nipitz

PSP vs. DS

Rekomenduojami pranešimai

Visu pirma antra mano posto dalis buvo tam kuris pavadino tuos zaidimus slamstu.O psp geru zaidimu yra ne tiek jau mazai burnout,nfs most wanted,gt,gta,gow,resistence retribution,fifa,monster hunter,svr,tekken,soulcalibour ir tai tikrai ne viskas.O del isskirtinumo jis visiskai isskirtinis nuo kitu konsoliu taciau man kaip tik labai patinka kad jame neprarasta playstation konsoliu dvasia nes man to tik ir reik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visu pirma antra mano posto dalis buvo tam kuris pavadino tuos zaidimus slamstu.O psp geru zaidimu yra ne tiek jau mazai burnout,nfs most wanted,gt,gta,gow,resistence retribution,fifa,monster hunter,svr,tekken,soulcalibour ir tai tikrai ne viskas.O del isskirtinumo jis visiskai isskirtinis nuo kitu konsoliu taciau man kaip tik labai patinka kad jame neprarasta playstation konsoliu dvasia nes man to tik ir reik.

Tai zaidimai kuriuos pavardainai grubiai puse ju (ar panashiu) ir DS'e yra.

O kuo butent tau PSP toks ishskirtinis?

Mano akimis ziurint tai PSP tas pats PS1/PS2 tik kad su LCD ir minimizuotas. O kalbedamas apie dvasios nepraradima tu kalbi apie novatorishkumo nebuvima? (tie patys analog ir digital valdymo mygtukai ir principe valdyme nieko daugiau naujo).

O su PSP GO "inovacijom" speju PSP era ir baigsis.

Kad PSP fanbojus pamaloninciau, galiu mest akmeni ir i Nintendo DSi darza: nematau nieko tokio del ko tureciau NDSL ishsikeisti i NDSi: baterija laiko daug trumpiau, SLOT2 nebeliko. O tokie pliusai kaip pora kameru, SD slotas, pagerintas WiFi apsaugos algoritmas ir padidinti ir ryshkesni ekranai man neatsveria minusu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kuo butent tau PSP toks ishskirtinis?

Mano akimis ziurint tai PSP tas pats PS1/PS2 tik kad su LCD ir minimizuotas.

O mano akim DS panasus i SEGA tik minimizuotas ir su lieciamu ekranu... Taip ant psp nera tiek daug geru zaidimu kaip ant DS , bet dauguma ju gali paleist su emuliatoriu per psp. Ant DS visi geriausi zaidimai kur reikia visokias monetas rinkti ir t.t. kaip mario, sonic ir t.t. Su psp prisedes prie vieno zaidimo ilgai nuo jo nenueisi kol nepereisi arba baterija sprogs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad perejau 3 geimus ir - i parduotuve "keitykla" tiek ash PSP ir temaciau :D :D :D galiu pataisyti, DS ne kaip sega minimizuotas, o labiau kaip N64.. kas minejo nemirshtancias klasikas galima ir i DS ir sega ir nes ir Snes zhaidimais pasidziaugti :) ash ishvis neisivaizuoju kaip seniau nebandziau palosht su DS, PSP greit labai atsibosta, nzn kaip jum.. o tuos "rimtus" zhaidimus reikia losht ant normaliu konsoliu.. nors rimta db viena kita uzhsimetu palosht, nes pamaciau kad zhymiai yra idomesniu zhaidimu uzh visokias pishkykles, racing ir t.t beje DS turi daug RPG zhaidimu, tiek ejimais tiek ir realtime.. :) ilgiau paturetumet DS, pamegintumet normaliai zhaidimu, kad ir kokiu 20, va tada butu idomu ishgirsti ar kai kuriu ish jusu nuomone butu pasikeitusi :) manau kad kai kurie ish jusu turi pradini nusistatyma - nuomone priesh shy handheld'a ir ji vis laikosi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O mano akim DS panasus i SEGA tik minimizuotas ir su lieciamu ekranu... Taip ant psp nera tiek daug geru zaidimu kaip ant DS , bet dauguma ju gali paleist su emuliatoriu per psp. Ant DS visi geriausi zaidimai kur reikia visokias monetas rinkti ir t.t. kaip mario, sonic ir t.t. Su psp prisedes prie vieno zaidimo ilgai nuo jo nenueisi kol nepereisi arba baterija sprogs.

Paaiskink kaip NDS gali buti zaidimu leidimo, kurimo kompanija su lieciamuoju ekranu? Tu bent zinai kas yra Sega?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paaiskink kaip NDS gali buti zaidimu leidimo, kurimo kompanija su lieciamuoju ekranu? Tu bent zinai kas yra Sega?

na jei snekant apie psp atgyjima, tai uztenka pasiziureti i tu nauju zaidimu ivertinimus. ir matosi kad kaip ir anksciau zaidimu kurejai bei leidejai atmestinai ziuri i psp.

vienintelis naujas zaidimas gaves auksta ivertinima tai Final Fantasy.

psp mano akim geras tik tuom kad ant jo gali zaisti senus psone zaidimus kuriu taip pat daug ir geru :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad perejau 3 geimus ir - i parduotuve "keitykla" tiek ash PSP ir temaciau :) :) :) galiu pataisyti, DS ne kaip sega minimizuotas, o labiau kaip N64.. kas minejo nemirshtancias klasikas galima ir i DS ir sega ir nes ir Snes zhaidimais pasidziaugti :) ash ishvis neisivaizuoju kaip seniau nebandziau palosht su DS, PSP greit labai atsibosta, nzn kaip jum.. o tuos "rimtus" zhaidimus reikia losht ant normaliu konsoliu.. nors rimta db viena kita uzhsimetu palosht, nes pamaciau kad zhymiai yra idomesniu zhaidimu uzh visokias pishkykles, racing ir t.t beje DS turi daug RPG zhaidimu, tiek ejimais tiek ir realtime.. :) ilgiau paturetumet DS, pamegintumet normaliai zhaidimu, kad ir kokiu 20, va tada butu idomu ishgirsti ar kai kuriu ish jusu nuomone butu pasikeitusi :) manau kad kai kurie ish jusu turi pradini nusistatyma - nuomone priesh shy handheld'a ir ji vis laikosi :)

Nu ir psp turi geru rpg zaidimu pvz ff,monster hunter ir dar daugiau vertu demesio rpg.

O siaip kad jis butu kazkokia didele naujove tai taip nera taciau man jo paprastumas patinka ir jis puikiai atrodo .Ds irgi nera prastai atrodantis bet psp man labiau prie sirdies istikruju gerai kad yra ne viena nauja nesiojama konsole taip viena is konsoliu gali atitikti to zmogaus skoni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo, tas tai gerai.. :whistling: ir dar verda tarp paciu kompaniju shiokia tokia konkurensija, per kuria mes galime gauti kokybishku geimu :D tiek ish vienos ar kitos kompanijos..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiekvienam patiks savo konsole,as bandziau dvi sitos konsoles,ir man PSP daug labiau patinka,tad as likau su PSP :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo, kiekvienam - savo :) bet vistiek manau kad yra cia nemazhai kurie DS normaliai neishbande kazhkodel ir shneka kad nieko gero, kaip ir apie wii :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na DS bent jau man tai primena klasika, daug 2d geimų, ir šiaip gali turėt žodynų, receptų Žzaidimus", kurie tikrai gali praverst kai negali prie into prieit ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nebandziau visokiu receptu zhaidimu ir jauciu nebandysiu, kazkaip nzn.. ne mano skonio :D nu bet kazkam gal ir patinka tokie

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nebandziau visokiu receptu zhaidimu ir jauciu nebandysiu, kazkaip nzn.. ne mano skonio :D nu bet kazkam gal ir patinka tokie

Jie patinka Namų Šeimininkėm arba vyram kurie nemoka valgyt daryt, nes tikrai smagiau per NDS receptus žiūrėt, nei knyga vartyt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na istikruju tecninem galimibem PSP laimi,bet zaidimu atveju DS,nors Ds zaidimu grafika tikrai nera gera bet zaidimai idomus :D zaidimu sukurta ant abiejiu koncoliu panasiai.As pats turiu PSP ir juo labai dziauguosiu,dabar zadu pirk DSi. nes DS ir DSL nieko be zaidimu neturi daugiau ko pasiulit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.