zion22

Please Activate Iphone

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki

Krc gavau as Iphone 3g 16gb is statu priristas prie kazkokioju ten tinklo...

As ji jailbreikinau atrisau su yellosn0w, bet durnas as updaeitinau frimware ir bandwich tai dabar uzstrigau yellos0w nebeveikia ir daugreitint negaliu nes turiu 5.9 bootloaderi bandizu restorint bet nieko nepadejo. Tai pagalvojau naudoti ji kaip Itouch parsisiunciau programu viska bet kaip bandau sinkronizuoti su itunes raso "Please activate ur Iphone" tai va ir uzstrigau vel...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki

As ji jailbreikinau atrisau su yellosn0w, bet durnas as updaeitinau frimware ir bandwich tai dabar uzstrigau yellos0w nebeveikia ir daugreitint negaliu nes turiu 5.9 bootloaderi bandizu restorint bet nieko nepadejo. Tai pagalvojau naudoti ji kaip Itouch parsisiunciau programu viska bet kaip bandau sinkronizuoti su itunes raso "Please activate ur Iphone" tai va ir uzstrigau vel...

Tai aktivuok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki

sweikas va adresiukas: http://www.quickpwn.com/ pasirinksi sawo firmware parsisiusi quickpwn programa pagal firmware ir atrakinsi jalbrekinsi viska. reikes boot loaderiu. sone surasytos ten programos pagal versija. yra ant macu ir ant win. sekmes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweikas va adresiukas: http://www.quickpwn.com/ pasirinksi sawo firmware parsisiusi quickpwn programa pagal firmware ir atrakinsi jalbrekinsi viska. reikes boot loaderiu. sone surasytos ten programos pagal versija. yra ant macu ir ant win. sekmes

sveikas aciu uz nuorada bet sita as zinau as ji jalbreikinau bet uzsiupdeitavo mano modem frimware(bandwich) 02.30.03 kurios pakeist negaliu nes turiu 5.9 bootloderi reiskia yellowsn0w neveiks , kiek as suprantu iphonuj reikia veikencios sim kartos kad jis galetu activuotys kuo as neturiu ir negaliu padaryt.

as galvojau kad gal yra zmoniu susidure su panasia problema ......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveikas aciu uz nuorada bet sita as zinau as ji jalbreikinau bet uzsiupdeitavo mano modem frimware(bandwich) 02.30.03 kurios pakeist negaliu nes turiu 5.9 bootloderi reiskia yellowsn0w neveiks , kiek as suprantu iphonuj reikia veikencios sim kartos kad jis galetu activuotys kuo as neturiu ir negaliu padaryt.

Bandyk omnitel korta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk omnitel korta

negyvienu as lietuvoj o UK bandziau beveik visas kortas nieko padejo raso "no service"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereikia jokios kortos kaip yrasai firmware praso aktyvuoti ysijungi tada qwicpwn pazymi kad aktyvuotu atralintu ir cydia su instaleriu yrasytu. reikia 2 boot loaderiu jei norii galiuu atsiiusti tau juos ir aina bilekokia firmware atrakinti ir aktyvuoti as pats buvau susidures nes gyvenu airijoj o tuo mazai kas uuzsiima tai teko pacem ieskoti ir pawyko be problemu ir boot loaderei buna 39 ir 46

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nereikia jokios kortos kaip yrasai firmware praso aktyvuoti ysijungi tada qwicpwn pazymi kad aktyvuotu atralintu ir cydia su instaleriu yrasytu. reikia 2 boot loaderiu jei norii galiuu atsiiusti tau juos ir aina bilekokia firmware atrakinti ir aktyvuoti as pats buvau susidures nes gyvenu airijoj o tuo mazai kas uuzsiima tai teko pacem ieskoti ir pawyko be problemu ir boot loaderei buna 39 ir 46

Tai kaip galvoju padaryti man viska erase ir daryt is naujo???

Tie 39 ir 46 yra keisti paveikslioukus kaip uzsikrauna tipo logotipus jai buna vodophone arba o2 ir t.t.

O as turejau omeni http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3570 bet vistiek nesvarbu aciu uz pagalba

Redagavo zion22

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai kaip galvoju padaryti man viska erase ir daryt is naujo???

Tie 39 ir 46 yra keisti paveikslioukus kaip uzsikrauna tipo logotipus jai buna vodophone arba o2 ir t.t.

O as turejau omeni http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3570 bet vistiek nesvarbu aciu uz pagalba

nebutina istrinti nieko pas mane rodo kaip ultra iso ptogramos ikona bet tai nesvarbu

nebutina istrinti nieko pas mane rodo kaip ultra iso ptogramos ikona bet tai nesvarbu

[/quote

ir jeigu qwickpwn programa neweiktu tei reikia yrasyti y kompa net framework

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu labai jau susitvarkiau tik dar vienas klausymas iskilo :

Ar galima kaip nors recoverinti nuotraulas poto kaip as viska erasinau is iphone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.