Linuxxxas

Rpg 2 !

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, tai va norejau jusu paklaust gal zinot kokiu rpg, kad eitu losti 2 noreciau su savo broliuku palost :D Nesiulikit eit i ten tus uzsenietiskus tinklapius ieskot nlb kertu angliskai, butu gerai kad koky geresni paminetumet :D thx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu ash db zaidziu hack g.u ir ten zjbs!

Papildyta po 36 sek.:

nu jai tu anglu kalba nekerti tj ishvis normaliu zaidu nepazhaisi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo zmogus neraukia anglu ir nori dar rpg lost ant ps2,keistas noras,jau kam kam bet butent tiem visiem jrpg tai jau tikrai reikia suprast kas ka porina,kitaip kam zaist isvis,jei visus pokalbius ir tekstus praskipint,o siaip tai nelabai yra tu rpg kad dviem lost iskart,nebent koki ne japonu va pamenu diablo ant psone buvo galima iskart dviese lost,o ant ps2 kazkaip tokiu nesutikau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo zmogus neraukia anglu ir nori dar rpg lost ant ps2,keistas noras,jau kam kam bet butent tiem visiem jrpg tai jau tikrai reikia suprast kas ka porina,kitaip kam zaist isvis,jei visus pokalbius ir tekstus praskipint,o siaip tai nelabai yra tu rpg kad dviem lost iskart,nebent koki ne japonu va pamenu diablo ant psone buvo galima iskart dviese lost,o ant ps2 kazkaip tokiu nesutikau

as esu daug parejas zaidimu rcp ant pc tokius kaip daiblo dungeon siege 1,2 ir tt... man anglu kalba ne kliutis zaisti rpg zaidimus dar karts nuo karto l2 palosiu ir noreciau ant ps2 ka nors is rpg palost bet 1 neidomu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu daug parejas zaidimu rcp ant pc tokius kaip daiblo dungeon siege 1,2 ir tt... man anglu kalba ne kliutis zaisti rpg zaidimus dar karts nuo karto l2 palosiu ir noreciau ant ps2 ka nors is rpg palost bet 1 neidomu :D

o ant pc daug losei rpg dviem ? manau nei vieno,tai kodel ieskai tokio ant ps2,geru rpg tikrai nera ir nebus dviem zaidejam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia biski ne i tema :D bet kokiu zinot loginiu zaidimu (questu ar panasiai) ant PS2?

P.S. Ne i tema bet nenorejau naujos temos kurt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

the davinci code. beje galejai nauja tema sukurt butume nuomonem pasidaline nes man irgi loginiai patinka. :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia biski ne i tema :D bet kokiu zinot loginiu zaidimu (questu ar panasiai) ant PS2?

P.S. Ne i tema bet nenorejau naujos temos kurt :D

na syberia2 ziauriai geras,broken sword3,escape from monkey island

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu daug parejas zaidimu rcp ant pc tokius kaip daiblo dungeon siege 1,2 ir tt... man anglu kalba ne kliutis zaisti rpg zaidimus dar karts nuo karto l2 palosiu ir noreciau ant ps2 ka nors is rpg palost bet 1 neidomu :)

o ant pc daug losei rpg dviem ? manau nei vieno,tai kodel ieskai tokio ant ps2,geru rpg tikrai nera ir nebus dviem zaidejam

o tu skiri ps2 nuo pc kiek zaidimu 2 iseja ant ps2 ir kiek ant pc pasidomek biski , visus zanrus galim 2 lost ant ps2 o rpg negalim ? nu aisq jai nera tai nera bet man bet kokio kad ir japonu gamybos nesvarbu :) o jai nera demesio nevertu tai nera ka darysi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geru rpg dviese gal ir nelabai geru yra gal is vis nera, bet as zinau visai nebloga ant Super Nintendo emuletoriaus :) aisku grafika nepatiks ir seip ten gan senas, bet man jis patinka tik dar normalei neloses jo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu daug parejas zaidimu rcp ant pc tokius kaip daiblo dungeon siege 1,2 ir tt... man anglu kalba ne kliutis zaisti rpg zaidimus dar karts nuo karto l2 palosiu ir noreciau ant ps2 ka nors is rpg palost bet 1 neidomu :)

o tu skiri ps2 nuo pc kiek zaidimu 2 iseja ant ps2 ir kiek ant pc pasidomek biski , visus zanrus galim 2 lost ant ps2 o rpg negalim ? nu aisq jai nera tai nera bet man bet kokio kad ir japonu gamybos nesvarbu :) o jai nera demesio nevertu tai nera ka darysi :)

tai tu zmogau biski pasidomek pries rasydamas komentara,jei pats nelosi ir nezinai tai geriau nesakyk,nes manau nera rpg ant ps2 kad realiai galetum zaisti dviese,o ant pc tai tikrai nera,va vienas diablo ant psx buvo taip padarytas kiek teke zaist

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, gal kiek paveluotai, bet stai keli RPG, kuriuos galima zaisti dviese:

Champions of Norrath

Champions: Return to Arms

Baldur's Gate: Dark Alliance

Baldur's Gate: Dark Alliance II

Gauntlet: Seven Sorrows

:(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.