arnulee

TDK DVD+R DL 8x

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki siandien rasiaus zaidima ant xbox360 ir rasiau i TDK DVD+R DL 8x speed ir man kazkodel nepasileido :) gal kasnors esat rase i panasu dvd gal jis netinka? :) Man kazkodel kliuna tas 8x speed nes kai rasau zaidima tai ant 2.4x nu vienu zodziu jei galit paaiskinkit :) Dekui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikriausiai dėl to ir nepaleidžia, nes įrašei 8x greičiu. Aš visada rašau žadimus 2.4x greičiu ir dar nebuvo jokių problemų, kad nepaleistų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki siandien rasiaus zaidima ant xbox360 ir rasiau i TDK DVD+R DL 8x speed ir man kazkodel nepasileido :) gal kasnors esat rase i panasu dvd gal jis netinka? :) Man kazkodel kliuna tas 8x speed nes kai rasau zaidima tai ant 2.4x nu vienu zodziu jei galit paaiskinkit :) Dekui :)

tai kokiu griciu tu rasei 8x ar 2.4x ? gali but del greicio,gali but del rekordrio,gali but del senos firmware... daug variantu.

o siaip del TDK tai esu rases i juos ir man nesiskyre niekas lyginant su verbatim,tik kaina,jie brangesni.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kokiu griciu tu rasei 8x ar 2.4x ? gali but del greicio,gali but del rekordrio,gali but del senos firmware... daug variantu.

o siaip del TDK tai esu rases i juos ir man nesiskyre niekas lyginant su verbatim,tik kaina,jie brangesni.

Rasiau 2.4x greiciu su imgburn programa. Pries tai buvau rases zaidima viska ta pati dariau, bet ten buvo FUJIFILM DVD+R DL 2.4x ir viskas gerai gavos :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rasiau 2.4x greiciu su imgburn programa. Pries tai buvau rases zaidima viska ta pati dariau, bet ten buvo FUJIFILM DVD+R DL 2.4x ir viskas gerai gavos :).

tai ne del disko tikrai. manau sena firmware tai ir nepaleidzia naujo geimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ne del disko tikrai. manau sena firmware tai ir nepaleidzia naujo geimo.

[/quote

Ne :) naujausia fw :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada layerbreak blogas. idek diska i pc ir per imgburn patikrink ar toks : 1913760

jei ir tai gerai,tada dvd recorderio kalte belieka.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada layerbreak blogas. idek diska i pc ir per imgburn patikrink ar toks : 1913760

jei ir tai gerai,tada dvd recorderio kalte belieka.

Nerandu kur cia parasyta :) Isijungi pacia imgburn programa ir po to kur eit? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nerandu kur cia parasyta :) Isijungi pacia imgburn programa ir po to kur eit? :)

idek diska ir desineje pacioje apacioje pateiktu duomenu turi buti Layer Information:

Layer 0 Sectors: 1.913.760

dar gali jei turi dvd failiuka tai imest i notepada ir ten pazet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idek diska ir desineje pacioje apacioje pateiktu duomenu turi buti Layer Information:

Layer 0 Sectors: 1.913.760

dar gali jei turi dvd failiuka tai imest i notepada ir ten pazet.

Supranti as rasiaus pas drauga nu nes pas ji nets greitesnis greiciau parsiunciau ir viskas lyg ir nrml rases, bet nepasileidz, o ir per sava pc neatidarau to dvd raso, kad nera jo .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne ne del disko tikrai, TDK yra gan geri. o isvis kai irasinejai ten pas drauga kiek failu buvo kuriuos iraset? seip turejo but 2. tai jei dar jis neistryne paprasyk kad tau per skype atsiustu ta failiuka kuris sveria tik keliasdesimt kilobaitu,kitaip sakad dvd failiukas ir tada per notepad programa pazesi koks layerbreak.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne ne del disko tikrai, TDK yra gan geri. o isvis kai irasinejai ten pas drauga kiek failu buvo kuriuos iraset? seip turejo but 2. tai jei dar jis neistryne paprasyk kad tau per skype atsiustu ta failiuka kuris sveria tik keliasdesimt kilobaitu,kitaip sakad dvd failiukas ir tada per notepad programa pazesi koks layerbreak.

Tai taip du failiukai reiks paziuret, kai bus namie jis :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi relyzai kurie dedami i lt trackerius buna su gerais layer break'ais, taip kad ne cia problema, sako gi jog disko neatidaro pc romas, jis tipo tuscias, normaliai taip neturi buti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali ir blynas brokuotas pasitaikyt. Nors TDK geri diskai, buna visiems.

problemu galima pradeti ieskot, kai is eiles keli blynai nepavyksta

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.