geimeristas

PS3 remontas / Taisymas Lietuvoje

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Istikro perskaiciau daug siame forume esanciu temu ir keleta atsakymu gavau. Bet sita sukurta tema noreciau paskirti visai kita kriptimi. Ja labiau noreciau skirti ne gedimams, kuri yra labai populiari, (deja) bet kaip susitaisyti PS3 konsole kai nera garantinio. Jei trumpa istorija, mano PS3 60Gb. Kaip jau supratau cia viena is labiausiai gendanciu seriju. Pirkau ja pries gerus metus, o gal net du. Tiesiog idedu kompakta, po 10min. Klaida: disc error. Ka siulote daryti? Kur nesti taisyti? Kiek tai kainuotu? Kas gali buti sugede? Perskaicius forumo temas supratau pakankamai ir zinau ta viska, bet pagal save spresdamas tikiu, kad kazkas viduje pareje. As esu is Kauno. Ar yra cia patikimu "remontiku"? Ar galima matyti prie akiu visa ju darba? Gal galima i namus isikviesti? jei viskas brangu bus tai kokia alternatyva, geriau deti konsole i stalciu ir laukti kada viskas atpigs? Dar skaiciau, kad kitose salise yra Sony atstovybes, gal galima kazkaip be garantinio "prakisti" kad apsiimtu sutaisyti? Kysis ar siaip kazkas?.. Zodziu tiek. Pasidalinkite patirtimi. Gal ir jums taip buvo, gal jus patis bandete taisyti? Kokia garantija, kad man susitvarkius konsole laikys? Gal ji vel suges? Zodziu daug klausimu.. Apsvieskite kas turejo patirties. P.S. jei zinote normaliu meistru, tai kokius kontaktus parasykite, kad ir pvz., jei nuvesti, kad apziuretu ir neimtu uz tai pinigu. Zodziu..

P.S. Dar karta paminesiu, kad si tema PS3 gedimui ir kaip paciam ja susitvarkyti ar meistru pagalba. Kaip juos rasti, kas taiso, uz kiek taiso ir ar aplamai apsimoka? Apie pilna taisima savarankiskai ar meistru ieskojima forume info neradau..

Redagavo geimeristas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pabandyk paskambint į sony ir paklaust. Šiaip jie priima ir su pasibaigusia garantija. Ir duoda refurbished konsolę su 3mėn garantija už 150svarų. Mano nuomone geriau jau naują pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk paskambint į sony ir paklaust. Šiaip jie priima ir su pasibaigusia garantija. Ir duoda refurbished konsolę su 3mėn garantija už 150svarų. Mano nuomone geriau jau naują pirkt.

Skambinti i Sony ir bandyti taip prasukti yra konkreti nesamone.

Nes sumokesi 150svaru + dar siuntimas... nezinia kiek truks laiko ir be to vargu ar priims is LT... gali pabandyti tieisog suzinoti apie tai, bet nesiulau to daryti.

Nauja pirkti - nemanau, kad visi galetu leisti sau tai... o tai, kad t. autorius krepesi jau i foruma, tai manau tai nera racionalus sprendimo budas ir jam....

Sveiki. Istikro perskaiciau daug siame forume esanciu temu ir keleta atsakymu gavau. Bet sita sukurta tema noreciau paskirti visai kita kriptimi. Ja labiau noreciau skirti ne gedimams, kuri yra labai populiari, (deja) bet kaip susitaisyti PS3 konsole kai nera garantinio.

Tai buvo rasyta ir apie tai, bet tolesne kalba aktualia tema niekam nepakenks...

Jei trumpa istorija, mano PS3 60Gb. Kaip jau supratau cia viena is labiausiai gendanciu seriju. Pirkau ja pries gerus metus, o gal net du. Tiesiog idedu kompakta, po 10min. Klaida: disc error.

Ok, pirmiausia yra keli error'ai, konkretus ju kodas padetu geriau orientuotis... Kaip suprantu beda paciame BD. Kaip diskas eina, ar pakrauna zaidima, ar buna, kad isvis nekrauna? Kaip krauna ne Blu-Ray diskus?

Ka siulote daryti? Kur nesti taisyti? Kiek tai kainuotu? Kas gali buti sugede? Perskaicius forumo temas supratau pakankamai ir zinau ta viska, bet pagal save spresdamas tikiu, kad kazkas viduje pareje.

Nezinai, kas per problema, o jau skubi nesti kazkur ir pan. ir dar klausi kiek kainuotu kazkokia problema susijusi su kazkuo viduje. Pirmiausia kaina priklausys nuo to kas yra sugede (sudegusi pagrindine pl., bd grotuvas sugedes ar kas kita)... PS: kaip sakiau, manau, tai - rom'o gedimas.

As esu is Kauno. Ar yra cia patikimu "remontiku"? Ar galima matyti prie akiu visa ju darba? Gal galima i namus isikviesti?

Nezinau del kauno remontininku, bet nemanau ar kas tau prie akiu taisys ar juolab pas tave vaziuos. Nebent koks vaikis, siaip kazkada turejes panasia problema, bet ne rimtas meistrelis... Jei tai paprastas gedimas siulau viska atlikti paciam , laiko daug neuzims, nesunku, o ir pinigu sutaupysi.

Gal ir jums taip buvo, gal jus patis bandete taisyti? Kokia garantija, kad man susitvarkius konsole laikys? Gal ji vel suges?

Buvo problema, keiciau pats blu-ray grotuvo lazeri. Dabar jau daugiau nei keli menesiai - viskas ok.

Galimybe, kad laikys yra tokia pati, kokia buvo ir pries sugendant, nezinosi...

Ne į temą

PS: tema PS3 Gedimai buvo apie tai, ji kaip ir nesiskiria nuo sitos.
Redagavo joniss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Genijau, kaip supratau kalbi apie Anglija.. Na, as Lietuvoje. Tai kelione + mokestis uz paemima, tai labai sakyciau neverta net bandyti.

Jonis,

Ok, pirmiausia yra keli error'ai, konkretus ju kodas padetu geriau orientuotis... Kaip suprantu beda paciame BD. Kaip diskas eina, ar pakrauna zaidima, ar buna, kad isvis nekrauna? Kaip krauna ne Blu-Ray diskus? ------->

Turiu 3 zaidimus ir su visais ivyksta tas pats. Idedi zaidima, viskas uzsikrauna, tik pradeda zaisti, dinksta garsas, o tada jau ismeta disck error (bandant nuskaityti). Jokiu kodu nemeta, Tai Blogu kompaktu versija atsimeta.

Nezinau del kauno remontininku, bet nemanau ar kas tau prie akiu taisys ar juolab pas tave vaziuos. Nebent koks vaikis, siaip kazkada turejes panasia problema, bet ne rimtas meistrelis... Jei tai paprastas gedimas siulau viska atlikti paciam , laiko daug neuzims, nesunku, o ir pinigu sutaupysi. ----->

Hm.. Tu sakai taip, bet ka daryti jei problema bus ne ten? pirksiu detales kol nusipirksiu paskutine kol ji tiks? Kur tokias detales galima pirkti? Per ebay kaip ir nepatikima, nezinai ka gausi.. Kiek mazdaug kainos koks lazeris ar CD-romas? Hm.. O tai niekas nebandete laimes pasitaisyti savo PS3 nesdami cia kazkam tuo uzsiemanciu?

P.S. Taip ir nesuzinojau ar PS3 desineje puseje iseinantis oras turi buti tik karsas, ar is virsutines desines korpuso dalies eina saltas oras, o is apatines karstas? Nes dabar kai dar ijungiu pabandyti, uzdedu ranka ir is ten eina dvieju skirtingu oru gusiai, ko anksciau tikrai neprisimenu kad butu..

Ne į temą

Pritariu del panasumu. Maniau zmoniu daugiau parasys, kad jie bande taisyti, kazkokius pirkimo taskus zino, gal kas nese kazkur ar panasiai. Bet matau mazai kas raso ir tema gal geriau butu buvus anoje temoje.
Redagavo geimeristas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai nunesi pataisyt kam nors gali jo daugiau ir nebematyt , o seip as buvau pora kart ardes ta onsole , gali pabandyt paardyt paziuret gal kas sudege ar pns

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu 3 zaidimus ir su visais ivyksta tas pats. Idedi zaidima, viskas uzsikrauna, tik pradeda zaisti, dinksta garsas, o tada jau ismeta disck error (bandant nuskaityti). Jokiu kodu nemeta, Tai Blogu kompaktu versija atsimeta.

Tiesiog taip ir raso DISC ERROR?...

o blogu kompaktu versijos net nesiuliau... ]

tad pabandyk deti kitus, t.y. dvd, cd su kokiu filmu ar panasiai tik ne Blu-Ray... Paprasciausias linzes gedimas - gali neskaityti isvis ar neskaityt tik BD ir t.t., nebutinai neskaityti visu.

Ne į temą

Hm.. Tu sakai taip, bet ka daryti jei problema bus ne ten? pirksiu detales kol nusipirksiu paskutine kol ji tiks? Kur tokias detales galima pirkti? Per ebay kaip ir nepatikima, nezinai ka gausi.. Kiek mazdaug kainos koks lazeris ar CD-romas? Hm..

Pirmiausia issinagrineji kokia tai problema, bandymas deti kitus diskus bent paziureti yra vienas is testinimo etapu... zinoma yra daug galimybiu, taciau isnagrinejus galimybes liks tik viena (paieskok papildomai uzsienio saituose su panasia problema)... gal net tiesiog tau lazeri reikia nuvalyti, pvz ta tai gali padaryti be problemu...

Pirkti CD-Rom'o neverta, tiesiog sumokesi papildoma kaina uz detales kurias jau turi, reikia pirkti tik pacia linze.

Buvo man problema, t.y. idedu diska - neuzkrauna, idedu diska - pastringa ir pan..., mesdavo error'a (koda), pagal ji suzinojau, kas gali buti, padariau isvada, o ne spejima, kad sugedusi linze... pirkau per Ebay, nes kitu patikimu saltiniu nezinau (kaina turejo itakos), Lietuvoje neradau (teiravausi pagrindinese su visokiomis elektro detalemes, lazeriais susijusiuose parduotuvese - nieko)...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu Jo.. Gal as pats save apgaudineju, kad Lietuvoje galima kazkur nesti ir tiketis geru rezultatu. Hm.. As jau ja ardziau ir taip pat ne karta. Tik pabijojau atidaryti ir CD-roma pati, kad paziureti kaip ten viskas. O sudege ar ne, atrodo kvapo nera. Tik va, neaisku jei tikrintum su aparatais ta veikima. Kas man labiausiai keista del to oro isejimo. Ar gali kas pakomentuoti turintis 60GB konsole? Ar is desines puses einantis oras yra tik karstas? Nes kaip minejau, pas mane per virsutine dali pucia ar traukia saltas oras.. Beje, dar butu idomu suzinoti apie dateliu pirkima. Kur jus jas pirkote noredami kazka pakeisti?

Redagavo geimeristas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau vieno dar dalyko paklausti, o Norvegija turi savo Sony atstovybe? Kur galima butu pvz., paskambinti pagal iskvietima? Ju atvykimas mokamas? Koks Nr. Butu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkaip abejoju, kad čia yra gyvenančių Norvegijoje. O prašyti kitų už tave pasinaudoti googlu - nemandagu. :)

Nors cia ne i tema, bet siaip as tik paklausiau. O tavo patarimas turetu buti kaip ir offtopic. Siaip naudotis google reikia Anglu kalbos kuri pas mane prastoka. Todel tam ir kuriamos temos, kad kitas pagelbetu, kas pas tave gal yra svetimas dalykas. :)

Redagavo geimeristas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tikrai yra svetimas dalykas padėti tiems, kurie patys nesivargina spręsti savo elementarių problemų. Yra skirtumas kai žmogus negali surasti informacijos, ir klausia kitų patarimo, ir kai ta informacija pasiekiama kelių klavišų paspaudimu, o žmogus ant tiek "išpindėjęs", kad galvoja, jog kiti PRIVALO jam padėti.

Man su anglų irgi blogai labai, bet jau parašyti į google kažką tipo: "Sony Norway" ir gauti linką užtektų žinių turbūt net ir pradinukams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, as taves neprasau man atsisedus aikinti gyvenimo tiesu.. Todel baik spaminti jei neturi ka pasakyti protingo ar i tema. Ne tam uzklausiau ir ne tam kuriau tema, kad tu cia islietum savo energija ir darytum OFFtopicus. Bent si zenkla galejai uzdeti parases.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

:D Jau tik tu man apie offtopikus neaiškink. Tema vadinasi kaip? "PS3 remontas / Taisymas Lietuvoje". Prie ko čia Norvegija? :D Tad kai pats pradėsi dėti ženklus, tada galėsi kitus mokyti.

Ir dar gavęs nuorodą išsiKalinėji, vietoj to, kad "ačiū" pasakyti? :P REIKALAUJI pagalbos, o ją gavęs dar bandai "pamandravoti"? Ir tu dar man pasakosi apie kažkokias manieras? :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

:D Jau tik tu man apie offtopikus neaiškink. Tema vadinasi kaip? "PS3 remontas / Taisymas Lietuvoje". Prie ko čia Norvegija? :D Tad kai pats pradėsi dėti ženklus, tada galėsi kitus mokyti.

Ir dar gavęs nuorodą išsiKalinėji, vietoj to, kad "ačiū" pasakyti? :D REIKALAUJI pagalbos, o ją gavęs dar bandai "pamandravoti"? Ir tu dar man pasakosi apie kažkokias manieras? :D

Ne į temą

Gerai tu chia ant jo pavarei :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Siaip nematau uz ka tau dekoti reiktu? Nes nuoroda yra tavo beprasmiskas kalbejimas ir gadinimas sios sukurtos temos. Neveltui esi gaves ta 12%. Tad verciau patylek r leisk kalbeti kas nusimano, o ne kam reikia papildomu pliusu uz nereiksminga posto rasima. Tad nusileisk ant zemes ir biski pasizmonek apie ka cia zmones kalba. Gal tada suprasi, kad google gali kiekvienas pasinaudoti, o atsakyti jau rinktiniai. Todel nesiveliu i tavo beprasmiskas kalbas. Matosi, kad vaikas vunderkindas esi kuriam geriau pakalbeti kas ant liezuvio kabo. Pirma nusipelnyk padekos, o tada jau dekos. Su tavim baikta nes viskas tuscia.

Kalbant apie tema, Remontas ir yra ne tik taisymas, bet ir informacija. Nebuk gudrus kur nereikia nes matyt taip ir gyvenime skaitai tik tarp eiluciu. Negadink forumo temos savo brukalu.

Ne į temą

CITUOJU: Man tikrai yra svetimas dalykas padėti tiems, kurie patys nesivargina spręsti savo elementarių problemų.

Tai ponuli buk toks malonus ir nepadek. Nes kiek pamenu tavo pagalbos asmeniskai neprasiau. Cia dar vienas pvz., kuris parodo, kad vietoj pagalbos spamini. Tad geriau nerasyk jei neturi ka pasakyti naudingo. :D yra pilna kitu temu kuriuose gal kiek labiau busi naudingas.

Redagavo geimeristas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.