, jis yra be hardo yra tik memory cardas 256mb. Pirkau jau flashinta, zaidziau visus zaidimus nepilnai metus, ir dabar pastaruoju metu cia visi sneka apie tas firmware versijas. Kokia pas mane ta versija galetu buti, jei xboxas buvo flashintas pries metus? Dabar isejo zaidimas naujas UFC Undisputed, labai noriu pazaist, ir jau sugadinau 2 kompaktus, kai irasau ir idedu i xbox, man rodo ji kaip media disca, zaidimas neina. Zaidima patchinau su tuo agbx, bet vistiek neina. Gal tai del senos firmware versijos? Nes cia ziuriu kad reik 1.5 ar kokios tai..

Ir dar dalykas - ziuriu kad xboxus flashina prijungus harda kazkaip...bet tai pas mane nera to hardo, kaip reik upgradint i naujesne versija tada? Labai lauksiu jusu pasiulymu, dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nera svarbu kokia firmware dabar pas tave, tiesiog reikia update'intis i 1.6 (zinoma jei ne hitachi dvd-rom'as, tada 1.51) ir nereikes gadinti disku (o jie tikriausiai nesugadinti). Flasinimui hdd nereikalingas, nes perrasoma tik dvd-rom firmware.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,

turiu XBOX 360 Arcade versija, jis yra be hardo yra tik memory cardas 256mb. Pirkau jau flashinta, zaidziau visus zaidimus nepilnai metus, ir dabar pastaruoju metu cia visi sneka apie tas firmware versijas. Kokia pas mane ta versija galetu buti, jei xboxas buvo flashintas pries metus? Dabar isejo zaidimas naujas UFC Undisputed, labai noriu pazaist, ir jau sugadinau 2 kompaktus, kai irasau ir idedu i xbox, man rodo ji kaip media disca, zaidimas neina. Zaidima patchinau su tuo agbx, bet vistiek neina. Gal tai del senos firmware versijos? Nes cia ziuriu kad reik 1.5 ar kokios tai..

Ir dar dalykas - ziuriu kad xboxus flashina prijungus harda kazkaip...bet tai pas mane nera to hardo, kaip reik upgradint i naujesne versija tada? Labai lauksiu jusu pasiulymu, dekui.

gan daug nesamoniu tu cia ''pavarei'' . jei net neisivaizduoji per kur kas fleshinasi tai pats to nepadarysi tikrai, kreipkis i meistrus. fleshinamas yra dvd romas boxo,t.y. perrasoma jo firmware. hdd ne prie ko. nupachinti galima,ir tikrai veiktu tas ufc 2009 bet reikia pachinti su 3rd.Wave.Mod.Patch. o abgx360 tai ne pachinimui,jis zaidimu stealt failu tvarkymui,kurie reikalingi naudojantis xbox live.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,

Butu gerai, jei skirtum kokia valanda ir pirma perskaitytum Playmanijoje susijusias temas apie flashinima, patchinima, taip pat pasiskaitytum gidus, kuriuos rasi gidu skiltyje ir tada klausk kas neaisku, o tada mes jau pasistengsime padeti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.