autogarsas

xbox laseris + acme kompaktai

Rekomenduojami pranešimai

Skupas moka du kartus...

Taip atrodo kad sutaupysit pora litu, bet istikruju daznai buna kad sakykim is 10 cakebox'o isiraso tik koki 7-6 zaidimai (Burneris neprieko)

Ir apskritai acme gaminiu kokybe yra apsurdiska, niekada nerekomenduoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Skupas moka du kartus...

Taip atrodo kad sutaupysit pora litu, bet istikruju daznai buna kad sakykim is 10 cakebox'o isiraso tik koki 7-6 zaidimai (Burneris neprieko)

Ir apskritai acme gaminiu kokybe yra apsurdiska, niekada nerekomenduoju.

Ka cia nusisneki, nori pasakyt, kad i cake box imeta pora brokuotu disku, o atskirai perkant visi puikus. Nesamone kazkokia susnekejai, nebent tu nusiperki ta cake box ir iskart be sustojimo kepi tuos 10 disku. Pats turbut visus DVD pirkai atskirai ir del to taip sakai. Redagavo Bonke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka cia nusisneki, nori pasakyt, kad i cake box imeta pora brokuotu disku, o atskirai perkant visi puikus. Nesamone kazkokia susnekejai, nebent tu nusiperki ta cake box ir iskart be sustojimo kepi tuos 10 disku. Pats turbut visus DVD pirkai atskirai ir del to taip sakai.

Acme blynai yra nekokybiski ir pigus, kaikurios firmos net is atliekiniu medziagu daro juos. As sakau kaip man buna, ir taip man tas cakebox per 2-3 dienas sueina.

O apie atskira pirkima as isvis nesnekejau, nes niekada ir neperku nes neapsimoka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Acme blynai yra nekokybiski ir pigus, kaikurios firmos net is atliekiniu medziagu daro juos. As sakau kaip man buna, ir taip man tas cakebox per 2-3 dienas sueina.

O apie atskira pirkima as isvis nesnekejau, nes niekada ir neperku nes neapsimoka.

Ne į temą

Tai kiek supratau pagal tave neapsimoka pirkti cake box ir neapsimoka pirkti atskirai nes brangiau ? :unsure:
Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu 170 žaidimų acmei, visi veikia, nei vienas nesugedo, daug kas sakė greit xbox 360 dvd-romas susidroš bet veikia kaip veikė idealiai, o be to jau ant naujo dvd-romo senai sutaupiau jei reiktų keist, verbatim tik 1 žaidimą bandžiau nieko blogo negaliu apie juos pasakyti, bet philips tai man išvis nelaikydavo, praktiškai visi žaidimai susidrošdavo, o acme veikia idealiai, dabar nusipirkau iš ebay už 115lt 50 DVD+R DL Aone kompaktų, 8 isirašiau veikia gerai, jokių problemų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man pvz ant PC. I acme dvd ten imagus sukepant arba cd. susirasius geima. isiintalini i kompa ir kompakta padedi i deze. po metu uzsimanai palosti, megini instalint tiek ant vieno tiek ant kito kompo puse kompaktu nebenuskaito...... acme is a fuc*en low end. supraskit !!! (Vienkartiniai kitaip sakant)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tipo ir sitie verbatim levi http://acmemedia.lt/index.php?p=catalog&am...im%20&ext=1 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai kiek supratau pagal tave neapsimoka pirkti cake box ir neapsimoka pirkti atskirai nes brangiau ? :D
Ne į temą

As nesuprantu is kur jus sendien iskrite? Aiskinu dar karta. Acme = Apeshit

Koks skirtumas po viena ar cakeboxai`s? Jei is 10 disku sakykim tik 6-7 veikia tai ka tu cia sutaupai?

Norit uz centus kokybes ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne, akme importuoja tikrus verbatimus, sitie geri lygtais..

as vienareiksmiskai pries acme.. jie tinka tik PC veiklai arba jeigu koki audio Cd darot.. manau nebukit skupi ir nusipirkti dezute verbatimu, nes cake visada geriau negu vieni. pvz dvd dl cake 55LT o po viena perkant apie 77lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne, akme importuoja tikrus verbatimus, sitie geri lygtais..

as vienareiksmiskai pries acme.. jie tinka tik PC veiklai arba jeigu koki audio Cd darot.. manau nebukit skupi ir nusipirkti dezute verbatimu, nes cake visada geriau negu vieni. pvz dvd dl cake 55LT o po viena perkant apie 77lt

Ne į temą

bet ju sunku rast parduotuvese.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

bet ju sunku rast parduotuvese.
Ne į temą

Todel ju ir nededa nes jie yra brangesni, ir kas maziau apie visa sita zino aiskiai pasims acme diskus, kurie yra pigesni.

As visalaika skambinu tiesiai i sandelius ten dazniausiai buna ir po 25 cakebox'us + dar printable ;] Tik kad dar as damoku 20lt greitam pastui, nes man daznai reikia ant kitos dienos tu verbu kitiem zmonem ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu turiu pora Acme disku. Bet viskas ysirase kaip turi but bet del visa pikta tuos geimus kur Acme diskuose rasiau y HDD ysimeciau :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš pats nematau reikalo pirkti ACME, kai VERBATIM gaunu po 5Lt (be dėžutės), tai visada imu VERBATIM. ;-) Problemų kolkas su X neturiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.