Rekomenduojami pranešimai

SPOILERIAI!

Kas dar manot kad bus antra dalis? As tai perejes iskart pamačiau kad bus,o tam pagrindo yra net du dalykai

1.kai pereini po kreditų batmanas išgirsta, kad TwoFace plešia banką, ir iškrenda į Gothamo miestą pas jį.

2.Scarecrow gyvas ir dar laikydamasis už dėžės Titano serumo..

Čiuju bus antra dalis ir vadinsim Batman:Gotham City ar kas nors panašaus,bet tokio gero žaidimo concepto tikrai nepaliks ramybėj,nebereikalo ta Scarecrow parodo gale. :D Kas sutinkat?

As galvojau kad ten ne Scarecrow o Croc'as :D irgi pasivaideno.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Skaičiau apie tokį bajerį,daugkam sake corruptinos seivas po 2xTitanų kovos arba iš geimo išėjus seivinant

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Gal kas žino kodėl taip nutiko? Jau buvau pačiam gale ant hard dar lošiau :D

Man panašiai buvo, tik taip nerašė, o tiesiog dingo seivas. Manau, dėl to, kad loadin'o, o aš išjungiau konsolę. Na, žaidžiau, kelis kartus žuvau ir išjungiau konsolę. Įsijungiu kitą dieną - nebėr seivo. Nuo tada visada QUIT renkuosi per meniu ir tik tada išjungiu konsolę. Beje, su Condemned 2 dažnai taip būdavo, net walkthrough kažkokiam rašė, kad visada per meniu QUIT GAME rinkitės ir tik tada išjunkit konsolę. Daugiau su jokiu žaidimu tokius problemos nebuvo.

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaičiau apie tokį bajerį,daugkam sake corruptinos seivas po 2xTitanų kovos arba iš geimo išėjus seivinant

Aš jau išvis buvau kur eini pas Joker, kur tas ta achievmenta "party pooper"...pagooglinau tai išsiaiškinau jog taip nutinką kai darant save išjungi konsolę...galėjo padaryt, kad pats galėtum seivint ar bent jau duplikuot savo seivą...Tai kaip suprantu teks per nauja žaisti... :D Redagavo drake345

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc uzvakar perejau visa game,vakar surinkau visus predator challenge 24 medalius per ~2h, pabaigiau rinkt likusius riddler challenges,paimiau paskutini Arkham hieroglyfą,liko pereit ant hardo ir padaryt FAKING IMPASYBAL COMBAT CHALLENGES, aš krč daužau,counterinu,vien criticalai eina,gavus 5x combo darau Y+B Takedown,toliau skraidau palei priešus,Y+B Takedowninu,likusius pora ultra batclawinu ir RT+Y pribaigiu bet vistiek nepasiekiu 3 medaliu, HALP PLZ

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man išvis labai sunku muštis, kai daugiau priešų, va dabar priėjau tokią vietą ant 18proc perėjimo žaidimo. Kad daug priešų yra, tai mane visada užmuša, nemoka ar kaip aš ten tų kombat naudoti, kaip geriau LT ir X ar RT ir X. Ar kaip kitaip? Ten tie nuo 8x kur prasideda takedownai irgi nevisada išeina, užvože kuris nors vienas vistiek...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man su fightingu paciam geime tai nieko sunkaus,tik tie snaiperiai labai nervina.

Gal tu blogai musiesi? Ten fightingas lb nesunkus,tiesiog ritmingai maigai x,kai matai kad reik counter daryt spaudi y,kai sukaupi 5x combo (su upgrade) darai AX arba YB super smugius ir toliau kaupi combo,tik esme nemaigyt x'o kaip retardui o ritmingai maigyt, tada gausi Critical Hitus,combo greičiau krausis ir skraidysi nuo prieso į priešą be problem. Bet kas užknisa tai Combat Challenges,jej kam reik pagalbos su Predator Challenges (kurie man trigubai įdomesni už Combat) tai klauskit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bandysiu ritmingai spaudinėti, o poto AX ar YB, bet manau nieko man gero čia neišeis :)

Įdomu muštis, bet ne tada kai jau kokį 10x loši ir vistiek nepereini. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dwesk, combat challange'ai tai sunkūs žiauriai, bet nėra neįmanomi kaip sakai :) Jeigu aš padariau, tai reiškia ir tu gali :) pasakyk ties kuriuo užstrigai, gal galėsiu kaipnors padėti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As dar kolkas nedaug perejau, tai turiu ti 3 chalanges. O kaip juos atrakint visus? Ar reikia tik zaidima pereit, ar reikia tuos Rider's chalanges rinkt? Zaidimas kolkas puikus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shock - kad atsirakintum challengus reikia riddle challenges kaikuriuos isspresti, tada atrakina.. Perejau visa zaidima, dar kai map'a gaunu kokio pastato ji apieskau, bet ir tai visu predator challengu neturiu ;) Perejau visa zaidima, tai jis tikrai nuostabus, jei xboxai butu nenulauziami tai si zaidima labai apsimoketu pirkti, nes ji perejus dar ohoho kiek reikia visko padaryti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na čia kaip kam, aš pavyzdžiui mėgstu iškarto rinkti collectibles žaidimuose kai einu per "Story mode". Kekvieną kampą apžiūrinėju :) Tai kai perėjau Batman'ą gal pusė valandikės dar pasedėjau ir surinkau likusius dantis, klaustukus, mįsles :) o žaidimas tai tikrai vertas pirkimo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau žaidimą ant PS3 konsolės. Gavau šeštadienį ir šiandien jau perėjau žaidimas tiesiog nuostabus norisi žaist ir žaist.Galėjo būti dar ilgesnis bet ką padarysi. :thumbsup4: Dabar man liko pereiti ant Hard ir surinkti klaustukus, dantis ir chalange pereiti. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.