G1edrius

Splinter Cell Conviction

Rekomenduojami pranešimai

o norejau paklaust tu kas yra zaide ankstesnias SC dalis . Conviction istorija surista su ankstesnemes SC dalimas ?

Taip, Conviction istorija tesiasi 3 metais po "Double agent" pabaigos. Bet Pradzioje zaidimo gausi trumpa video kaip kas vyko ir atsitiko sam'ui.

Nesakyciau kad labai butina perzaisti paskutiny, nors man jis ir patiko, turetum susigaudyti pakankamai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na kuo toliau tuo tikrai sunkiau darosi, kai kuriems net headshoto su pistoletu is vieno shuvio nepadarysi, nebent kai execiute darai. o jei padarai viena klaida, tai arba restart checkpoint arba trauki automata ir kapoji, cia jau kaip kam patinka.

Matyt nepataikai į galvą tiesiai :notworthy: Žaidžiu ant "Realistic" ir tikrai nepalakstysi čia su automatu kaip kažkas sakė, keletas kulkų ir krenti...Todėl žaidimo fanai rinksis "Realistic", o visi likusieji galės ant lengviausio lygio lakstyti su savo automatais ir shotgun'u.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei jau automatą prireikia išsitraukt, tai vadinasi neloši taip, kaip reikia splinter cell lošt. Bet kartais kitaip ir neišeina :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai jei traukiu automata tai tik pries kitus mokytus agentus o kitus paprastus su pistiku (five seven) iskalu :D

Seip nesu zaides senesniu daliu SC bet sita tai patiko :D Grafikos pagal dabartinius standartus tokios pusetinos bet tai krenta pries labai gera gameplay'u

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matyt nepataikai į galvą tiesiai :D Žaidžiu ant "Realistic" ir tikrai nepalakstysi čia su automatu kaip kažkas sakė, keletas kulkų ir krenti...Todėl žaidimo fanai rinksis "Realistic", o visi likusieji galės ant lengviausio lygio lakstyti su savo automatais ir shotgun'u.

kad jie ten tolimesniuse lygiuose su kazkokiais salmais ant galvu, is vieno shuvio neina, gal dar nedaejai.

o automatas tikrai retkarciais gelbsti, ypac su duslintuvu. buna uzmato koks suskis, subega visi i kruva, o pats apibegi juos graziai is nugaros ir islesi tyliai. (ypac kai headshoto is vieno shuvio neisiena padaryt) :D AR CIA VIENAM MAN TAIP? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziau MP ir neturiu jokio malonumo ji zaidziant kai zaidi su kazkokiu vaiku kuris nezino ka reiskia zodis stealth zaidime splinter cell,isbega i viduri pasauna ir beg gelbet jo,jei ka domina normalus zaidimas Live rasykit i skype itikravtus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziau MP ir neturiu jokio malonumo ji zaidziant kai zaidi su kazkokiu vaiku kuris nezino ka reiskia zodis stealth zaidime splinter cell,isbega i viduri pasauna ir beg gelbet jo,jei ka domina normalus zaidimas Live rasykit i skype itikravtus :D

Ne į temą

tuo mane live is uzknisa, jei neturi susirinkes daug draugu bendramiciu, tai labai krenta idomumas zaisti bet koki zaidima.

man taip buvo kai visus isbanino su kuriais zaisdavau :D tai i xbl nesijungiau gal pora men (jei ne ilgiau...) neidomu buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tavo tiesa Viperi, nebuvau daėjas dar -_- Katyk įveikiau Realistic lygi ir galiu pasakyti, kad šis žaidimas tikras gėris, XBOX 360 must have :)

Ieškau žaidėjo kuris būtų pasiryžes praeiti visus Hunter ir Last Stand mapus ant Realistic lygio, taip pat ir CO-OP sotry. Mikrafonas būtinas!!! :)

Redagavo plastiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na is dalies nesutikciau kad jei yra koks ginklas tai ji butina naudoti.aisku tai ne toks zaidimas kokie buvo ankstesni SC,labiau i shooteriu megejus irgi orentuotas,kad nebutu toks hardcore jau dabar.gerai kai yra pasirinkimo laisve kaip pereit misijas,bet jei tas stealth neduoda jokio malonumo tai gali buti kad saudyt kai kam yra smagiau.aisku kam patinka stealth tas gali ne vienos kulkos neissaut,na beveik.

Ne į temą

del RE5 tai patyliu isvis .. :D

Tai, kad čia tas pasirinkimas nekaip perteiktas, paimkim, tarkim, kad ir kokį Hitman. Va ten tas pasirinkimas bent jautėsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad čia tas pasirinkimas nekaip perteiktas, paimkim, tarkim, kad ir kokį Hitman. Va ten tas pasirinkimas bent jautėsi.

Nu aš nesuprantu ko čia didžioji dauguma nepatenkinti kad per mažai stealth. Bet jei pasižiūrėtumėte į achievment'ų list'ą pamatytumėte kad papildomų taškų gausite ir už tai, jei lygį pereisite neiššovė nė vienos kulkos. Tai jums vis dar panašu į QUAKE? Kaip ir kūrėjai minėjo - dabar Sam'as yra predator'ius - greitas, nepastebimas, mirtinas. Tai kad ginklų arsenale yra shotgun'as tai nereiškia kad visus priešus šiuo ginklu ir turite padėti į vietą tikėdamiesi stealth žaidimo požymių. Bent jau man SCC Deniable Ops pirmajai misijai pereiti neprireikai visos FIVE-SEVEN (20 kulkų) apkabos. Priešų viename etape būna 10. Tad kaip pats žaisi, tokį stealth game'ą ir turėsi. Juk pasiėmę kastuvą į rankas neraudojate kad jis blogai grėbia šieną? Kaip yra sakoma - duok durniui šautuvą, tai jis ir į vamzdį prišiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu aš nesuprantu ko čia didžioji dauguma nepatenkinti kad per mažai stealth. Bet jei pasižiūrėtumėte į achievment'ų list'ą pamatytumėte kad papildomų taškų gausite ir už tai, jei lygį pereisite neiššovė nė vienos kulkos. Tai jums vis dar panašu į QUAKE? Kaip ir kūrėjai minėjo - dabar Sam'as yra predator'ius - greitas, nepastebimas, mirtinas. Tai kad ginklų arsenale yra shotgun'as tai nereiškia kad visus priešus šiuo ginklu ir turite padėti į vietą tikėdamiesi stealth žaidimo požymių. Bent jau man SCC Deniable Ops pirmajai misijai pereiti neprireikai visos FIVE-SEVEN (20 kulkų) apkabos. Priešų viename etape būna 10. Tad kaip pats žaisi, tokį stealth game'ą ir turėsi. Juk pasiėmę kastuvą į rankas neraudojate kad jis blogai grėbia šieną? Kaip yra sakoma - duok durniui šautuvą, tai jis ir į vamzdį prišiks.

Eik sužaisk kokį Splinter Cell Pandora Tomorrow ir tada kalbėk apie stealth čia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eik sužaisk kokį Splinter Cell Pandora Tomorrow ir tada kalbėk apie stealth čia.

žmogau, ko tu čia pyksti? Ko tu čia ardaisi? Žaidęs visus Splinter Cell, esu TomClancy's serijos gerbėjas. Tiesiog nesakyk kad nėra stealth šiame leidime, jei pats sakei nenori vargintis žaisti stealth. Turi automatą, šaudyk su juo ir džiaukis. Tik aš bandžiau paneigti tavo žodžius, jog stealth šiame žaidime nebeliko. Jis yra, kaip ir minėjau, bandei pereiti bent vieną lygį panaudojės tik vieną pistoleto apkabą? Pabandyk tai padaryti ir tada kalbėk apie stealth mode nebuvimą. O ir šiaip, geriau net neatsakyk man į šį komentarą, nes labai kvaila čia diskusija gaunasi. O kad tu nerastum argumentu, paantrinsiu tau ir pasakysiu: šiame žaidime visiškai nėra stealth, COD MW2 palyginus su SCC yra tikras stealth game prototipas. Geriau dabar? Ir ateičiai, pabandyk priimti kitų žmonių nuomonę bukai nepiršdamas savosios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau praejau du kartus Sp campaigna ir beveik du kartus COOP campaigna ant realistic... Si zaidima pabaigsiu 100%! (Ant PC cia)

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.