G1edrius

Splinter Cell Conviction

Rekomenduojami pranešimai

Nu va žaidžiu ir aš, ir ką? :] Hmz. Visų pirma tai tikėjausi kažko daugiau, ta prasme to seno SC, kur tychint daug reiks, o čia daugmaž gali pasiėmęs automatą visus išpyškint. Žaidimas kaip šūteris su stealth elementais geras, bet galėtų būti tikras stealth...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu va žaidžiu ir aš, ir ką? :] Hmz. Visų pirma tai tikėjausi kažko daugiau, ta prasme to seno SC, kur tychint daug reiks, o čia daugmaž gali pasiėmęs automatą visus išpyškint. Žaidimas kaip šūteris su stealth elementais geras, bet galėtų būti tikras stealth...

Susidaro įspūdis, kad tamstai labai patinka žaidimai kuriuose esi įspaudžiamas į rėmus (o dar geriau jei viską galima būtų daryti dviem mytukais). Deje, aš game perėjau ir netenko ten labai daug pyškinti su automatu. Viskas priklauso kaip pats tu nori game'inti. Kad ir HUNT mode - tikras iššūkis ant realistic levelio pereiti nė karto nesukėlus alarm. Kai tai įvykdysi, įmesk screenshotą ir tada rašyk, kad šiame žaidimė nėra stealth. Arba nors vieną map'ą praeik neiššovės nė vienos kulkos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi istiko mane tokia beda isirasiau as ji jau i du livestar kompaktus isirase puikiai nes naujas dvd romas ir abgx patikrinus kompakta rodo jog viskas ok, bet kai idedu i xboxa krauna labai ilgai, o paspaudus new game uzstringa tik juodas ekranas belieka i hdd taip pat nepavyskta irasyti. Zaidimus irasineti moku nes jau ne viena ir ne du isirasiau pas mane 1.61 fw ir atsiustas naujausias update is live. Taigi kaip manot kas blogai kompaktas ar xboxe kaskas netaip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi istiko mane tokia beda isirasiau as ji jau i du livestar kompaktus isirase puikiai nes naujas dvd romas ir abgx patikrinus kompakta rodo jog viskas ok, bet kai idedu i xboxa krauna labai ilgai, o paspaudus new game uzstringa tik juodas ekranas belieka i hdd taip pat nepavyskta irasyti. Zaidimus irasineti moku nes jau ne viena ir ne du isirasiau pas mane 1.61 fw ir atsiustas naujausias update is live. Taigi kaip manot kas blogai kompaktas ar xboxe kaskas netaip?

Mano nuomone kaltas diskas , bent jau as nepasitikiu tais livestar , taigi patariu ir tau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk Verbatim disku nusipirkt. brangesni bet tikrai geresni . ir gal su abgx neuzymi ko nors ;D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susidaro įspūdis, kad tamstai labai patinka žaidimai kuriuose esi įspaudžiamas į rėmus (o dar geriau jei viską galima būtų daryti dviem mytukais). Deje, aš game perėjau ir netenko ten labai daug pyškinti su automatu. Viskas priklauso kaip pats tu nori game'inti. Kad ir HUNT mode - tikras iššūkis ant realistic levelio pereiti nė karto nesukėlus alarm. Kai tai įvykdysi, įmesk screenshotą ir tada rašyk, kad šiame žaidimė nėra stealth. Arba nors vieną map'ą praeik neiššovės nė vienos kulkos.

Dabar žaidžiu story mode vidutiniu sunkumu. Jeigu man žaidime yra automatas kam vargintis ir visus nukepinėt tyliai. Matosi, kad ankstesnių SC turbūt nežaidęs... Tad. :] Čia kaip ir RE serija jau masiai pradėjo eiti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar žaidžiu story mode vidutiniu sunkumu. Jeigu man žaidime yra automatas kam vargintis ir visus nukepinėt tyliai. Matosi, kad ankstesnių SC turbūt nežaidęs... Tad. :] Čia kaip ir RE serija jau masiai pradėjo eiti...

Tai cia kokiu nori stilium tokiu ir zaidi, as perejau kelias misijas ir net nebuvau dar panaudojas automato ir turbut nenaudosiu nes man lb patinka viska tyliai graziai pora galveliu nukerpi o su automatais prisipalini COD ar BF , istikro ner ko ce gincitis ce priklauso nuo kekvieno zaidimo stiliaus. Svarbiausia lb geras zaidimas. Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na is dalies nesutikciau kad jei yra koks ginklas tai ji butina naudoti.aisku tai ne toks zaidimas kokie buvo ankstesni SC,labiau i shooteriu megejus irgi orentuotas,kad nebutu toks hardcore jau dabar.gerai kai yra pasirinkimo laisve kaip pereit misijas,bet jei tas stealth neduoda jokio malonumo tai gali buti kad saudyt kai kam yra smagiau.aisku kam patinka stealth tas gali ne vienos kulkos neissaut,na beveik.

Ne į temą

del RE5 tai patyliu isvis .. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Re5 coop labai geras, o seip RE dvasios ten nera, bet jis yra geras, tik reikia ziuret kitu kampu. Jug neleis tokio pacio zaidimo 8 daliu, vis kazka reikia keist, tai va, cia idejo daugiau pasirinkimo? Kodel, visi peikia lengvaji kelia? Jeigu nori zaist stealth=losi stealth, jeigu tyngi bovytis=saudai.
As kaip SC fanas, perejes visus zaidimus ant Hard, sita iskarto pereisiu Realistic, ir net neketinu naudot jokiu lengvu keliuku, kad ir kokie jie gundantys butu!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Re5 coop labai geras, o seip RE dvasios ten nera, bet jis yra geras, tik reikia ziuret kitu kampu. Jug neleis tokio pacio zaidimo 8 daliu, vis kazka reikia keist, tai va, cia idejo daugiau pasirinkimo? Kodel, visi peikia lengvaji kelia? Jeigu nori zaist stealth=losi stealth, jeigu tyngi bovytis=saudai.
As kaip SC fanas, perejes visus zaidimus ant Hard, sita iskarto pereisiu Realistic, ir net neketinu naudot jokiu lengvu keliuku, kad ir kokie jie gundantys butu!!!

Ne į temą

ne bet matai ne vienas SC iki siol nebuvo toks shooteris kaip nauja dalis,tiesiog buvo privaloma selinti,tai ir vadinama stealth,as nieko neturiu pries kad pirma paselint o po to su ginklu jau kaip nors ten smagiai padet i vieta.bet saudyt....na..ka padarysi ..daugiau pardavimu turbut bus kai shooteriu megejai irgi ji pirks.

Re5 tai nebe RE ne del to kad pasikeite,o del to kad tapo shooteriu ir tiek.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk Verbatim disku nusipirkt. brangesni bet tikrai geresni . ir gal su abgx neuzymi ko nors ;D.

Taip kalti buvo diskai beja viska as suzymiu juk sakiau kad jau daug kompaktu irasinejau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kuo toliau tuo tikrai sunkiau darosi, kai kuriems net headshoto su pistoletu is vieno shuvio nepadarysi, nebent kai execiute darai. o jei padarai viena klaida, tai arba restart checkpoint arba trauki automata ir kapoji, cia jau kaip kam patinka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o norejau paklaust tu kas yra zaide ankstesnias SC dalis . Conviction istorija surista su ankstesnemes SC dalimas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.