isstatu1

Mokytoju perliukai

Rekomenduojami pranešimai

Mano anglų mokytojos mėgstamiausios :

- Aikit jūs n*!

-Mieli moksleiviai ,duskit :D

-Ė tu asile.

-Užmušiu!

ir žioma:

- Sveikinu Evaldai , gavai 2 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas manes yra tokia geografijos mokytoja :D , meina ismokyti, bet nesigauna.

1.Rasem per 7klase gal kazkur 15atsiskaitomu darbu ir nei vieno neistaise :D .

"-Kur musu darbai, kodel neistaiset?"

"-Nezinau atstokit! Eikit dirbit, o nebumbeti!" :D

2.Sedi klaseja mano toks klasiokas ir be jokios piezasties:

"-Viskontai 2 (du) i dienyna!"

Tas klasiokas nieko nepadare, rase pagal plana ka reikejo.

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas manes yra tokia geografijos mokytoja :D , meina ismokyti, bet nesigauna.

1.Rasem per 7klase gal kazkur 15atsiskaitomu darbu ir nei vieno neistaise :D .

"-Kur musu darbai, kodel neistaiset?"

"-Nezinau atstokit! Eikit dirbit, o nebumbeti!" :D

2.Sedi klaseja mano toks klasiokas ir be jokios piezasties. Tas klasiokas nieko nepadare, rase pagal plana ka reikejo.

"-Viskontai 2 (du) i dienyna!"

:DD normali ta mokytoja? :P

Irgi buvo tokia situacija,geografija. Sedi mokynis,nieko nedaro,ateina mokytoja,sako : Davai dirbk,tas sako nu,ir nieko ne daro,tai ji kaip pradejo reikt KA NU? 1(vieneta) I DIENYNA! Bet taip juokingai pasake :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm nu čia UK tai nelabai bairistai mokytojai, čia su mokytojais kaip su draugais, n* siuntinėja vieni kitus , mušamės su jais [draugiškai], apsikabinėjam aki užeina :D

Lietuvoj tai buvo buvo.. :D

Geriausia buvo kai istorikei bekalbant protezai iškrito :P o jai kokie 40 metų max ;o

O mūsų istorikas tai visų pirma atrodė gerai, toks kiekvieną rytą ateidavo su rožiniais arba kokiais gelsvais marškiniais, liemene ir švarku, kuris jam per didelis, su siaurėjančiom per trumpom kelnėm ir tarybinėm rudom basanoškėm. Ateidavo su lagaminu ir limonado 2l už 60ct :D turėjo mylžiniškus storastiklius akinius ar plaukus kyšančius iš ausų. Vladas Pyškinas jo vardas viską pasako :P o pamokas tai vesdavo irgi:

-Ė, Mode, girdi? Ai ką tu ten girdėsi Marčiui į klyną spoksodamas..

arba

-Tai gal šnekėk akip žmogus o ne kaip neandartalietis..

-O karai būdavo linksmi, kojos, galvos į šalis skraidė, tikiu kad jums patiktų :P

Kažkada dar čia buvo:

Vladas: -Nu tai va Mindaugai, čia šitą ir šitą užpildyk .. kas yra? žado neteaki nuogas Homo Erectus pamatęs?

Mindaugas: -Ne...aš neturėčiau taip sakyt .. bet... OMG jūsų pirštai tokie plaukuoti, negaliu attitraukt akių!

Vladas: -Nepergyvenk, nematei kitų plaukų..

:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta mokytoja nera is normaliuju mokytoju, pries kelis men. mano mama kalbejosi su drauge kurios vaikas eina i ta pacia mokykla i kokia as einu ir ji moko ta pati mokytoja. Tai tas vaikas sake savo mamai, kad ta mokytoja geografijos pradejo vienai merginai tampyti uz kasos (priezasties nezinau).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mus chemijos darbus taiso kelis menesius net.. "-As jum ka? Robotas?"

"-Kaip uzdrosiu su pagaliu per sikna!":DD

pas mane panasiai buvo, tiksliai nepamenu kaip:

lietuviu mokytoja surinko kontrus ir dvi savaites neatidave ir kai klausiam ka daro su jais kad neatiduoda, ji mums" tai as jum nerobotas kad taip greitai istaisyciau, per dvi savaites istaisau visada" (atkreipkim demesi i pradzia) ir as pries mane sedinciam klasiokui sakau: " ee o tai ji neturi ju jau dvi savaites? " ir ji tuo metu ejo pro sali. nu tai aisku apreke mane.. ir sako "stokis", nu o as gan aukstas toks. pyst atsistoju, uz ja aukstesnis. atsistojau, pakele ji galva... "seskis!" nu ir aisku po to moralas bla bla bla. nors seip cia tai skaitau kaip gan WIN!!!!! :D

kitas ub33r l33t bairis buvo ketvirtoj klasej, kai mokytoja pasake" ramiai vaikai, mokytoja nori pailseti ramybeje" , as aisku megstantis pakalbet, gan tyliai priduriau "tesiilsi ramyyyyybeejee, aaaameeen!" nu ir isgirdo ji.... :D po to pusmeti nenorejo manes matyti

cia daugiau jau is susidurimu su mokytojasi bet vistiek, oh well...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano Chemijos mokytoja... Baisi, pasilenkus, rėmą išmetus. :D Sykį per pamoką sako ar baigsit jūs čia tylėt, nors visi garsiai šneka... :D Kitą kartą ėjom į bulkučių gaminimo fabriką su mokytoja ir ji pasiėmė savo sūnų. Valgom bulkutes sako mokytoja savo sūnui nori bulkutės? Sūnus- Ne. Mokytoja tai imk dar vieną. :DD Arba dar kviečia prie lentos sako sako ant manęs: Nu Jankauskų vaikas eik prie lentos. :D

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As atsimenu per fizini klasiokas atejo be aprangos , mokytojas prie jo atejo ten kazka pradejo aiskintis ir paskui sako "va paziurek parasyta cia balta ant juodo kad nesergi :D " . Ant klasioko rekia o tas zvengia krc...

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu cia ne visai apie mokytojus bet vis tiek :

Mes su draugais losiam kartais palka per langus sulej.Ir nu ka kas pralosia 3 kart aina kokia nesamone padaryt( kokia visi sugalvojam).Nu ka viena diena draugai is kitos klases irgi lose palka.Tuo metu sedejau lt kalboj.Visi sėdim, rašom durys taip bum atsidare - stovi penki snukiai issisiepe visi ragelius issitrauke filmuoja.Tuo metu i klases vidury ibego tas kur pralose palka.Taip atsistojo izzerge kojas ir su rankom taip kaip gokas is dbz :D Ka me hamehaaaaaa(uzreke ant viso kabo ) :D .Po to pabego jis ir tie nuo duru .Lytu mokytoja mums nu pas ta zmogu tai psichinis problemos yra, izvelgiau debiliskumo jo veide :) Va sitaip.Tai visi luzom tada nesveikai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dar vieną atsiminiau :rofl: . Sedim chemijoj ir pora klasiokų garsiai šnekėt pradėjo ir chemijos mokytoja " Baigiat plepet arba už kiaušių pakarsiu" :) .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano Anglu mokytoja tai pavaro :D krc visa klase vadinam ja psiche nu nes tjp ir yra. :D geriausiai buvo kai klausia- What do you do in your free time? klasiokas atsako: I skaleboard. Ta numoja ranka, tada parodo i kita klasioka tas: I parkour. Tos veidas toks ziaurus pasidare :D pradejo rekt: KA JUS CIA IS MANES SAIPOTES!!!! Turejo rankoj tusinuka tj norejo mest i zeme bet i klasioka pataike :D visi zvenge o ta toliau reke kaip mes negerbiam suaugusiuju :DD

Redagavo matzpk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

5 klase. Saugus eismas. Mokytojas Kirvis . Jo legendiniai - Nemaisyk sudu su kiausiniene, Tevas tau spermos pagailejo, Ko ten ziuri smalsioji Zose ! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.