Bonke

Kuris pultelis geresnis/patogesnis?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, idomu butu padaryti apklausa kuris jums pultelis geresnis/patogesnis PS3 ar XBOX360 ?

Klausiu tu kurie yra isbande abu pultelius. Ir parasykite kokio zanro zaidimus jums lengviau zaisti su vienu ar su kitu pulteliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As galiu taip pasakyt, kai pirma kart losi su PS pultu jis gan patogus, bet perejus nuo xbox jis man asmeniskai kazkoks mazas atrodo ir xbox analogai asmeniskai man patogiau isdestyti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, idomu butu padaryti apklausa kuris jums pultelis geresnis/patogesnis PS3 ar XBOX360 ?

Klausiu tu kurie yra isbande abu pultelius. Ir parasykite kokio zanro zaidimus jums lengviau zaisti su vienu ar su kitu pulteliu.

as taj nelebai daug isbandes zaidimu su ps3 pulteliu,bet kazkada turejau ps2 tai manau panasiai tas pats. jei kieno dideles plastakos tai ps3 pultas gali atrodyt lb mazas, o tarkim vaikam x360 gali pasirodyt didokas. is patirties jau zinau jog sony pultelyje geriau/ patvariau laiko analogai speju todel kad jie minkstesni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abu yra patogus.Bet nuo PS perejus prie x'o atrodo xo labai nepatogus bet po dienos kitos atrodo daug patogesnis. Perejus nuo x'o prie PS, ps atrodo dar nepatogesnis :) Ant ps labai nepatogu losti saudykles arba seip 1asmens zaidimus o ant x'o kartais net patogiau negu ant PC todel as sakau XBOX pultelis daug geresnis ir patogesnis :) beto nereikia taip pirstu lankstyt :)

Redagavo Gintarinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomu kai iseis Tekken 6 su kuriuo joystick'u bus lengviau zaisti, turbut, kad PS3 laimes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox 360. Nes šaudykles su ps pulteliu niekaip nesigauna man :)

Pritariu, man taip pat niekaip neisejo priprast prie ps pultelio( su ps3 nezaidziau, bet ps2 turejau). perejas prie xbox iskart pripratau, nebuvo jokiu problemu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomu kai iseis Tekken 6 su kuriuo joystick'u bus lengviau zaisti, turbut, kad PS3 laimes.

gali buti nes ps3 D padas nera sujungtos kryptis kaip kad x'o. street fighter 4 jau kai kas peike x'o versija del D pado kad sunkiau kai kuriuos veiksmus padaryt nei kad ps3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali buti nes ps3 D padas nera sujungtos kryptis kaip kad x'o. street fighter 4 jau kai kas peike x'o versija del D pado kad sunkiau kai kuriuos veiksmus padaryt nei kad ps3.

nu kadangi taip ir nesirasiau SF, tai man tas D pad'as neuzkliuvo dar, siaip atskiri mygtukai kaip ant PS yra geriau kai reik precision movement daryt, galetu ir ant x'o padaryt taip. O isdestymas tai man nuo pirmo xboxo laiku daug patogenis, dar kai buvo tas griozdiskas pultelis, man jis patogus buvo. O PS pulteliai nlb man, nepatogus paemimas ir analogai sunkiau pasiekiami. Na cia lyginant su PS3, nes jei x'o pultelio nelaikes niekad tai ir PS3 bus geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kadangi taip ir nesirasiau SF, tai man tas D pad'as neuzkliuvo dar, siaip atskiri mygtukai kaip ant PS yra geriau kai reik precision movement daryt, galetu ir ant x'o padaryt taip. O isdestymas tai man nuo pirmo xboxo laiku daug patogenis, dar kai buvo tas griozdiskas pultelis, man jis patogus buvo. O PS pulteliai nlb man, nepatogus paemimas ir analogai sunkiau pasiekiami. Na cia lyginant su PS3, nes jei x'o pultelio nelaikes niekad tai ir PS3 bus geras.

O tai sujungtas D pad'as jokiu pliusu neturi pries atskira? Tai nesuprantu kodel tada Microsoft'as nedaro pulteliu su atskirai isdeliotom D pad knopkem.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu seip neesu laikes ps3 pultelio bet manau jis turetu but dauk patogesnis nei ps2

1. pvz losiant Boxa fight night ant xbox labai paskausta pirsto gala (po nagu) nes turi grynai ysmeiges but pirsta i ydubusy analoga dar labai nuslydineja ir pasispaudzia xbox knopke kur y meniu yaina isgerus alaus bisky ir intencyviai losent tai pasitaiko labai daznai ypac kaip man naujokui ant sito joistiko

2. ant ps2 losent ilai pavargsta desines rankos nykstys nes jy reikia laikyti kaskaip susukus zemyn o ant xbox patogiau issitiese

3. xbox vireles pado labai nervina baterijos vieta tiesiog didelis guzas (kaip sakiau ps3 vireles nelaikes) bet kiek is foto maciau nelabai ten matosi tokio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

x360 yra dauk patogesnis.. kodel?

analogai jautresni, visai kitas losimas saudykliu

patogiau isdestiti , nepavarksta taip pirstai kaip ant dualshock 3

esme tame , kad ds3 gaidukai sudu kruva, amzinai pirstai nuslysta, nepatogu daspaust, labai prastas jautrumas,

analogai irgi, i x'o niksciai biski idumba, o ant ds3 isgaupta ir labai prastai,

tas sixaxsi isvis niekam tikes, sen bei ten reik pakraipyt, o dar dziosta laikai kur ... :D poto reik greit kelt , kad lygiai butu , ir tt...

labai silpnai vibruoja ds3 lyginant su x,

ds3 geras nebent mustynems, nes ten tas kryziukas geresnis, ir mygtukus tuos keturis, gali kreiciau paspaudinet....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man abu labai patogus ir geri,negaleciau isskirt kazkaip labai jau kurio tai,po ilgu metu losimo su dualshkais, prie boxo pultelio labai greitai pripratau ir viskas labai ok,cia kaip kam turbut,man pvz kai kurie zaidimai geriau nat ps3 valdyt,kai ka ant x galbut,bet kad x pulteliai butu geresni tai tikrai ne

del pirstu nuslydimo nuo ps3 R2,L2 tai yra spec tam antgaliai tokie uzsimauna ant ju ir buna daug geriau,siaip viska labai gerai ir pvz kz2 kur reikia naudot sixaxis tai labai faina ir gerai kad yra tokia galimybe,bet cia kievienam savo,kazkam ir racingus su rodyklem geriau lost nei su analogais :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos