no0ne

DiRT 2

Rekomenduojami pranešimai

Na whatever, aš ten tik daug maž pasakiau. Pažiūrėkit patys, ten ta eclipsė lyg pusė raketos.

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

esme kad dirt2 turi maziau arkadini valdyma uz pirma dali tai faktas,o masinos jauciasi labai gerai tikrai,greicio pojutis geras,o is vietos beje kai isibegeja kai startuoji tai ten buna asfaltas jei ka,ant smelio valdosi labai gerai,tikrai,jau jei man tokiam priekabiam tinka tai nzn :D . vyrai padare labai gera darba prie sio zaidimo.ir nereikia jo lygint su f2 ar kitais zaidimas. tiesiog tikrai geriausios extremalios lenktynes,nes daugiau tokiu kaip ir nieks nezada isleist.o zaidimu reikia visokiu.kartais norisi ramiu lenktyniu gal,bet kai atsisedi uz Dirt2 vairo,tai tikrai adrenalinas sukyla gerai. :D

radau labai keista ir netiketa naujiena apie Dirt2 ps3 bei psp versijas. :D

Sony to distribute Dirt 2

Codemasters hands over sales duties for PS3 and PSP versions of latest Colin McRae title

In a surprise move, UK publisher Codemasters had confirmed that Sony is to take over sales and distribution duties for the upcoming Colin McRae: Dirt 2 on both PS3 and PSP.

The deal echoes Sony’s swoop to capture the PlayStation publishing rights to Atari’s Ghostbusters earlier this year – though unlike that deal, Dirt 2 will not be a timed PlayStation exclusive and will still be released on Xbox 360, Wii and DS alongside PS3 and PSP on September 11th.

“To have Colin McRae: Dirt 2 represented by the platform holder during the new PS3 system’s launch window is testimony to the strength of the game and its commercial relevance,” Codemasters’ senior VP of publishing for EPAC Axel Herr stated.

“The Colin McRae series has enjoyed a great affinity with the PlayStation brand in PAL territories for over 10 years and we’re proud to have the support and ambition of SCEE behind it during this key time for both the PS3 and PSP.”

The agreement covers all PAL territories except Spain (Warner Bros), Australia and New Zealand (Namco Bandai).

manau niekas neabejoja kad dirt2 bus tikrai labai vykes ir gerai parduodamas zaidimas,ir ps3 bei psp versijas Sony tures pilnai savo rankose. Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezaidziau pirmos dalies, kadangi Xbox'as neflashintas, bet tikrai pazaisiu sita, vakar zaidziau Demo tai labai patiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sulosiau ir as truputy demo tai tikrai patiko,dideli ispudi paliko kaip purvas aptasko visa priekini stikla :D very nice

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sulosiau ir as truputy demo tai tikrai patiko,dideli ispudi paliko kaip purvas aptasko visa priekini stikla :D very nice

Ne į temą

hmm.. pas tave tikrai purvas aptasko priekini stikla?? :D kad as tik vandeni maciau ten,butent tada kai vaziuoji per bala,kuri nebuna purvas siaip,tai manao manymu ten grynas svarus vanduo,netgi jis persimato juk,na efektas toks kaip realaus vandens.sorry,purvo nemaciau,reiks gal paziuret dar :D ai nebent ten taip siek tiek apsinesa dulkem stiklas..nu bet vistek purvo tai nera dar sitoj demo,per video tai jo maciau ir as gryna purva
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nezinau grynas purvas per stikla net nieko nemaciau :/

Ne į temą

taigi kuo svariausias vanduo,pasiziurek replay su vidine kamera,susistabdyk,pamatysi svaru balos vandeni,tikrai ne purvas :D o kad nieko nematai tai del to kad visa stikla uzlieja,normalu,kaip ir real life.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai nemegejas esu racingu ir sporto,bet šita demo tai pakerėjo belekaip, valdymas gera,faina užsinešt ir praslyst posukius per Trailbrazer,fainas tas pojutis kai pasivyji visokius D.Mirra,T.Pastrana ir gauni koki komentara is ju ir skęsta dulkėse jie xD biški kas keista tai kai ant normal Baja pirmas varau ir kažkoks durnelis sako: you need to slow down xD

dar patiko grafika,šviesos,tas TV efektas kai atsitrenki kur nors, dar labai patiko muzika,ir galiausiai tas menu trailerio tipo,dar idomu kaip ten pilnoj

versijoj bus su ta lygių sistema,kokių bonusų ji duos,gal kokių rpg elementu bus or smthn

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

So awesome :D

Demo meginau tai ispudi paliko gera.

Del tu balu tai ka zinau man ant stiklo ir tokios rudos demes uztyksta, atrodo kad ne vien vanduo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc geimas tai vertas vien del avariju bei replay. kad ir tokia situacija: varau trailblazeri and casual,aplenkiu gal 4 masinas ,tuo paciu ikalu gerai i subine D. Mirrai ,kuris pasirodo turejo kazkokiu tehniniu problemu su masina ir veliau pasitrauke,krc lekiu toliau pries pat finisa letai velkasi K. Blockas ,as ji netycia uzkliudau,jis uzsimeta ir verciasi 360 ore,kol jis ore as susimetes taip pat kylu i ora,180,uzkliudau ji ore,jis leidziasi ant ratu,as taip pat,tik dar susimuriju i akmenis gerai,bet jis nusiledzia uz manes ir dar karta skrenda i ora,as vos vos dasivelku iki finiso,ir dar bunu 1 ,jis lieka pries paskutinis ... <_<

ten krc tokiu random situaciju gali ivykti kad niekad nezinai kas bus, jau demo kada isejas o ja vis dar nepabosta losti,nes priesininkai tikrai elgiasi gan idomiai kartais :D .bet uztai kokiu replay galima pasiziuret po visko :P

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš vieną kart patekau į tokią situaciją: Tam Baja važiuoju prieš tokį tiltą, ir po tuo tiltu yra vandens griovys toks. Aš sakau apvažiuosiu taip šonu tą tiltą gražiai. Tuo tarpu, kompo valdomas priešininkas užlindo prieš mane ir aš nebespėjau sustabdyt. Tai gavos taip, kad aš tą užlindėlį užstūmiau ore ant K. Blocko bagažinės :D Blockas jį vežė gal kokį 30 metrų kol galiausiai nupurtė :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tai jo ten kiekviena karta vaziuodamas kokiu nesusipratimu padarai arba patenki i kokia keista situacija. siaip siek tie keista kad pvz baja daug sunkesnes lenktynes negu trailblazer ,bet jau tos kurios duotos demo...man daug idomiau varyt trailblazer kai matai prieki preisininku paliktas dulkes ir megini juos prisivyti,tik kazkaip kai prsiveji tai jie kazko nelabai kovoja taip,na aplenkt nera kas,kartais net nebuna vietos aplenkimui tai kai jau murini i gala :thumbup:

dar ne karta maciau kaip is masinos islekia detales kurios nera nuo masinos isores...ta prasme jos islekia,bet ant masinos lieka viskas kas buve,karta per replay ziurejau idemiai kaip kazkokia skarda islindo is dureliu is masinos vidaus tiesiog ..tai buvo labai keista :) taip gali ir visa masinos vidu ismetyt :D ziuri jau lekia prietaisu skydelis per duris :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir ismeginau demo :D Ziauriai patiko.............. pasijungiau i multiplayeri tai isvis kai pritrauke pre telika vos atsitraukiau , BIJAU NET ISLEIDIMA DATOS NES PRISESIU ILGOKAI PRE JO :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.