Edd99

del vaizdo plokstes

Rekomenduojami pranešimai

Na chebryte turiu toki klausima- Turi mano darugelis kompa(biski sena ramai DDR) ir sugalvojo isidet vaizduske su pixel shader 3.0 nors pas ji buvo 2.0 bet tai o jam reikia ieskoti vaizduskes kur irgi butu DDR ramai nes sita buvo DDR. Tai va gal jus ka nors patartumet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

niera skirtumo ,gali det ta vaizduske su pixel shader 3 ,bet aisku turi itakos ir CPU

pas mane Atlonas XP +3500 ir vaizduske GF7800GTX kuri palaiko pixel shader 3 ,nors ant nauju zaidimu tai neka ir padaro mano CPU ,o vaizduske dar pasispardo neblogai :)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na chebryte turiu toki klausima- Turi mano darugelis kompa(biski sena ramai DDR) ir sugalvojo isidet vaizduske su pixel shader 3.0 nors pas ji buvo 2.0 bet tai o jam reikia ieskoti vaizduskes kur irgi butu DDR ramai nes sita buvo DDR. Tai va gal jus ka nors patartumet?

tiesiog reikia ziuret koks cpu,ir kokie ramai ir kiek ju yra,pagal tai gali mazdaug parinkt kokia dar verta det vaizduske,ir ar isvis verta,nes gal ji nieko nepades zaidimam,jei cpu jau silpnas ir ramu mazai,taigi cia reikia pagalvot gerai ar verta,nes gali sukist pinigu ir negaut jokio rezultato,gali pasidaryt dar blogiau net isidejas naujesne vaizdo plokste,gali tau tas zaidimas labiau lagint nei su sena buvo,tiesiog pries tai naudojo senesni dx gal ir senesnius shaderius ir zaidimas su tuo ejo labai gerai,o isidesi nauja ir ji naudos naujesni dx tuo paciu reikalaus daugiau is cpu ir zaidimas daugiau dar lagins

reikia gerai pagalvot ar tikrai verta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesiog reikia ziuret koks cpu,ir kokie ramai ir kiek ju yra,pagal tai gali mazdaug parinkt kokia dar verta det vaizduske,ir ar isvis verta,nes gal ji nieko nepades zaidimam,jei cpu jau silpnas ir ramu mazai,taigi cia reikia pagalvot gerai ar verta,nes gali sukist pinigu ir negaut jokio rezultato,gali pasidaryt dar blogiau net isidejas naujesne vaizdo plokste,gali tau tas zaidimas labiau lagint nei su sena buvo,tiesiog pries tai naudojo senesni dx gal ir senesnius shaderius ir zaidimas su tuo ejo labai gerai,o isidesi nauja ir ji naudos naujesni dx tuo paciu reikalaus daugiau is cpu ir zaidimas daugiau dar lagins

reikia gerai pagalvot ar tikrai verta

Tu ramu tai 2 gb. cpu tai AMD 3000+

http://www.bms.lt/lt/catalog/view/?id=45054 si tiktu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o nuo kokios vaizduskes nori pereit prie sitos naujos? nes ji na nelabai ka duos,pasakyk konkreciai zaidimu pavadinimus kuriuos jis galvoja kad su nauja vaizduske zais geriau,o siaip tai pasiziurai koki zaidima nori lost,susirandi jo testus intere su skirtingom plosktem ir pasiziuri rezultatus ir gali matyti ar verta isvis i tai investuot pinigus,toks procas realiai turi gana maza dazni taigi,vaizdo ploskte nelabai ka pagelbes,ir kai prades naudot dx9,pilnai vistiek negausi to ka gali gauti is dx9 su tokia plokste

na kaip pvz galiu duot pvz as rinkausi gf 8800gt ,nes tai labai optimalus variantas ka galima ispesti is dx9 nelendat i dx10 lankas,nes nors ir plokste palaiko realiai dx10 ,zaidimu naudojant dx 10 ji nepatempia kaip reikia,kas is to iseina,man reikejo geros dx9 plokstes losti STALKER,todel emiau 8800gt nes kainos santykiu ji geriau nei ati analogas,ir kad galeciau losti kazka bent jau padorei su dx9,o sita tavo nurodyta ploskte nieko neispestu gero ir tokio stalkerio nepalostum normaliai vistiek,taigi jei pries tai zaidimas ejo ant low ar medium nustatymu,idejus nauja bet tik tokia plokste realiai niekas nepasikeis,nes jau nepatemps CPU daugiau

isvada: is tokio kompo dar galima pasidaryt visai gerai begiojancia dx9 zaidimu sistema,tik vaizdo reikia imti ne 4350 ,o 4650 tada bent jau,ir bus visai normalu, ir galesi kazka dar palost

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu tu zmoniu kurie perka VGA ,ir pamato uzrasa 512MB ,tai jau viskas gera vaizduske kaina maza perku, o kad dar parasyta 64bit, tai niekam neidomu ,pvz maniske GF7800gtx su 256MB ir 256Bit ,apdetu ja isona ,nu bet aisku jei butu 512mb ir 256Bit va tada kitas reikalas ,nu aisku nesneku apie naujas galingas ir daug kainuojancias VGA,

Bet man dar buna juokingiause kai VGA buna 1GB ir 128bit ir kaina ~260lt ,net juokas ima mane :)

Bet aisku jei is ATI tau siulit tai nors toki kuri siule scalman 4650 nors turi 512Mb ir 128Bit ,bet aisku kai silpnas CPU tai neka ir padarytu tas 256mb ar 512mb ir 256Bit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesuprantu tu zmoniu kurie perka VGA ,ir pamato uzrasa 512MB ,tai jau viskas gera vaizduske kaina maza perku, o kad dar parasyta 64bit, tai niekam neidomu ,pvz maniske GF7800gtx su 256MB ir 256Bit ,apdetu ja isona ,nu bet aisku jei butu 512mb ir 256Bit va tada kitas reikalas ,nu aisku nesneku apie naujas galingas ir daug kainuojancias VGA,

Bet man dar buna juokingiause kai VGA buna 1GB ir 128bit ir kaina ~260lt ,net juokas ima mane :D

Bet aisku jei is ATI tau siulit tai nors toki kuri siule scalman 4650 nors turi 512Mb ir 128Bit ,bet aisku kai silpnas CPU tai neka ir padarytu tas 256mb ar 512mb ir 256Bit

siaip 8800 gt uztenka ir far cry 2 naujam,tik reikia dualo bent jau,cia reikia ziuret jau i kiekviena zaidima,vieniem visiskai beveik yra nesvarbu koks procas,ir su 60$ kainuojanciu pigiausiu dualu ir su 1400$ eina taip pat beveik tai kam kist pinigus i bala,kiti zaidimai jau kitaip eina su skirtingais procais,taip kad cia slidus reikalas,as tik zinau kad perejus nuo 200lt kainuojancios plokstes prie 500 kainuojancios nebus beveik jokio skirtumo visiskai,ir isvis jei ne keli pc zaidimai kurie mane domina,isvis nezaisciau su pc,nes na istampo nervus,ziurek kad fps nekristu,jei krenta ziurek del ko,tada mazink nustatymus,tada vel megink losti,tada ieskok kitu draiveriu ar perrasyk windousus,o gal patchu reikia nauju,kodel pas tave neina ta vaizduske taip kaip turetu eiti ir pan problemos kurios tikrai nervina,ir vistiek kad ir ka turetum taves tai netenkins,taigi tai tik del tokiu keliu zaidimu kurie yra tikrai geri, dar verta losti su pc,kitaip tai tikrai neverta

siaip losiant su pc visada galvoja buna mintis kad va dabar su konsole losciau sau ramiai be jokiu lagu butu,nebutu jokiu rupesciu,o cia,tai tas negerai,tai kitas kas nors,tai uzlagina

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.