nipitz

PSP vs. DS

Rekomenduojami pranešimai

Na istikruju tecninem galimibem PSP laimi,bet zaidimu atveju DS,nors Ds zaidimu grafika tikrai nera gera bet zaidimai idomus :D zaidimu sukurta ant abiejiu koncoliu panasiai.

Nintendo DS dabar yra apie 4310 zaidimu.

PSP - ~1000? (pataisykit jei klystu).

As pats turiu PSP ir juo labai dziauguosiu,dabar zadu pirk DSi. nes DS ir DSL nieko be zaidimu neturi daugiau ko pasiulit.

Tai kad daugiau tai tik pora kameru, truputi didesni ekranai ir trumpiau laikanti batarke. Jei reikia kameru tai uz kainos skirtima daug geresni fotika nusipirksi :D

Manes tai kol kas DSi netraukia: nera labai daug pliusu, kad verta butu permoketi ar atsikratyti NDSL :)

NDSL vibro gali turet, o DSi - ne (bent negirdejau, kad butu integruotas), nes SLOT2 nebeturi. Tuo paciu DSi del SLOT2 nebuvimo nebepalaiko GBA zaidimu.

Jei ziureti plika komplektacija tai DSi - laimi. Bet jei lygint galimybes naudojant spec korteles - jegos apyliges (nebent kazkam svarbu kameros, man - ne).

Bet... kiekvienas turi savo nuomone :)

tie kas perka daikta del zaidimu ims DS, o kam reikia filmu ir mp3-PSP.

Filmam PSP geriau del didesnio ir didesnes rezoliucijos ekrano, bet DS'e irgi filmus gali ziuret.

O MP3 irgi klausai su DS be problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Filmam PSP geriau del didesnio ir didesnes rezoliucijos ekrano, bet DS'e irgi filmus gali ziuret.

O MP3 irgi klausai su DS be problemu.

zinau kad gali paleist, taciau psp tai daro geriau, ds geresne situacija su zaidimais (nes ir su psp eina zaist)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinau kad gali paleist, taciau psp tai daro geriau, ds geresne situacija su zaidimais (nes ir su psp eina zaist)

Na tai prashyciau dabar pagrist. Ka cia turejai omenyje?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu gal apie homebrew shneki? ar apie 2 kameras? ar tai kad kaip cia jau sake kad baterija ishsikrauna ant dsi greiciau :) geriau DsLite imk :) nu bet tavo reikalas.. o su ds ir taip galima mp3 klausyt ir Dpg formato filmus zet + txt dar ir emuliatoriai :) nebent gal dar ka DSi turi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visa esme pasirinkimo tarp konsoliu ir yra tik zaidimuose,na dar dasideda youtube,dar filmai labai gerai eina,bet pagrindas visada yra zaidimuose,ir tai su kokiais zaidimais mes isaugom ir kokiu seriju laukiam...pvz man visai nepatinka DS zaidimai ir tiek..nieko cia nei priedesi nei atimsi. daugelis psp szaidimu man irgi nieko gero,taciau as zinau ka noriu losti ir tu zaidimu gali buti visai nedaug,ne skaiciuj esme.kad ir dar 10x daugiau zaidimu turetu tas DS man visiskai tas vienodai...esme zaidimai,kokiu man reikia,kokiu as laukiu ir kokius zinau kad zaisiu,ir kokius zaidziu dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visa esme pasirinkimo tarp konsoliu ir yra tik zaidimuose,na dar dasideda youtube,dar filmai labai gerai eina,bet pagrindas visada yra zaidimuose,ir tai su kokiais zaidimais mes isaugom ir kokiu seriju laukiam...pvz man visai nepatinka DS zaidimai ir tiek..nieko cia nei priedesi nei atimsi. daugelis psp szaidimu man irgi nieko gero,taciau as zinau ka noriu losti ir tu zaidimu gali buti visai nedaug,ne skaiciuj esme.kad ir dar 10x daugiau zaidimu turetu tas DS man visiskai tas vienodai...esme zaidimai,kokiu man reikia,kokiu as laukiu ir kokius zinau kad zaisiu,ir kokius zaidziu dabar.

Va jei paminetum apie kokius zaidimus kalbi tai tave butu galima bandyt suprast. O dabar, nesupyk, bet tai nesha i truputi isizeidusio geimerio ishpazinti... kuris parashe daug, bet tuo paciu pasake nieko. Bet... pasake.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai prashyciau dabar pagrist. Ka cia turejai omenyje?

paziurek filma ant DS ir ant PSP ir suprasi kad ant PSP tai daro geriau, didesnis formatas, geresne garso ir vaizdo kokybe. Turejau abi konsoles ir zinau ka sakau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

aplamai nera tokio dalyko kaip geresne konsole,yra zaidimai geresni ir blogesni ir dar skirti skirtingom zaideju masem,va pagal tai ir pasiskirsto visi kas prie kurios konsoles.o lygina konsoles tai tik vaikai susirinke. :wacko:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paziurek filma ant DS ir ant PSP ir suprasi kad ant PSP tai daro geriau, didesnis formatas, geresne garso ir vaizdo kokybe. Turejau abi konsoles ir zinau ka sakau.

Tu gal ir zinai, bet mintis reishki neaiskiai, uz tat ir sakau, kad patikslintum :wacko:

Na tai as gi priesh tave net rashiau, kad PSP didesne rezoliucijos ekranas, daugiau tashku, didesnis ekraniukas. O zodziai "didesnis formatas" tai irgi sakyciau nieko nepasako.

Kad pievu ir tushciu zodziu nerashinet pateiksiu realius skaicius:

PSP video: 16:9 wide screen TFT LCD 480 X 272 pixel, Approximately 16,770,000 colors displayed.

DS video: 4:3 screen TFT LCD 256 x 192 pixels (x2, bet ziuri aishku filma per viena :mml: ), 260,000 colors displayed.

Tai vienareikshmiskai kur tikrai PSP pliusas - tasku gausa ir galimu spalvu skaicius.

Tai dabar nebent ka naujo pasakei tai tik "garsa" paminejai. Bet zodis "geresnis" nieko nepasako, nera technishkas, o VBS lygio ir be abejo atspindi tik tavo nuomone. Jei rasi abieju konsoliu daznines harakteristikas - galima bus palygint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aplamai nera tokio dalyko kaip geresne konsole,yra zaidimai geresni ir blogesni ir dar skirti skirtingom zaideju masem,va pagal tai ir pasiskirsto visi kas prie kurios konsoles.

Kazkaip sakyciau keistas ir siaurokas poziuris kalbant apie skirstyma: vienus tau atrodo galima, o kitus jau kategorishkai ne :wacko:

Tokiuose pashnekiuose geriau vartoti zodi "skonis". O del skonio nesigincyjama.

Bet... viska gali suskirstyti i kategorijas geriau ir blogiau. Svarbu tik apibrezti kriterijus, kas apsprendzia, apibudina priskiriant vertinima. Be ju - kalba ir lieka tik tushcia kalba.

Ne į temą

o lygina konsoles tai tik vaikai susirinke. :mml:

Jau kaip rezei tai rezei ;)

Vaikam manau giliai ...

Jie paprastai tik aklai giriasi, o ne lygina ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip sakyciau keistas ir siaurokas poziuris kalbant apie skirstyma: vienus tau atrodo galima, o kitus jau kategorishkai ne ;)

Tokiuose pashnekiuose geriau vartoti zodi "skonis". O del skonio nesigincyjama.

Bet... viska gali suskirstyti i kategorijas geriau ir blogiau. Svarbu tik apibrezti kriterijus, kas apsprendzia, apibudina priskiriant vertinima. Be ju - kalba ir lieka tik tushcia kalba.

na taip zaidimus gali skirstyt ir lygint tik tie kurie ju patys nezaidzia,tada jo gali suskirstyt pagal zanrus ,ivertint grafikas,garsus siuzeta ir pan..bet cia tik masem vilioti tokie reklaminiai dalykai.pvz man nelimpa tie DS jrpg nu niekaip nelimpa ir tiek.isloses beveik visus SP2 jrpg ir tikrai ziuri dabar ne i DS rpg o butent i PSP,bei next genus kai kuriuos.kas dar racingai...na cia patyliu del DS racingu..nzn ka dar galeciau losti ant DS. bent jau sau tai as 100% zinau ko noriu ir zinau ka losiu kitais metais ir su kuo ir kaip...taip pat zinau del ko zmones losia DS zaidimus ir los toliau..ir as juos puikiai suprantu...bet jei tureciau ir PSP ir DS tai vistiek neisskirciau vienos konsoles is ju kuri geresne, nes kiekviena yra gera ant tu zaidimu kuriuos ji turi.o man PSP dar gerai del PSX,SNES,SEGA,ZX-Spectrum zaidimu,bei filmu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ant ds irgi galima su emu losht, del racingu - nesigincysiu, man paciam jie nelabai, man labiau traukia 2D geimai (mario, super princess peach, legendary starfy, viewtiful joe DT ir t.t), FPS'ai (kuriuos 100 kartu geriau ir idomiau losht negu ant PSP, nes ziauriai patogu valdyti [ metroid prime, call of duty, dementium, moon, c.o.r.e ir t.t), loginiu yra nemazai (soul bubbles ir t.t [neatsimenu db daugiau ir turi neblogu rpg (Mario&luigi:partners in time, bowsers inside story [tikrai ziauriai geri geimai, patariu], final fantasy series, kingdom hearts ir t.t ;))), , questu neblogu (pvz. proffesor layton) ir dar daug daug daug.. ;) ant psp tiek nepasirinksi, bet uztat filmus zet tikrai psp geriau, tik tiek kad man nesamone per handheldus filmus zet kazkodel - tam tv yra arba per konsole kokia pazet (per pc ishvis man nelabai filmus zet, nu ne esme ;)) ir shiaip nzn man kazkaip ds zymiai patogesnis, o del grafikos tai jo, tik tiek kad ash megstu idomius ir spalvotus zhaidimus, retai kada loshiu visokius pilkos ar rudos spalvos geimus (nebent jie labai geri (kaip pvz Batman:arkham asylum ir t.t, bet juos reikia losht ant visokiu xbox360, ps3 ar bent jau ps2 ir wii) nes mano nuomone, kad handheldai ir yra ne visokius rimtus geimus losht o kazka idomaus ir paprasto)..

Redagavo Venox2008

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip zaidimus gali skirstyt ir lygint tik tie kurie ju patys nezaidzia,tada jo gali suskirstyt pagal zanrus ,ivertint grafikas,garsus siuzeta ir pan..bet cia tik masem vilioti tokie reklaminiai dalykai. pvz man nelimpa tie DS jrpg nu niekaip nelimpa ir tiek.

Tai tu labai supaprastini: limpa arba nelimpa.

Jei neturim aishkiai apibreztu kriteriju - galim kalbeti ilgai ir nuobodziai, bet svarumo tame nebus.

isloses beveik visus SP2 jrpg ir tikrai ziuri dabar ne i DS rpg o butent i PSP,bei next genus kai kuriuos.kas dar racingai...na cia patyliu del DS racingu..nzn ka dar galeciau losti ant DS. bent jau sau tai as 100% zinau ko noriu ir zinau ka losiu kitais metais ir su kuo ir kaip...taip pat zinau del ko zmones losia DS zaidimus ir los toliau..ir as juos puikiai suprantu...bet jei tureciau ir PSP ir DS tai vistiek neisskirciau vienos konsoles is ju kuri geresne, nes kiekviena yra gera ant tu zaidimu kuriuos ji turi.o man PSP dar gerai del PSX,SNES,SEGA,ZX-Spectrum zaidimu,bei filmu.

Pataisyk jei klystu, bet tu turbut nori pasakyti, kad kiekviena konsole turi bent keleta zaidimu, kurie maksimaliai pakeri zaideja (ir nelabai svarbu kuo: grafika, dvasia ar valdymu ir pan.) ir tuo ji ir yra ishskirtine. Renkiesi konsole del zaidimo.

Labai grazu.

Hmm... bet tada sakyciau reiktu analizuoti skirtumus, privalumus ir pan. toliau neminint zaidimu. Kitaip tema praranda prasme, ar ne? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.