G1edrius

Splinter Cell Conviction

Rekomenduojami pranešimai

reikia pagalbos, strigau vienoje misijoje, ten kur officas reikia praeiti pro ji su naktinio matymo akiniais, per tas signalzijcas ir nerandu niekur isejimo...?

Laikykis kaires puses, i desine net eit nereiks. uzsimeti akinius atsidaria duris ir persokineji suoliukus. tada soki aukstin per sine i kita kambary ir tenais jau biski sunkaiu bet ir per viduri laikais ir pereini kambari :)

GL.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai jeigu as live noriu sita zaisti,tai turiu laukti rytojaus(oficialios isleidimo datos) kad patikrintu per agbx ar galiu live losti?Nes dabar tai stealth is still uncertain :) Demo zaidziau labai patiko beto :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai man is naujo isirasineti reiks jeigu bus kad stealth failu truksta ar pan,nenoriu 2 disku gadinti.Sendien isejo splinter cell officialiai,kodel per agbx stealth is still uncertain? dar laukti? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka ir as pradejau ji losti, pamaniau kad is kart ant realistic sunkumo, vien del to kad ispaust daugiau gameplay valandu.

pradzioj tai buvo gan lengva, bet kuo toliau tuo sudetingesnes aplinkos ir priesai darosi. aisq uzsirauni kartais, nes kai pirma kart zaidi ir is kart ant sunkiausio, tai net nzn ko tiketis.

bet man vienas dalykas toks kliuna visuose naujuose modern military zaidimuose, jau kelinta zaidziu

o blogieciai vis dar su tuo EMP uzsiema (atrodo, kad atomines bombos jau nemadinga :) ). MW2, BC2 ir SCC, gal dar kokiu nepaminejau, bet visuose priesai rengia EMP bombas, o kai jas panaudoja, tai i JAV verziasi is kart :)

cia tik toks pastebejimas mano.

reikes vel leaf'a pasijungt, pereit tuos co-op levelius, gal atsiras norinciu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka ir as pradejau ji losti, pamaniau kad is kart ant realistic sunkumo, vien del to kad ispaust daugiau gameplay valandu.

pradzioj tai buvo gan lengva, bet kuo toliau tuo sudetingesnes aplinkos ir priesai darosi. aisq uzsirauni kartais, nes kai pirma kart zaidi ir is kart ant sunkiausio, tai net nzn ko tiketis.

bet man vienas dalykas toks kliuna visuose naujuose modern military zaidimuose, jau kelinta zaidziu

o blogieciai vis dar su tuo EMP uzsiema (atrodo, kad atomines bombos jau nemadinga :) ). MW2, BC2 ir SCC, gal dar kokiu nepaminejau, bet visuose priesai rengia EMP bombas, o kai jas panaudoja, tai i JAV verziasi is kart :)

cia tik toks pastebejimas mano.

reikes vel leaf'a pasijungt, pereit tuos co-op levelius, gal atsiras norinciu ?

Jei laiko bus, as.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O imanoma zaidziant deniable ops hunt mode pereiti kambari? Ar jei zaisi 10 valandu, tai vistiek vis zudysi ir zudysi be pabaigos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ką išleidimo data jau čia ir aš išbandysiu naują splinter cell, nors jau kiti iki šiol skersai išilgai pervarę :)

EDIT: Nu dar teks palaukt kol steath failai atsiras :)

Redagavo ch0k3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O imanoma zaidziant deniable ops hunt mode pereiti kambari? Ar jei zaisi 10 valandu, tai vistiek vis zudysi ir zudysi be pabaigos?

Pats atsakysiu, jog galima pereit. Jei kam idomu, tai kaip supratau reikia nuzudyt 100 zmoniu. Nors cia negarantuoju, nes gal jei pavyktu visus tyliai nuzudyt(neprisaukiant kitu), tai gal tiek ir nereiktu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi as pirma karta live losiu ir pan,tai man idomu kiek laiko gali veluoti tie stealth failai,nes jau vakaras o stealth is still uncertain,o as taip palosti noriu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi as pirma karta live losiu ir pan,tai man idomu kiek laiko gali veluoti tie stealth failai,nes jau vakaras o stealth is still uncertain,o as taip palosti noriu :D

www.game.co.uk nurodyta isleidimo data tik balandzio 16 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra jau ideta patikra abgx360, pats dar nebandziau ar praeina abgx360 programa nes siunciuos dar tik zaidima , bet jau turetu but OK DOKI viskas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.