inpeace

ar laikote save geimeriu?

Rekomenduojami pranešimai

Sugalvojau tokia tema, nes idomu, ar laikote save geimeriais. manau didele playmanijos lankytoju dalis vienaip ar kitaip susije su konsolemis. geiminimas be abejo ne vien konsoles, gali buti ir PC, gali ir mob. tel. visumoj idomu kiek gyvenime uzima video zaidimai apskritai paemus... nuo kada tuo uzsimam ir kiek intensyviai :D rasykim savo nuomones :D

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Be abėjonės. Šiaip aš išvis GAMER FOR LIFE.

Daugelį laisvo laiką praleidžiu žaidžiant.

Nuo penkių metų (nuo Atari ir ZX Spectrum). Veliau NES, Genesis, PC, PSone ir taip toliau.

Daugiau negu 1300 diskų jau kažka reiškia manau ir kollekcija didėja ir didėja.

Beveik visus geimus kurie patinka peržaidžiu nuo pradžios iki galo

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Be abėjonės. Šiaip aš išvis GAMER FOR LIFE.

Daugelį laisvo laiką praleidžiu žaidžiant.

Nuo penkių metų (nuo Atari ir ZX Spectrum). Veliau NES, Genesis, PC, PSone ir taip toliau.

Daugiau negu 1300 diskų jau kažka reiškia manau ir kollekcija didėja ir didėja.

Beveik visus geimus kurie patinka peržaidžiu nuo pradžios iki galo

galingai :) sveix atvykes i palata :D plius kolekcionierius, respects :D

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gera tema, butinai pasisakysiu, taigi:

Visu pirma isvadu nepateiksiu esu geimeris ar nesu.

Nuo pat pirmos konsoles NES, grajindavau kaip nesveikas, viska kas papuola (nuo 2 klases) bent po 6 valandas i diena - every fn' day. Graju pereitu daugybes.

Tada Sega laikai - likimas panasus, jei ne dar ziauresnis.

PlayStation 1 - pradzia arshi, daugybe graju, daug losimo, daug pereitu zaidimu. Bet ilgainiui nebe bet ka galedavo man kas isiulyti. Ilgainiui (2001 kazkur metai), rinkdavausi praktiskai tik laiko patikrintas francizes ir zaidimus.

PlayStation 2 - 2006 metai. Dar labiau sumazejo galimybe "zaidimams man itikti". Prikepiau 80 zaidimu. Normaliai losiau 18 koki. Pastoviai pliekdavau, 3-5. Zaidimo laikas sumazejo ryskiai.

XBOX 360 (siandien gautas) - turiu jau 10 graju, kuriuos nuodugniai patikrinau ir apsisprendziau zaisti pries siusdamas. Pliekiu jau visa diena.

Einame kur link, einant laikui nebesimetau tarp 100 zaidimu, pliekiu tik gerus zaidimus, kartais net nezinau ar normos ribose esu ziurint i losimo laika ar nebesu, kartais kai uzgrajinu, tai be dvizenklio skaiciaus valandu nenuvarysi manes. Kartais galiu konsoles neijungti 2 savaites.

Savo akyse as esu :D "pasyvus" ir isrankus geimeris. Beto dar pastebejau, kad nebesidraskau gaves nauja zaidima. Pamenu kai isejo Final Fantasy IX ant PSX, tai per turgu su ramentais (buvo luzus koja) begau kaip shumacheris, begikas nebutu pagaves. Dabar, kad ir Resident Evil 17 butu, eiciau ramiu zingsniu. :D

P.S. o gal as ivertinti saves nemoku? Geimeris as ar negeimeris?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesiruošiu pasakot smulkios savo "geiminimo biografijos", nes nei kas skaitys, nei kam įdomu... :D

Tumpai, drūtai:

Geiminimo "stažas" ~ 19 metų.

Vidutiniškai prie žaidimų, per visus šiuos metus, per dieną praleisdavau ~ 4-5h (kartais pliekiu nuo ryto iki vakaro (ar net iki kito ryto), o kartais ir kelias dienas iš eilės neprisėdu prie žaidimų)

Kiek žaidimų pereita - net neįsivaizduoju. Pamečiau skaičių jau labai seniai.

"Geimeriu" savęs nevadinu. Man tai skamba per daug "pižoniškai". Esu greičiau žaidimų narkomanas. Ir tai tikrai nėra gerai, nes daug ką per žaidimus praradau... Na, bet užtat daug emocijų patyriau.... :D

Tai tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj chebra chebra... visi mes cia siek tiek (nu galim naudot ir "belekiek" kaikuriais atvejais) prilausomi nuo grajinimo. taigi mano gyvenimo naikinimo istorija:

gal penku metu budamas gavau sega mega drive super dalykas buvo, tik kad turejau zaist ant seno silelio ir LABAI kaito blokas del ko poto konsole uzlusdavo, taigi buvo savotiskas limitatorius kiek galiu zaisti, zaidimu turejau gan pakankamai, aisku ir kalnelis controlleriu buvo, vienas be D-pad kitas seip neveikiantis trecias naujas "stiliovas" ir tt...

po to nuo pirmos klases atejo PC oi stebuklas buvo. pirmieji zaidimai tai WORMS armagedon ir morhun gaidziu saudymas (ooooooo taaaaaaip!!!!) tai kompas tapo mano dievu tada. po to jau kai net nelabai turedavau ka zaisti, nes visu pirma tu torrentu tiek nebuvo ir pan. ir neturejau neto namie tai reikejo per tevus prasyt kad kasnors irsaytu zaidima koki, tai reikejo man tenkintis tuo ka turiu: warcraft 3, starcraft ir panasiai. kai pagalvoju dabar nesuprantu kaip man neatsibodo jisai: visalaiak dariau ta pati ten ir tai sugebedavau po 10 valandu zaist ji. kai koja buvo luzus ir sedejau namie tai seip prie PC iki 12 valandu. oi mano gyvenimas....

taigi pries du metus atejo PSP, tada tai buvo "bomba" viskas ka galejai isivaizduot buvo ten. jeigu pasakydavai "as turiu PSP" prie taves prisokdavo penki baxuriukai ir pradedavo nustebe klausinet... o dabar jeigu pasakai tai, tai mazdaug "oh nice. psp..." su juo ir nemazai laiko praleista ziurint filmus zaidziant ir tt. bet is visu mano konsoliu su juo palygint maziausiai laiko. turiu pasakyt kad jeigu dabar reiketusprest del psp pirkt ar ne. nepirkciau.

na ir mano gaminimo auksciausias taskas turbut: XBOX360 is tikro nelabai galiu ka apie jo istorija pasakyt nes gavau ji sausi tik ir dabar bandau pereit pilnai zaidimus, nesinori paimt ir numest tiesiog. taigi ir cia tas pats.. sedek ir zaisk

uzbaigiant noriu pasakyt, taip as geimeris. bet tai nera dalykas kuriuo reikia didziuotis, pagalvokit kiek laiko dingo sedint ir maigant kvailai mygtukus. su draugais smagu pazaist ir tia gerai. bet kartais tai jau nukrypimas i tikrai bloga puse... ziurint i save galiu DEJA drasiai pasakyt kad turiu priklausomybe nuo zaidimu, galbut todel kad gan varganoje lietuvoje tai padeda pabegt nuo realybes i bliganti zaidmu pasauli...

sekmes jums, and may the force be with you....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na saves geimeriu nelaikau, nes man jomis labiau patinka dometis, kanors krapstytis prie ju, nei zaisti. Taip pat planuoju pradeti jas kolekcionuoti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geimeris as ar negeimeris?

Ziurint is mano bokshto - tikrai geimeris.

Pats saves geimeriu nelaikau. Bet pagal tai kaip apie mane galvoja aplinkiniai tikrai ish normaliu zmoniu rato kazka link geimerio (tik gal terminas ne visai tinkamas man) turiu: jei atsiranda proga uzsikabinu ka pazaist. Daugiau megstu pasidometi, pasikrapshtyti su paciom konsolem, bet irgi kiek leidzia laikas.

N metu atgal pats buvau susirinkes ir pasileides nuo nulio ZX spectrum analoga, tai su broliu lozdavom nesveikai - kiaurom dienom. Bet ir tada ash labiau megdavau tobulinti, pasigaminti paciam priedus ar periferijos pajungima Santakai (nes buvo arba lievakai, arba visai nebuvo) nei loshti. Tobulinau: nuo base modelio dvigubinau RAM, dejau audio prosa, dzoistika, 16 atspalviu vietoj 8, autofire f-ja, diskasukius jungiaus, gerkonine klaviatura vietoj paprastos ir pan. Jausdavau didesni kaifa, ziuredamas ir padedamas broliui, bei lauzdamas zaidimus (nemirtingumas, vertimas i lietuviu kalba, pieshinuku keitimas zaidime ir pan). Viena zaidima net pats nuo nulio irgi buvau ishkepes (bomberi su keliom papildomom f-jom ir pilnai basic'u, bet ejo kaip bite), kelis jau buvau rimtesnius sumastes (pagal save sprendziant), bet liko tik grafinis ishdirbimas, teko uzshaldyti :)

Veliau buvo visko, bet del laiko stokos (kiaurom dienom zaist jau shansu nebuvo - norejosi normalesnio gyvenimo) be proto jau nebepliekiau.

Dabar pagrinde pyshkinu su savo vaikais :) Bet pasitaiko ir rimciau retkarciais palosht.

Paskutine savaite su Metroid Prime uzsikabines buvau (su NDSL). Tai dusinau kol neperejau :) Be cheatu buciau uzsipypes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dusinau kol neperejau Be cheatu buciau uzsipypes

Ne į temą

Tai taip ir sakyk, kad pati neperėjai. :) :) Trūko "skill'o"... O su čytais visi - "žvėrys". :)
Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepasakyčiau nes ne taip ir žaidžiu ,nesu tok jau žaidimų fanatikas ,žaidimai tik babėgimas nuo visko ir atsialaidavimui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žaidimai tik babėgimas nuo visko ir atsialaidavimui

Ne į temą

Aha, narkomanai taip irgi sako apie narkotikus, kad tai "tik" bėgimas nuo visko ir atsipalaidavimui... :) :) O nebūtum "žaidimų fanatikas", tai manau tiek konsolių neturėtum. :)

Šiaip temą gal geriau reikėjo pavadinti tipo: "Anoniminių narkogeimerių klubas"? :) Man atrodo taip labiau tiktų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o davai man apibezima pasakykit kas yra "Gamer", koks turi buti kad juo pataptum? ar galima per viena diena patapti juo? tarkim uzsimaniau ir tapau gameris, koks jo stazas? man definishion'a pasakykit.

gal gameris turi be chytu zaist? o gal nesvarbu, svabru kad daug zaidzia, kad ir 20h per para.

kiek turi prazaist per diena kad toks butum ir islaykitum savo "titula"? ar nereikia daug zaisti, uztenka zaisti ant INSANE dificulty viska, bet ne taip daznai, karta i savaite gal? :)

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai taip ir sakyk, kad pati neperėjai. :) :) Trūko "skill'o"... O su čytais visi - "žvėrys". :)
Ne į temą

Ne pati, o pats :)

Normaliai pereit reiktu n kartu daugiau laiko. O ash jo neturiu (ypac pabaigoj dustum n kartu dusinant pagrindini blogiuka). Taip, kad pasirinkimo nera :)

Naudojau tik nemirtinguma ;P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o davai man apibezima pasakykit kas yra "Gamer", koks turi buti kad juo pataptum? ar galima per viena diena patapti juo? tarkim uzsimaniau ir tapau gameris, koks jo stazas? man definishion'a pasakykit.

gal gameris turi be chytu zaist? o gal nesvarbu, svabru kad daug zaidzia, kad ir 20h per para.

kiek turi prazaist per diena kad toks butum ir islaykitum savo "titula"? ar nereikia daug zaisti, uztenka zaisti ant INSANE dificulty viska, bet ne taip daznai, karta i savaite gal?

Šiaip geimeriu galima vadinti bet kurį žaidžiantį žaidimus, nes išvertus tai reiškia "žaidėjas". Lietuvoje, manau, tai kiek iškreipta sąvoka. Daugelis "geimerį" įsivaizduoja tik kaip žmogų, 80-90% savo laisvo laiko praleidžiantį prie žaidimų. Deja ne viskas taip paprasta. Geimerius galima klasifikuoti į kelias grupes, pagal tai kiek, kaip ir ką jie žaidžia. Net yra straipsnelis wikipedijoje ta tema. O apie kažkokį "titulą" čia niekas ir nešneka. Čia tas pats kas kalbėti apie tai, koks sportuojantis žmogus nusipelno vadintis "sportininku"? :)

Ne į temą

Ne pati, o pats

Nu pagal niką sprendžiant, tai turėtum būti "pati".... :) :)
Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sprendziant i laika kiek praleidziu prie konsoliu ar pc ir i aplinkiniu poziuri, as geimeris :) .

Pradejau "geiminti" kazkur nuo 7metu, nusipirkes PSone. Turgelyje beperkant ps uzsiprasiau tevo ~10 zaidimu. Pliekdavau nonstop visa diena (taip budavo apie 4 dienas i savaite, likusias zaisdavau apie 3val. i diena). Taip tesesi iki ~10 metu. Kaip man suejo ~10metu tevai padovanojo PC su gimimo diena. Pirmasis mano zaidimas buvo Spiderman (dar prisimenu kaip "skraidydavau" :) ). Prie PC dar ir dabar nemazai laiko praleidziu :) , grytu is mokyklos ir iskart prie PC apie 3 valandas. 12 metu budamas nusipirkau PS2, "prisikepiau" virs 100 zaidimu, labiausiai zaisdavau ~15zaidimu. Su PS2 buvo panasiai kaip ir su PSone, bet BISKI maziau, nes "geiminti" trugde mokslai. Budamas 13metu nusipirkau XBOX 360 , o PS2 pardaviau. Su XBOX 360 zaidziu LABAI daug, kiekviena diena ne maziau kaip 4 valandas, turiu virs 20 zaidimu, pagrindinis tikslas pereiti visus zaidimus ir daug maz atsirakinti visus achevementus.

Labai noriu normaliai zaisti - 2val. i diena, bet sito niekaip neiseina, manau, kad geiminimas mano gyvenime dar ilgai liks. :)

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.