G1edrius

Splinter Cell Conviction

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

taip uzkabino mane sitas...

Ne į temą

bigdude90 (24 minutes ago)

0

Reply

Crazy how many more people are watching this because of the new Splinter Cell trailer... komentaras is youtubes =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Aciu! Kaip tik sitos dainos ieskojau :)
Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki , parsisiunciau splinter cell conviction demo .

Kaip ji irasyt ? kaip paprasta xbox game ?

aciu :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fainas tikrai zaidimas, idomus, greaziai padarytas, nors dar tik 30min telosiau :down:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas yra super , tikslas toks pats kaip ir anuose Splinter'iuose praeiti nepastebetam ir gal dar kaika nuzudyti :down:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pazaidziau pora valandu, tai galiu pasakyti, kad wow koks itraukiantis :) Ir valdymas, ir siuzetas, ir grafika, ir visa kita :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimas super, tik grafika siek tiek nuvyle.

Mane tai grafika net labai suzavejo,turint omeny kad grafika sukalta ant Unreal engine 2.5. Nesitikejau, kad TIEK is jo galima isspausti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesveikas zaidimas :()) Labai nustebino, ir tie kurie skundesi jog tas Execute/Mark systema ir lieva seip ne tiesa bent jau as tik pradzioje naudojau, o poto jau savu sugebejimais valdziau taikinuka ir aplamai zaidimas mane nuo pat pradzios kabino, veiksmo si karta tikrai nepagaileta viskas kaip kokiam "action" filme ar seriale. :P

Zodziu sitas zaidimas uzsitarnauja 9.5 is mano puses, zaidimo siek tiek glitchu yra ir su mark/execute systema kartais buna kad sauna kiaurai siena ar dar koki daikta ir nuzudo na mano verdiktas toks: Nuobodus savaitgalis? Nori veiksmo? Zaisk SplinterCell Conviction ! :(

Redagavo Sleepyfan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau ir siunciu, sian tik grizau ziuriu yra jau, tai puciu ;] zinau kad geras, bus, kazkaip nzn mane suzavejus buvo pirma ideja, aceit "bomzas" fisheris ;D vaikstantis po gatves ir sprogdinantis hot dogu kioskus ;DD, bet cia irgi awesume, ir grafika unreal (del to kad uE naudoja :DD).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas sukaltas ant ju paciu variklio LEAD,kuris yra smarkiai modifikuotas nuo UE2.ir tai akd jie naudoja pagrinda kaip UE verikli,nereiskia kad tai tas pats UE variklis.nes tai nera tas pats.zaidimas eina ant 576p, 2XMSAA. bet tai nieko nesako zaidimui.jei geras zaidimas tai geras ne vien grafika.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b***** jum nepakimba zaidimas? man ta misija kur is prisimimu kazkokiam kare su optiniu. periskopinau i hdd vistiek kimba :( kas gali buti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei blogai irirase, blogai ir i hdd isirasys ;DD, kolkas nebuvo pranesimu kad relyzas nuked, yra perejusiu, jau torrent.lt nebuvo nusiskundimu, bandyk i geresni diska rasyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va perėjau, man labai patiko, Sam toks piktas šitoj dalį, gal ir nebėra tiek sėlinimo kiek ankstesnėse dalyse, bet nežinau viskas kažkaip atsiperka vistiek + cover sistema labai puiki :) Tik gaila, kad labai trumpas...

Redagavo drake345

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.