vaibenux

Burnout 3 online

Rekomenduojami pranešimai

Tai vat, susikuriau ea acc, prisijungiu, ir raso kad rado tipo kazkoky cheating device, isjunk jei nori zaist ir atsijungia. Cia del to kad cipuotas ps2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai vat, susikuriau ea acc, prisijungiu, ir raso kad rado tipo kazkoky cheating device, isjunk jei nori zaist ir atsijungia. Cia del to kad cipuotas ps2?

as turiu ta pacia beda... tai cia del chipo? ar yra koks budas sita nsmn praeit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesamone vyrai, burnout3: takedown (ntsc) puikiai eina online su ps2, dar pries savaite zaidziau

b*.... gal tavo versija skiriasi...? katik bandziau raso cheating device detected.

maniskis SLUS_210.50

Redagavo mxpxun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkas ten pas tave neaisku,nerealu. nustebsi-mano irgi SLUS_21050 zaidimas. ka tik pajungiau, eina puikiai online :lol: be to wikipedijoj raso kad dar veikia tas serveris .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cheating device gali but ne cipas, o cheat'as, tipo gameshark ar codebreaker ar pan. nenaudojot tokio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cheating device gali but ne cipas, o cheat'as, tipo gameshark ar codebreaker ar pan. nenaudojot tokio?

kai atsiemiau koncole is meistro (buvau nuneshes chipuot) tai buvo cd pridetas, jame buvo codebreaker as ja buvau paleides, bet nieko is cheatu nejungiau, gal toji programa sukuria koki tai faila mmc ar dar kanors?

kai atsiemiau koncole is meistro (buvau nuneshes chipuot) tai buvo cd pridetas, jame buvo codebreaker as ja buvau paleides, bet nieko is cheatu nejungiau, gal toji programa sukuria koki tai faila mmc ar dar kanors?

nors ne, taip negali but, as ta programa buvau senai paleides, o vakar gavau nauja mmc 8 mb tai galejau isbandyti burnouta (anksciau negalejau nes nemate mano 64 mb kortos...), tai manau i kortele nk negalejo irasyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kad isitikintum su ulaunch perziurek savo MC ir paieskok Codebreakerio failu. ir bus aisq.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kad isitikintum su ulaunch perziurek savo MC ir paieskok Codebreakerio failu. ir bus aisq.

gal galetum pasakykt tu failu pavadinimus arba bent ju galunes?o jei as pvz naudoju monika per Y Cb/Pb Cr/Pr pajunges negali knist proto del to?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkas ten pas tave neaisku,nerealu. nustebsi-mano irgi SLUS_21050 zaidimas. ka tik pajungiau, eina puikiai online :huh: be to wikipedijoj raso kad dar veikia tas serveris .

o koks pas tave chipas, ir ar kai zaidi ta chipa isjungi?

nesamone vyrai, burnout3: takedown (ntsc) puikiai eina online su ps2, dar pries savaite zaidziau

gal gali papasakoti koki tai DNAS pathca naudojai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o koks pas tave chipas, ir ar kai zaidi ta chipa isjungi?

gal gali papasakoti koki tai DNAS pathca naudojai?

pas mane toks kaip tavo cipas- matrix infinity 1.93 cipo neisjungiu. o patcha naudojau pagal playmanijos instrukcijas kur yra. zaidimas siustas is LM, man ir dabar veikia online

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane toks kaip tavo cipas- matrix infinity 1.93 cipo neisjungiu. o patcha naudojau pagal playmanijos instrukcijas kur yra. zaidimas siustas is LM, man ir dabar veikia online

o pas tave fatis ar slimas, jei fatis, koks pas tave hdd adapterio modelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane tai kazkaip vaizdas ne per visa ekrana. Gal PAL versija veiktu? visai smagu butu toky game palost :)

Ne į temą

Killzone dar veikia online?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mxpxun> pas mane slim :D nu ten tau mistika,gal impaler teisus, koki codebreaker naudojai gal.. su kita mc korta ir per nauja irasytu patchintu zaidimu bandyt reiktu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.