EvalCo

Pats blogiausias žaidimas kurį esate žaidę

Rekomenduojami pranešimai

Deus Ex pirmoji dalis. Nu taip isgirtas visu,... Vis stengiausi ji zaist, nu labai stengiausi, bet nekabino. Grafika grazi man buvo, nu bet gameplay kazkoks kreivas. Istorijos as ten visai nesupratau, o misijas vygdyt konkreti nesamone. Vaikstai po miesta ir klausineji zmoniu kur eit, o beklausinedamas dar misija pradedi vygdyt ir visai pasiklysti. Loading'a meta kas 5mintues, atidarai duris - Loading, paeini kelias minutes tiesiai - loading...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Transformers reverenge of the fallen ant ps2. Del ko nepatiko?? Nes grafika yra grynas su**s ir senarijus yra visiskai nukrypes nuo filmo . Pvz.

per filma buvo jog optimas issoko is lektuvo vien gelbedamas miesta, zaidime buvo jog susprogo lektuvas

Redagavo G1edrius
Nespoilink...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Beowulf" the game (xbox360)..viskas gal butu ir nelabai blogai, taciau paskutineje lygoje buvo vieta, ant kurios nejo uzsokti..kazkoks bardakas arba uzglichinta vieta..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Beowulf" the game (xbox360)..viskas gal butu ir nelabai blogai, taciau paskutineje lygoje buvo vieta, ant kurios nejo uzsokti..kazkoks bardakas arba uzglichinta vieta..

Ah Beowulf'as... Ant PC perejau su dideliu malonu, nezinau kodel, bet man vieninteliam galbut ir patiko is viso pasaulio :) PC gamer dave gal 15% ir vieno is blogiausiu zaidimu titula... Nezinau, man jis lb patiko kazkodel :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Action 52 , cia zilitono zaidimas , kuriame yra 52 "zaidimai" , gal kam teko apie tai girdet , as irgi turejau japoniska versija , anyway ten 52 zaidimai , beveik nei vieno neimanoma pereiti nes buna ideta kokia nepersokoma siena , ar siaip po keliu lvl rodo juoda vaizda ir pan.

O ant PC tai Taxi Racer , zaidimas tragedija , beje ta zaidima sukure ta pati kompanija kuri kure dar viena sedevra "Big Rigs" , youtubei galit review paziuret :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Action 52 , cia zilitono zaidimas , kuriame yra 52 "zaidimai" , gal kam teko apie tai girdet , as irgi turejau japoniska versija , anyway ten 52 zaidimai , beveik nei vieno neimanoma pereiti nes buna ideta kokia nepersokoma siena , ar siaip po keliu lvl rodo juoda vaizda ir pan.

O ant PC tai Taxi Racer , zaidimas tragedija , beje ta zaidima sukure ta pati kompanija kuri kure dar viena sedevra "Big Rigs" , youtubei galit review paziuret :)

Ne į temą

AVGN irgi kentejo su visais action 52 ;DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taxi Racer vos ne tas pat , gal net blogiau , masina isibegi per pora sekundziu , vaziuot kurnors neisitrenkus neimanoma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei ant x'o tai kolkas labiausiai nepatinka AC 2. Grafika fizika etc labai fainai viskas bet kažkoks nuobodus. Visiškai nekabina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip gali nekabint :D ? Mane taip uzkabino kad negalejau padet ir nelabai isivaizduoju kas ten gali but nuobodaus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daugumai tas žaidimas labai patiko o čia matai vienam jis net Pats blogiausias :D Aš irgi nelabai suprantu kas ten gali jame nepatikti. Aišku, jeigu anglų nei bumbum tada suprantama :D)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ivardinsiu ta zaidima kuris galbut nebuvo tragiskiausias ir blogiausias, bet tiesiog tas kuris nuvyle mane.

Tai vat nuvyle Def Jam: Icon (Ps3).

Patiko grafika, storyline'as puikus, bet jau gameplay'aus prastesnio fighting zaidime nesu regejes.. baisu.

O anksciau Def Jam buvo vienas mano dievuku ant ps2 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Need for Speed Pro Street ant PSP. Vienas iš tų vadinamųjų, "Coffee break" žaidimų, sukurtų per 15minučių. Po dešimties žaidimo minučių, mane pirmą kartą SUPYKINO nuo žaidimo ir aš išjungęs tryniau jį von :yao:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.