G1edrius

Splinter Cell Conviction

Rekomenduojami pranešimai

Nu va, katik perejau SC:C. Turiu tik viena zodi: SUPER :D))

As dar tik neseniai ji pradejau zaisti :). Irgi galeciau pasakyti tik SUPER

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As dar tik neseniai ji pradejau zaisti ;). Irgi galeciau pasakyti tik SUPER

As ji vakar pradejau zaisti, negalejau sustoti tai teko pabaigt siandien :)
Ne į temą

Teks dabar bandyti Alan Wake :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su kambarioku losiam co-op tai jei gerai susilosi tai ziauriai idomu stealth varyt :D ir seip viskas gan gerai suderinta. Apie single player story mode tai tik siuzetas tikrai gana idomus su daugybe vingiu :) gg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man nepatiko kai kurios vietos,jau per daug saudymo,be to gadgetu evik neturi jis.na suprantama pagal story ,bet,na jau baltuose rumuose kad saudyt reikia tai p***.kur ten stealth? lempu spec neleidzia nusaut.ir siaip dauguma vietu tiesiog reikia prasisaudyt.kito varianto net nebuna.ant to sunkiausio lygio nera sunku losst visai.bet baltuose rumuose tai na nzn.nebent nerandu kaip iseit kai vice presidentui kojas persauni.kantrybe baigiasi kazkaip.ne shooteri cia pasiemiau lost siaip.ir story neblizga nu.kai sutiko savo dukra po sitiek metu,tai nieko ,cia toliau vykdau misija,viskas normaliai.dukra galiu patiket kakokiam avigalviui tai jo.kurgi man ji rupes.net pamirsau veliau kad jis turi ta dukra isvis,nes saudyt reikia istisai. :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man nepatiko kai kurios vietos,jau per daug saudymo,be to gadgetu evik neturi jis.na suprantama pagal story ,bet,na jau baltuose rumuose kad saudyt reikia tai p***.kur ten stealth? lempu spec neleidzia nusaut.ir siaip dauguma vietu tiesiog reikia prasisaudyt.kito varianto net nebuna.ant to sunkiausio lygio nera sunku losst visai.bet baltuose rumuose tai na nzn.nebent nerandu kaip iseit kai vice presidentui kojas persauni.kantrybe baigiasi kazkaip.ne shooteri cia pasiemiau lost siaip.ir story neblizga nu.kai sutiko savo dukra po sitiek metu,tai nieko ,cia toliau vykdau misija,viskas normaliai.dukra galiu patiket kakokiam avigalviui tai jo.kurgi man ji rupes.net pamirsau veliau kad jis turi ta dukra isvis,nes saudyt reikia istisai. ;)

Ne į temą

Del dukros tai teisybe ;) mazdaug jam sake, kad ji mirus, paskui jis suzino, kad ji gyva, pamates ja jis turejo verkt, jam tiesiog sirdis turejo sprogt, gal pusvalandi turetu apsikabines ja laikyt ir zliumbt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Del dukros tai teisybe ;) mazdaug jam sake, kad ji mirus, paskui jis suzino, kad ji gyva, pamates ja jis turejo verkt, jam tiesiog sirdis turejo sprogt, gal pusvalandi turetu apsikabines ja laikyt ir zliumbt :)

jo bet kai dukra pamate tai ji tipo ten buvo po 20 metu..o tai jis kodel atrodo pats kaip 30 metu..??..jo ir tipoi susprogus sraigtasparniui jis negalejo jos pasiekti per pora balkiu.tai nuejo vel priesu saudyt..jau dukra buvo pamirsta.. ;)

tiek tai to story.iki kol dukra sutiko ,tai kazkaip turejau pasiteisinima kodel ten jis buvo piktas ir visus ten gesino.nu del dukros...po to kai jau sutiko.tai ja vel paliko tarp degancio sraigtasparnio.o dukra pasake kad mes dar susitiksim,as pazadu....wtf!! labiau atrode ir kalbejo kaip kokia drauge ,o ne dukra..eh galejo sukurt mechanika tokia kad ja uzrankos temptum paskui save ir saugotum,kaip ICO pvz,nu ar kazka pan. siaip per daug saudymo..ir siaip tas stealth tai paremtas principu nusauk visas lemputes,tada issok per langa uzsikabink uz remo ir issaudyk visus.arba tiesiog mestelk emp granata ir kol jie ten kratysis.prabek pro visus ir nereiks net selint...siek tiek valdymas uzknisa kai pvz naudoji ta optini nusitaikyma,turi paspaust R stiscka.bet po to kai su tuo paciu bandai nusitaikyt ir netycia ji paspaudi,tai tas rezimas persijungia,arba netycia ijungi...o tas jump over obstacles.....as jo niekad nenaudoju..kam tai galetu but reikalinga jei tu nori likt nepastabetas...ir kur peilis??..tyliai nuzudyt gali tik su rankom arba ginklu..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas puikus, seniai perejau, bet niekaip nerandu su kuo Co-op pazaist, gal noretut kas per XBL?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as galeciau jei sc isirasytu :)

Tai kokios problemos? Greit begi diska pirkt, praleidi pro ABGX, jei labai saugaisi tai ir SSv2 failus isimeti ir varom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezianu kaip jums bet man visi Splinter cell dalis geros , nu labiausiai nuvile tai SC:DA

Palosciau drasiai sita zaidima ,nors ant PC perejau neviena karta sita geri, tik vat gaila kad ant PC ir X360 sitas zaidimas

Nu bet tu ir duodi scalman , nu jau del tokiu daliku prisikabineti dukra taip ir anaip , atrode kad tu zaisdamas isikunijai i FISERI, jam kerstas buvo galvoja o ne dukte tuo momentu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man ši dalis nepatiko. Man jau DA buvo per daug šaudymo. Jau kai pasako "Splinter Cell", tai man į galvą ateina sėlinimai, neskubant, apgalvojant ir nepastebimam praeiti ir pan., o "Conviction" jau toks grynas TPS buvo. Kam sėlint jei gali išsitraukti automatą ir visus iššaudyti? Nelabai aš jau ir žinau stealth žaidimų šiais laikais... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man ši dalis nepatiko. Man jau DA buvo per daug šaudymo. Jau kai pasako "Splinter Cell", tai man į galvą ateina sėlinimai, neskubant, apgalvojant ir nepastebimam praeiti ir pan., o "Conviction" jau toks grynas TPS buvo. Kam sėlint jei gali išsitraukti automatą ir visus iššaudyti? Nelabai aš jau ir žinau stealth žaidimų šiais laikais... :)

O tai kas tau trukdo jų nešaudyt, o tyliai prasmukt pro juos? Nėr pagrindo tau čia verkšlent. Kūrėjai specialiai ir padarė,kad rinktis galėtum ar tyliai sėlint ar iššaudyt visus. Tavo teisė rinktis.

Redagavo prankster

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kas tau trukdo jų nešaudyt, o tyliai prasmukt pro juos? Nėr pagrindo tau čia verkšlent. Kūrėjai specialiai ir padarė,kad rinktis galėtum ar tyliai sėlint ar iššaudyt visus. Tavo teisė rinktis.

Nu bet tai kam šaudyt jei stealth žaidimas? Ant senesnių dalių tu aišku galėdavai šaudyt, bet daug nepašaudysi, nes kelios kulkos ir tu lavonas. Nu žodžiu... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet tai kam šaudyt jei stealth žaidimas? Ant senesnių dalių tu aišku galėdavai šaudyt, bet daug nepašaudysi, nes kelios kulkos ir tu lavonas. Nu žodžiu... :)

o dieve, scalman parase, tai ir tau butina ta pati? Isijunk Realistic ir pasaudyk su automatu, o dar labiau toj misijoj kur reikia nepastebetai iselint i HQ. Good luck Trying.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.