EvalCo

Pats blogiausias žaidimas kurį esate žaidę

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Man atrodo daugeli isvardintu nemegstamu zaidimu kiti nores pabandyt ir isitikint kodel jie toki prasti :) cia kaip ir reklama zaidimams ;D

Mano labiausiai nepatikes zaidimas koki esu zaides tai Call Of Duty World At War ant ps2. Gal todel kad neprates tokio zaidimo zaist ant consoles :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NFSProStreet, NFSUndercover, Starsky & Huch ir dar daug kitu daug prastesniu kurios bandes bet neatsimenu pavadinimo :) Aj jo ir dar GTA4...............Joke :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tu gal fckin kidding me,right? Zmogau mano megstamiausias,tu gal i pati geima nesigilinai?

Tai n* jeigu tau patinka geimas, tai jis tobulas ir visiem kitiem, joa?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai n* jeigu tau patinka geimas, tai jis tobulas ir visiem kitiem, joa?

na siaip joa, jis tobulas beveik visiem,paziurek kokie ivertinimai jo,ir apskritai nei is nieko negirdejau jog kazkam nepatiktu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perejau two worlds ir visai toks nieko pasirode,beje ir ivertintas nera jau taip blogai... o man lieviausias ka teko lost su curent gen tai paskutinysis The Lord of the Rings: Conquest visiskai neidomus,visiskai.

pritariu gordo postui del TW, tu shaokan pabandyk oblivion4 (jei dar nebandei) ir pakeisi savo nuomone labai greitai,

as vakar pabandziau TW ir ciut nenuvirtau nuo lovos koks ten grybas padarytas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu gordo postui del TW, tu shaokan pabandyk oblivion4 (jei dar nebandei) ir pakeisi savo nuomone labai greitai,

as vakar pabandziau TW ir ciut nenuvirtau nuo lovos koks ten grybas padarytas

siaip tai visai neseniai bandziau obliviona, pati pradzia tai gan idomiai pasirode bet tik islindus is tu urvu iskart nusivyliau, NPC sutinki tik po viena kita kad ir mieste,pvz TW ar FABLE 2 ju tikrai daugiau smirineja nei kad oblivione. po to lb daznai loadina. aisku pazaidus toki fallout 3 ir sest prie TW nelabai smagu, bet as tai laukiu tesinio,kuris lyg ir siais metais pasirodys... beje gamespot dave 7 balus,nera jau toks beviltiskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

epic failai yra visa NFS serija ant PSP.. pieno dezuciu lenktynes po to (JAU ZINAU KAS BUS KAI TAI PASAKYSIU) CS 1,6 jau nezinau nu: as ji 2 valandas pazaidziau man jis jau toks nuobodus.. gal CS:S ir condition zero geresni ebt tas originalas pats tai sucks as5

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal siek tiek reiktu pakeisti topic'a > Pats nemegstamiausias zaidimas

Ne į temą

gal ,nes dauguma varo į off topic ir vardina tie kurių net nežaidę ,bet tik sako kad blogi iš išvaizdos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NFS underground 1 ir 2, niekada nepamiršiu tokių nevykusių žaidimų. Gal neblogiausias(vidutinis), bet labiausiai nuvylęs ir nuobodus GTA4, COD:WAW dar. Iš online, tai lineage 2 tragedija kažkokia.

Redagavo Genijus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man is next gen tai godfather2 kazkoks nesusipratimas palyginus kad ir su pirma dalimi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

CS 1.6 ir kitos dalys

Du EPIC FAIL tai yra : NFS: UNdercover ir Dragon Ball : Evolution PSP .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.