magu

Dingo garsas XBOX360 pajungus prie TV per HDMI

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu problema, dingo garsas XBOX360 pajungus prie FullHD 42' TV, per HDMI. Visa laika as zaidziu ant kompo monitoriaus, pajunges per VGA kabeli, ir kartais pasijungiu prie TV naudodamas HDMI. Visa laika, t.y. jau 1,5 metu, viskas buvo gerai ir garsas buvo ir vaizdas. O siandien pajungiau prie TV per HDMI ir nera garso, tik vaizdas. Tiesa, paskutini karta jungiau prie TV pries 2 menesius ir buvo viskas gerai. Ka padaryti, kad garsas vel butu su HDMI? Atnaujinimai visi padaryti, nes Live pastoviai losiu.

Ieskojau siandien puse dienos ivairiuose forumuose, bet niekas nepadejo. Pats Microsoftas teige, kad po naujausiu updeitu gali taip buti, bet tipo nauji atnaujinimai istaisys sia klaida, bet kolkas yra, kaip yra. Patikrinau HDMI kabeli, pajungiau TviX, kuo puikiausiai veikia ir garsas ir vaizdas yra, jungiau kita HDMI kabeli, irgi nepadejo. Zmones siule dar HDMI laida visaip junginet, isjungt TV, XBOX, vel ijungti, nepadejo.... Kiti siule harda isimti, vel ideti, nepadejo, pats bandziau updeitus siustis, senesnius, naujasnius, nepadejo, nes naujausias jau suinstaliuotas, o senesniais nenaujina. Gal kam ir taip buvo, gal draugams? Ai ir DVD neberodo XBOX'as, raso kazka apie HDCP, ir kraunasi lygtai ilgiau po NXE updeito. Gali buti, kad si problema dar nepasalinta ir reiks jungti XBOX360 prie TV su componentiniu HD AV kabeliu..... ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane per hdmi pajungtas jokiu problemu nera. tu pasiziurek ar xboxe nustatymai padaryti ant hdmi ar ant 1080p nustatyta viskas na siaip dar gali but kad hdmi kistukas xboxe koks brokuotas pamegink pasijungt vel per vga kabeli ir pasizet ar yra garsas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai taip gan daznai buna,tik pas mane hd ready. ijungiant buna jog isijungia ir nera garso,tai perjungiu kita belekoki kanala ir po to vel atgal hdmi kanala ir visada padeda man. dar viena kart savaime buvo ir rezoliucija nukritus,sumazejus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kabeliai visi geri, tikrai ne kabeliuose problema ir ne TV. Nes po updeitu is XBL prasidejo sios nesamones. Su kitais kabeliais, tiek VGA, tiek komponentiniu pajungus viskas gerai, tik HDMI nera garso. XBOX'as supranta ta HDMI kabeli kaip VGA ir galvoja, kad ne TV pajungtas, o monitorius, todel ir nera garso.......... Microsoftas nusigrybavo su atnaujinimais, nes pries tai viskas gerai buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o update darei konsolei jei jo tai su bugais buna nes draugui taip pat buvo o mano nieko puikei veike kol red rig negavau ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.