Impaler

Pageidavimai PlayManijai

Rekomenduojami pranešimai

Jeigu zaidimo tik pavadinima pasake ir dave screenu, tai is kur istraukti daugiau informacijos? A? Ka siulai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sukurti taisykles, padaryt duk ir pavyzdi butinai turi buti: konsoles tipai, isleidimo data, zanras,ir t.t... kaska panasaus,nes jau mane vercia vemt nuo tu nesamoningu temu apie zaidimus kad kaskokia betvarke...ir kad visi stengtusi deti maziau aprasymu su anglu kalba taigi ce lietuviskas puslapis.....apie scalman tai jau patyliu,visur po citata is anglisko puslapio...dejau as ant tos anglu kalbos...norisi lietuvikai skaityt

ir jei butu rybota deti su anglu kalba aisq apmazetu tu naujienu o tai reiskia apmazetu siuksliu o angliskai gali 100 tuose puslapiu pasikaityt, ir ce turetu butu sukis playmanija lt ne playmanija privarom beleko, kas butu kad kiti pradetu det naujienas is rusu kalbos puslapiu...irgi nesamone kakzkokia, as suprantu angliskai nesmerkit jau manau visi zmones perskaite mano postus galvos koks ce atsilupelis,as tikrai suprantu angliskai....bet as noreciau skaityt viska lietuviskai....tai tiek is mano puses, jei butu idomu suzinot ka kiti mano apie tokius dalykus....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sukurti taisykles, padaryt duk ir pavyzdi butinai turi buti: konsoles tipai, isleidimo data, zanras,ir t.t... kaska panasaus,nes jau mane vercia vemt nuo tu nesamoningu temu apie zaidimus kad kaskokia betvarke...ir kad visi stengtusi deti maziau aprasymu su anglu kalba taigi ce lietuviskas puslapis.....apie scalman tai jau patyliu,visur po citata is anglisko puslapio...dejau as ant tos anglu kalbos...norisi lietuvikai skaityt

ir jei butu rybota deti su anglu kalba aisq apmazetu tu naujienu o tai reiskia apmazetu siuksliu o angliskai gali 100 tuose puslapiu pasikaityt, ir ce turetu butu sukis playmanija lt ne playmanija privarom beleko, kas butu kad kiti pradetu det naujienas is rusu kalbos puslapiu...irgi nesamone kakzkokia, as suprantu angliskai nesmerkit jau manau visi zmones perskaite mano postus galvos koks ce atsilupelis,as tikrai suprantu angliskai....bet as noreciau skaityt viska lietuviskai....tai tiek is mano puses, jei butu idomu suzinot ka kiti mano apie tokius dalykus....

Negi galvoji kad dabar visi ims ir puls versti didziulius straipsnius, vien del to kad tu nori lietuviskai paskaityti? Manau butu betikslis vargas kai ir taip visi bent jau daugmaz supranta anglu kalba Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sukurti taisykles, padaryt duk ir pavyzdi butinai turi buti: konsoles tipai, isleidimo data, zanras,ir t.t...

Nu tai dar kart pasakyk, jei informacijos tik tiek duota (pavadinimas ir screenai (labai mazai info)), tai is kur mum istraukti ta informacija? Patiems sugalvoti? Versti tiek teksto anglu-> lietuviu, uztruktu ilga laiko tarpa, manau pats scalman turi darba, gal ir seima, ir neturi laiko versti tiek anglisko teksto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai dar kart pasakyk, jei informacijos tik tiek duota (pavadinimas ir screenai (labai mazai info)), tai is kur mum istraukti ta informacija? Patiems sugalvoti? Versti tiek teksto anglu-> lietuviu, uztruktu ilga laiko tarpa, manau pats scalman turi darba, gal ir seima, ir neturi laiko versti tiek anglisko teksto

nu ir manau aisq kokios bus konsoles,ir kad redaguotu pirma posta apie zaidima pavizdiui paiskeja isleidimo data

pvz:

zaidimo pavadinimas crisis 2

leidejas namaco

platformos ps3 xbox360 pc

isleidimo data 2010 05 10 ar kaskaip panasiai

o ne dabar pyst youtube ir akujiena citata, tai kas ka turi seima bet tai lai daro maziau tu savo naujienu citavimu bet tvarkyngu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet as noreciau skaityt viska lietuviskai

Labai geri norai. Aš pats to LABAI norėčiau, deja tavo paties raštas - toli gražu NE lietuviškas.

P.S.Aš išvis varyčiau visus daunaraščius one'ininkus. Kiek esu pats rašęs, kad nenoriu angliškų naujienų lietuviškame forume, bet jau geriau tebūnie anglų kalba, negu šita daunų keverzonė: "aisq; rybota; ce" ir t.t., ir pan. Paprastos klaidos - normalu (visi jas darome), bet čia yra tiesiog tyčinis pasityčiojimas iš kalbos.

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu Man su lietuviu prastai ,vos ne vos 4 istempiau :D

Nes man sunku buvo jau nuo pirmos klases ,nes seimoj sviravo dvi kalbos

Tai isdales kaip as noriu taip rasau , taisyklese neparasyta kaip rasyt sitam forume

Ar suklaidom ar be ju , cia mano valia kaip rasyt, o jei nepatynka skaityti tai isvis neskaityk tada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tau ne daunas.... as tik pasakiau savo nuomone ir uz klaidas atisiprasiau o tas ce daunina.....

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

narkata

Kartoju, jei nesupratai: netyčinias klaidas daro visi, ir niekas dėl jų neturėtų pykti ar tyčiotis iš žmonių. Bet kai žmogus SPECIALIAI darko kalbą, nes "tai yra labai madinga", ir rašo: wat tajp wat panašiaj kisdamas vijsokjas q w y j rajdjes kur rejkja ir nerejkja yr nedjada kablelju yr taskq taj man tykraj atrodo kad djaunas raso., tai man yra šlykštu. Tau malonu "skaityti"? Tai jau gaunasi net ne skaitymas, o kažkoks svetimos kalbos šifravimas. Ir labai gaila, kad taisyklėse, apie tai nieko neparašyta.

Jama

Asmeniškai tavęs daunu nevadinu, bet tavo raštas man tikrai nėra "sveikas". Jau darželiuose vaikai žino, kad lietuvių kalboje nėra Q raidės, ir jos kišimas nėra netyčinė klaida. Kaip ir visiškas sakinių nebuvimas, tekste (nei didžiųjų raidžių, nei taškų..)...

Aš aišku tau esu niekas, ir negaliu aiškinti kaip tu turi rašyti, bet jei jau tu pats nerašai lietuviškai, tai nereikalauk iš kitų forumiečių, kad TAU rašytų lietuviškai, gerai?

Tik tiek ir norėjau pasakyti, labanakt.

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is mano visu minciu ir pageidavimu sitam forumui padarei suda....kalba eina ne apie mano rasyma!!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip suprantu, tavo pageidavimas - skaityti lietuviškai ir matyti tvarkingą forumą. Taip? Deja, forumas, kuriame žmonės rašo visaip, kaip jiems šauna į galvą, negali būti tvarkingas. Ir tavo raštas (beabejo, ne tik tavo) tikrai forumui tvarkos ir lietuviškumo neatneša. Tai ar nemanai, kad tavo norai ir tavo veiksmai, prieštarauja vienas kitam?

Kaip jau sakiau, man pačiam nėra malonu, kai naujienos forume yra copy-pastinamos anglų kalba. Ir nors aš anglų kalbą moku labai silpnai - man maloniau skaityti angliškai, negu bandyti suprasti ką rašo one'ininkai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir vel tu pezi.....tu man tokius pranesimus rasyk i pm o ne ce persk....tu kurnors matai kad as daug rasyciau?kad jau taip uzkliuvo mano rasymas?daugiausia as tik skaitau...ir tema pageidavimai playmanijai o ne pageidavimai jamai taigi gali tokius dalykus man i pm rasyt aisku?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir vel tu pezi.....tu man tokius pranesimus rasyk i pm o ne ce persk....tu kurnors matai kad as daug rasyciau?kad jau taip uzkliuvo mano rasymas?daugiausia as tik skaitau...ir tema pageidavimai playmanijai o ne pageidavimai jamai taigi gali tokius dalykus man i pm rasyt aisku?

Tu žiūriu nepagauni esmės. Jeigu nori kad kiti rašytų lietuviškai, normaliai, tai gal laikas pradėt nuo savęs? Maždaug pagal tavo rašymo "stilių" žaidimo apžvalga:

Seme zaidime reike vykditi misijas kovoti su presais... Jeme ira dauk sunkiu uzduociu ce reike buti yvaldzius saudimosi texnika ir apsisharwoti kantribe.

Tada jau geriau anglų kalba..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau tikrai niekas nevers ir nedes naujienu lietuviu kalba.Man asmeniskai gerai ir anglu kalba :( Manau ir rusiskai naujienas butu galima deti, taciau tik i PS3 skilti, nes PS3 daugiau turi suaugusiu zmoniu, tad jiems manau butu sioks toks pliusas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.