inpeace

ar laikote save geimeriu?

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Nu pagal niką sprendžiant, tai turėtum būti "pati".... :):)

Ne į temą

blem uzsivedet :) bites taigi lities neturi tai kodel pagal galune srperesti. man net i galva nesove kad jis merga. cia is vis mrga tik viena forume kazkiek aktyvi, visos kitos mergos seniai apsiversiavusios ir jom ne consoles galvoj :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pirmas - visai ne taip apibudino mane

antras - 72%

trecias - negaiskit laiko

ketvirtas - 2 is 9

man siaip sitie testai nelabai atrodo normalus, tas antras toks daugiau klausimu turi is ivairiu zaidimu, todel jis tikslesnis.

nesuprantu koks testas is 10 klausimu, tokie buna zurnuose nepilnametems merginoms.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad bent vienas tinkalalpis kuri nurode Impaler sukurtas kokio 16-mecio tai nelabai ir vykes :)

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

blem uzsivedet :) bites taigi lities neturi tai kodel pagal galune srperesti.
Ne į temą

Patikslinsiu. Bites yra 2 lyciu. Darbininkes ir motineles ritasi is tu paciu apvaisintu kiausineliu (patinai is neapvaisintu) tik skirtumas tas, kad darbininkes laikomos neissivysciusiomis motinelemis. Ir bites darbininkes - pateles. Jos tam tikrom aplinkybėm (zuvus motinelei) ima deti kiaushinius, ish ju ishsirita tranai.

OK, kita karta susikursiu nika neramusBitas, arba atsiputesTranas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matau tema išbujojo neblogai :)

noreciau savo korekcijas inest apie tai kaip pats suprantu zodi geimeris :) kazkodel tas zodis sukelia dvejopas nuomones. pvz. man "geimeris" - tai mazdaug zmogus megstantis zaisti video zaidimus ir nebutinai svarbu kiek laiko ir t.t. praleidziantis zmogus. geimeris gal labiau zmogus, kuris video zaidimus statantis i prioritetine laisvalaikio praleidimo forma savo gyvenime. tai nereiskia, kad tai kiutantis tamsiam kampe ligonis, kuris visko atsisako del sio pomegio. (turiu omeny socialini gyvenima, draugus, merginas/vaikinus ir t.t.) kai kam kazkodel "geimeris" asocijuojasi su zmogumi neturinciu jokiu siekiu visuomeniniam gyvenime ir gyvenenciu virtualiam pasauly. manau neikim i krastutinumus, supraskim zodi paprastaja jo forma: "geimeris" - Žaidėjas :)

tai kaip ir tiek. beje as save priskirciau prie geimeriu :) jau mazdaug 18 metu, nuo atari laiku iki dabar. su pertraukomis, ir vel su paūmėjimais :)

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 Testas

The Good Gamer Test

says that I'm Rare Gamer

What does it mean?

You're a gamer that everyone respects. You're very good at games and play a wide variety of games. And have high standards as far as keeping away from game guides and cheat codes. You're everything a gamer should strive to be. The only downside, is that you probably play a little too much games, and maybe take it a little too seriously.. You may need to get a life. But this isn't always the case.

2 Testas - 86 % (iš pirmo karto. Keletą klausimų sunkiai suprasti)

3 testas - negaišiau laiko

4 testas - 100%

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

blem uzsivedet :) bites taigi lities neturi tai kodel pagal galune srperesti. man net i galva nesove kad jis merga. cia is vis mrga tik viena forume kazkiek aktyvi, visos kitos mergos seniai apsiversiavusios ir jom ne consoles galvoj :)

Nuotrauka

na vidutiniskai svyruoja rezutlatai apie 50-75 taigi galiam sakyt as gan "not bad" bet ne "ub33r l33t"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

73% surinkau tam nerdtest :nunchuks:

Losiu visokius geimus jau 12metu :) Kai tik yra laiko. Buna, kad isijauciu i geimus ir jauciuos lyg pats, tarkim dalyvauciau kare :) Seip turbut galima butu mane pavadinti geimeriu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal testus as esu "geimeris"

Pirmas testas-65% "Good Gamer"

Antras testas-78% "Genuine Ultimate Super Gamer"

Trecias testas-Paklausiau Viperkilz

Ketvirtas testas-2 is 9

Viska dariau saziningai, is pirmo karto.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. 88% Rare ownz :devil:

2. 60% nu n*

3. Supratau, kad g*****.

4. (4 out of 9 Correct) LOLOL

Redagavo Amunicija

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.