gaara336

kaskas su ps2

Rekomenduojami pranešimai

idedu diska ir man jis neuzsiloadina lazeris nesenei keistas tesiok ejna pre konfiguraciju ir pan o zaidimas nepasileidzia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

idedu diska ir man jis neuzsiloadina lazeris nesenei keistas tesiok ejna pre konfiguraciju ir pan o zaidimas nepasileidzia

Jei dedi neorginalu gal čipo nėra arba jis perdeges.

Jei dedi orginala gal blogai lazerį įdėjo.

Ar tau taip su vienu žaidimu ar su visais žaidimais? nes jei su vienu bandyk kita dėt jei veiks kompaktas kaltas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paziurek ar lazeris sviecia, ar motoras sukasi, ptikrink sleifus gal blogai buvo ideti ir pajudinus ps2 jie issitrauke, jei yra chipas gal nuspaudes trikampi ir kvadrata iejai i chipo meniu ir ten ka pridarei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc as ir turiu problemu su pleistu pas mane playstation 2 slim nenulauzstas tai krc neuzkrauna man kaikuriu zaidimu vienu zdz turiu kokius 6 originalinius zaidus is ju insijunge tvarkingai 3 o kiti du insijunge raso loading ir bybio nks nesidaro o dar 1 tai isvis juodas ekranas tai va as noriu paklaust ar man kas su pleistu negerai ar su zaidimais? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.