Rekomenduojami pranešimai

Na va, užvakar padariau Perfect Knight achievementą (100%) beliko Party Pooper, kurį praleidau žaisdamas ant Hardo, tai reikės greitai ant Easy pralėkt žaidimą ir bus 1000/1000 GP :mml: Žaidimas tai labai patiko, tik Challanges žiauriau daug nervų "suėdė" :mml:

Redagavo plastiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš irgi galvojau, kad žaidimas pakibo ar tai Xbox'as dvesia, kai ekranas mirgėti pradėjo (3 susitikimas su Scarecrow).

Na manau dauguma zmoniu isigando :mml: A siaip pagalvojau gal bloga kopija bet po to nieko atsipeikejau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jus neminekit tos vietos, b* sugedo pc pries pora sav ir ta vieta buvo galvoju: OMFG :/ perjungiau kanala, ziuriu rodo,atjungu atgal,ziuriu viskas gerai.

O apie patį žaidimą tai perfect,

kadaise galvojau kad xmen origins geras bet pažaidus batman tai WoW! Bandysiu surinkt 1k gs, kyla problemų su combat chalengais.

Jei aš pereičiau geimą su visom myslem (240) ir tada neperejes visu challenges ant to pačio save žaidžiant ant hard ir perejus ivygdžius visus challenges gaučiau perfect knight?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad ant to pačio seivo negalima žaisti iš naujo, bent jau aš taip nesugebėjau :) Nes, kad ir turi 100% vistiek rašo Continue Story. O šeip siūlyčiau iškarto žaisti Hard, kadangi nieko sunkaus ten ištikrūjų nėra :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad aš jau paskutiniam bose, ir 200+ tų turiu,geriau 240 surinksiu,kaip nors pereisiu combat challengus..

arba man bajeris buvo, darant party pooper achievement sugebejau 39x combo padaryt ir mire paskutinis priesas,smagu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai užbaik žaidimą ir poto galėsi rinkti tus collectables, poto challenge'us padarysi ir viskas bereiks Hard pereiti jei dabar ant Normal eini. O dėl to 40x achievement'o tai nesijaudink, kai darysi combat challenge'us tu jį tikrai padarysi, aš buvau net 57x padares.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai ateini į "Helding Cells" ir ten po kaire kamabarys, man ten kažką nuskeninti reikia, bet ką ir kaip, nesuprantu, gal kas padės? Iš to kambario matau pagrindines kameras, į jas įeiti negaliu, nes duris su elektra ar kuom ten užtvertos.

EDIT: Radau nebereikia.

Redagavo Kaifas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SPOILERIAI!

Kas dar manot kad bus antra dalis? As tai perejes iskart pamačiau kad bus,o tam pagrindo yra net du dalykai

1.kai pereini po kreditų batmanas išgirsta, kad TwoFace plešia banką, ir iškrenda į Gothamo miestą pas jį.

2.Scarecrow gyvas ir dar laikydamasis už dėžės Titano serumo..

Čiuju bus antra dalis ir vadinsim Batman:Gotham City ar kas nors panašaus,bet tokio gero žaidimo concepto tikrai nepaliks ramybėj,nebereikalo ta Scarecrow parodo gale. :D Kas sutinkat?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SPOILERIAI!

Kas dar manot kad bus antra dalis? As tai perejes iskart pamačiau kad bus,o tam pagrindo yra net du dalykai

1.kai pereini po kreditų batmanas išgirsta, kad TwoFace plešia banką, ir iškrenda į Gothamo miestą pas jį.

2.Scarecrow gyvas ir dar laikydamasis už dėžės Titano serumo..

Čiuju bus antra dalis ir vadinsim Batman:Gotham City ar kas nors panašaus,bet tokio gero žaidimo concepto tikrai nepaliks ramybėj,nebereikalo ta Scarecrow parodo gale. :D Kas sutinkat?

Na dėl to, kad plėšia banką tai ten tik šeip manau, tipo viskas gryžo į savo vėžes ir Batman'as vėl užsiima kasdieniniais reikalais :D o dėl scarecrow tai jo geras kablys antrai daliai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dwesk, sutinku su tavim, ne tik dėl to ką paminėjai, bet manau jog tai įtakos dar ir tai, jog žaidimas susilaukė didelio populiarumo ir labai gerų įvertinimų...tai kodėl gi antros dalies nesukurti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dwesk, sutinku su tavim, ne tik dėl to ką paminėjai, bet manau jog tai įtakos dar ir tai, jog žaidimas susilaukė didelio populiarumo ir labai gerų įvertinimų...tai kodėl gi antros dalies nesukurti?

svarbu kad neužmigtu ant laurų,nesurushintų antros dalies kūrimo ir kad tik nevirstu EILINIU KOMERCINIU TESINIU

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na esu prie boso su žaliom šlangom, man ten kažkaip sunkiai einasi. Vis tie priešai man trugdo, o juos užmušti truputi sunkoka, nes kai noriu jau galutinai dabaigti, tai kaip ir per volvereiną, RT+Y, bet kad jau kai atsisėda ant jo, jam vis kažkas trenke ir tik gyvybės mažėja, neišeina, apsisukti greitai kažkaip... Kaip jūs perėjot? Gal kokia taktika yra? Gal HP gali kažkokiu būdų atsistatyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dwesk, kartais ne Bane buvo uzsikabines, o ne scarecrow? :D)

Taigi pas Bane'ą ant rankos pirštų nėra švirkštų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.