shumas

problema su zaidimo paleidimu..

Rekomenduojami pranešimai

tai vat..isirasiau per img burn ''mortal kombat vs dc universe'' viskas ok isirase iki galo, bet

idedu ta kompakta i xboxa ir man jo neskaito, raso open tray nors viduje kompaktas.. kame problema? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai vat..isirasiau per img burn ''mortal kombat vs dc universe'' viskas ok isirase iki galo, bet

idedu ta kompakta i xboxa ir man jo neskaito, raso open tray nors viduje kompaktas.. kame problema? :)

tau skaito kitus zaidimus irasytus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei sakai kad zaidima irase pilnai tai .dvd failas tiko ir problema slypi ne cia.

As speju bus tavo lazeris diskasukio nuslopes ir nemato ideto disko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia bus jai neskaito kitų tai gal net nenuflashintas ,o jai skaito tai .dvd failas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia bus jai neskaito kitų tai gal net nenuflashintas ,o jai skaito tai .dvd failas

man ir tokia pat problema kaip ir jam .mano konsole nufleshinta viskas norm kiti zaidimai veikia o sita yrasiau kaip ir visus , bet ten jy suka suka ir nenuskaito .pas mane ixtreme 1.6 . apsimoka bandyt rasyt dar karta ar tai tik butu kompakto gadinimas ? rasiau y verbatim 2.4 greiciu viskas kaip priklauso...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

normalu realyza atsisiuskit, normalu diska nusipirkit, patikrinkit dvd failiuko layerbreak, imgburne irasykit ta pati layerbreak (mazesne tikimybe kad nugrybaus), kepkit ant kokiu 2.4x, jei iraso norm, bet neskaito boxas, potinkit dvd lazeri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.