no0ne

DiRT 2

Rekomenduojami pranešimai

sutinku kad lievai jog nera split-screen. grafika normali o prie valdymo pripratus viskas ok, na neskaitant tik tu baja trucku. jau tie tai mane erzino ILGAI. kai su jais vaziuoji tai visi keliai pagaminti is zele. beto siek tiek nemalonu nes zaidimas is esmes skatina per eit saves tik kokia puse. nes logiskai tai pereini kiek reikia eventu atrakini X-games visus, po ju world events, po ju tuos specialius eventus ir vsio. jeigu nepabaiginesi tai 25-40 procentu eventu liks nepereita, o toks "grind" LABAI erzina kai sieki 100% complete achievemento

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as ir isbandziau si zaidima, tai SP labai "silpnas". Labai mazai trasu, visos vienodos, kaip ant NFS, pirma trasa pirmyn, kita atgal ta pacia trasa. Tik cia 5 kartus taip reikia daryt kartais.... Grafika grazi, ant HD ready tikrai viskas atrodo puikiai. Aplinkos labai grazios, netaip kaip ant FOrza :). Multiplayer lb ydomus, ypac Team Race. Na seip mano manymu 7/10. Seip man pirmas patiko labiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as ir isbandziau si zaidima, tai SP labai "silpnas". Labai mazai trasu, visos vienodos, kaip ant NFS, pirma trasa pirmyn, kita atgal ta pacia trasa. Tik cia 5 kartus taip reikia daryt kartais.... Grafika grazi, ant HD ready tikrai viskas atrodo puikiai. Aplinkos labai grazios, netaip kaip ant FOrza :). Multiplayer lb ydomus, ypac Team Race. Na seip mano manymu 7/10. Seip man pirmas patiko labiau.

Tau prastos Forza 3 aplinkos ? :) taigi padaryta pagal trasu realiu aplinka. Kokios yra tokios ir padarytos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nepatiko zole, labai krenta i akis. Na bet seip atrodo neblogai. Geresnis uz Dirt2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WOUU !!! Malayzijos ralio etapai kur yra grynai ralio su codreiveriu varyt...!!!!!! WOOOt !!!! na ir atrodo nerealiai.. :whistling: ,losiant nuo cockpit view..balos,kalniukai,staigus posukiai,tik spek vairu sukiot ir klausyt codraiverio. :) ..nes matyt sunkiai ka ten pamatysi. dziungles atrodo nerealiai tiesiog..va cia tai ralis...gal ne pilna ralis ...bet yra nemazai tikro ralio stage...ir juose tiesiog nerealus pojuciai.... :thumbsup4::) replay kai paziurai dar po to ..ehh grazumelis... :) dar taip realiai is cockpir view nesijauciai ne vienam racing zaidime ..na ir kadangi esu ralio fanas..tai cia tiesiog rojus ....kad taip visa WRC zaidima padarytu Codemasteriai....mmmmmm ..butu :) o dar gera namu kino garso sistema ir kambarys tikrai tampa zaidimo dalimi ,na kituose racinguose man tas DD 5.1 garsas budavo gan silpnas ,bet Dirt2 su 5.1 garsu ,tai po velniu verta tai isgirsti tikrai... :) kai masina nusileidzia nuo kalniuko kokio pasukus tai atrodo kad ji kambari ant grindu nusileido...krc p*** ... :D

:) :) tegu tai gal ne 100% simuliatorius .bet butent tokio ralio man reikejo jau senai.... 10/10 ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip geimas saunus,bet kad velokai jau ispudziais dalinates,juk rugseji visa banga buvo. pamenu party 8 kai MP varydavom,tai bent saunumelis buvo :thumbsup4:

man asmeniskai ralycross ir su dzipais,bei dar bagiais smagiausia buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ispudziai ateina tada kai gerai isizaidi ,ir kai daeini iki tam tikru tournamentu kurie tikrai labai saunus...man esme buvo ralis,ka gavau tik po kazkiek laiko,o Malayzija tai nereali isvis ....kiekvienas zaidimas pas mane turi savo laika...daugumai tas laikas dar neatejo.. :thumbsup4: tai guli dekle ir tiek...o sita matejo laikas dabar todel ispudziai dabar pareina..aisku zaidimus visas labai geras,bet ralis man sauniausias ne vis del to na bent jau dalis CMR cia yra irgi.. :thumbsup4:

butent dabar jam neprilygsta joks kitas racingas...siaip jis visada buvo labai ispudingas mad jau nuo demo...pirma demo kuri mane taip maloniai nustebino...manyciau graziausias ir ispudingiausias,extremaliausias racingas koks tik buvo iki siol...

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka, seniai norejau isbandyti sita geri.. Bet vis nesisekdavo isirasyti, bet i pagalba atejo VERBATIM!!

Vakar isbandziau.. OMG. Kai perejau pirmas lentynes, gal 5 min issiziojes sedejau. Pasijauciau kaip tikrame gyvenime, valdymas, garsas, detalumas, aplinkos, labai dziaugiuosi isbandes sita geima :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Worst racing game ever :mellow: masina vairuojasi labai netikroviskai, aplinkos gal ir visai nieko, bet tai arkadinis geimas tikrai... nevairavusiems masinos atrodo kad tikroviskas gal, bet taip nera ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka, seniai norejau isbandyti sita geri.. Bet vis nesisekdavo isirasyti, bet i pagalba atejo VERBATIM!!

Vakar isbandziau.. OMG. Kai perejau pirmas lentynes, gal 5 min issiziojes sedejau. Pasijauciau kaip tikrame gyvenime, valdymas, garsas, detalumas, aplinkos, labai dziaugiuosi isbandes sita geima ;)

Sutinku pilnai. ;) Tik šį žaidimą reik su cockpit view žaist, nes tikroviškiau tikrai. ;) Pvz jei barkšteli su priekiu kur stipriau ir susilenkia kapotas, tada kelio beveik nebematai ir pan. ;) Dar flashback irgi geras daiktas, nes pirmam labai lengvai susiknist kur gali po 10 min važiavimo, ir vėl reik iš naujo. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Worst racing game ever :D masina vairuojasi labai netikroviskai, aplinkos gal ir visai nieko, bet tai arkadinis geimas tikrai... nevairavusiems masinos atrodo kad tikroviskas gal, bet taip nera :D

idomu kurie is musu cia yra vairave tokias masinas kokios yra zaidime,ir dar tokiose trasose ,tai cia lygint su miesto masinu valdymu manau nereiktu gal.niekam nerupi kaip tai pavadinsi,tiesiog zaidimas veza kaip joks kitas racingas,bet cia irgi manau tik megstantiems tokius extremalius pojucius.zaidimas nera nei ralio simuliatorius ,nei racing simuliatorius,bet jis teisiog yra tai kas yra,ir tai kokius pojucius gauni bezaisdamas,daugiau nieko ir nereikia.aplinkos gal ir visai nieko? gal matei geresniu aplinku kur nors ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo palygino jis ce gera raline masina uz 100 tks ir savo vairavimo sugebejimus pris kokio Ken Block =] Va kai praskriesi kokioj Svedijoj miskuose ziema 250 kmh tada galesi sneket kas tikra kas ne =] Aisku ce yra nesimuliatorius bet sakyti kad niekam tikes geimas tikrai negalima .

Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo palygino jis ce gera raline masina uz 100 tks ir savo vairavimo sugebejimus pris kokio Ken Block =] Va kai praskriesi kokioj Svedijoj miskuose ziema 250 kmh tada galesi sneket kas tikra kas ne =] Aisku ce yra nesimuliatorius bet sakyti kad niekam tikes geimas tikrai negalima .

Tai kai vaikas esi tai ken blockas ir patinka, tas tavo ken blockas yra 0, kiekvienas wrc dalyvis taip sugeba kaip jis, palyginus jis nesugeba nieko.

Esu vaziaves su subaru impreza zvirkeliu nemazais greiciais, taip kad ne is fantazijos sakau, cia masinos netikroviskai valdosi ir taskas.

Redagavo AkujenasVyrukas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.