Gintarinis

patarkit ka pirkt

Rekomenduojami pranešimai

Geriau jau pirk xbox 360 ir viskas :D nebent daug keliauji ir nezaisi namie, beto as turiu pats psp ir zaidiu dazniausei tik namie , nes kai kur vaziuoju bunu ir taip uzsiemes ner kada zaist ...

kam man antro x360? :D man reik handheld konsoles kelionems :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kam man antro x360? :D man reik handheld konsoles kelionems :P

Ne į temą

Taigi va matau pasirases, kad tetri turi, kam dar vienos? :D

Joke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai va nusprendziau turbut pirkti NDSi. Tai, kad nekurti daugiau temu parasykit savo top 5 NDS games. ir kelis zaidimus kuriuos reikia ar galima lost su touch screen. Jei netyngit rasykit ir top 5 PSP games nes dar 100% neapsisprendziau :D

Redagavo Gintarinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Top 5 PSP zaidimai.

1 God of war

2Tekken

3.GTA

4.Loco roco2

5.Gangs of london

DS.

1.GTA

2.Super mario brothers

3.Zelda

4.N+

5.Call of duty

As turiu DS,bet man kazkaip per 1 menesi pabodo. Ta grafika lyginant su PSP labai bloga :P,as ir psp turejau kokius 3 kartus,ir galvojau kad ant DS bus idomus zaidimai,bet nelabai jie ir idomus,aisku yra lb idomiu,bet ant psp galima gba PSX zaidimus imest. :P dabar turiu PSP ir DS , galvoju DS'a parduot,nes ji nebrangei pirkau,ir jis galima sakyt naujas,kokias 3 savaites naudotas. Imk PSP geriau,dar galima pasistengt ir atrisama gaut :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siulau dar karta pamastyt.Man yra teke nemazai zaist su DS ir as pats turiu PSP tai man zymiai geriau yra PSP.

PSP Games:

1 Tekken 5 DR

2 God of War

3 FFVII

4 GTA

5 Patapon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wel man sunku apsispresti :) Pas viena patinka Grafika ir multimedija, o pas kita touch screen ir labai noriu palost N+ ir marrio :) net nzn ka daryt ;)

Redagavo Gintarinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1Final fantasy crisis core

2gta

3need for speed

4god of war

5 god father

ir seip daug zaidimu tokiu kaip monster hunter ir pan ... jai megsti rpg racing game geriau jauciu imk psp ;) grafika beto geresne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk psp,ka tas DS turi istikruju lb gero? N+ yra ir ant PSP SEIP ;). Mario gba NES SNES versijas galesi palost,irgi labai idiomios,man ant DS labai mario BROS patiko,kiti mario tai neidomus,PSP muzika,wifi nu nezinau,kas is sto touch screeno? Nelabai naudingas dalykas :). Matei ant DS NFS? :) man nety juokinga jauciu koks telefonas geriau panestu lenktynes,ant psp tai NFS labai idomus zaidimas,va dabar zaidziu :)

IMK PSP!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imk PSP. Grafika daug kartu geresne. Daug garsesni zaidima, grafika daug geresne. NDS geras tik tuo kad zaidimas uzima apie 60mb. o seip tai š**** man tas nds. Esu zaides su nds tai man nelabai patiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Siaip N+ yra ir ant PSP.Bet nezinau kuo jis tau patinka, nes man asmeniskai jis paskutinis š****.
Redagavo BABUANAS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Siaip N+ yra ir ant PSP.Bet nezinau kuo jis tau patinka, nes man asmeniskai jis paskutinis š****.
Ne į temą

man jis geras irgi neatrodo tik seip toks smagus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai turbut imsiu PSP :D dabar tik darvienas klausimas iskilo man. Ar saugu siustis pastu toki brangu daikta? Kas siuntesi, Kaip viskas atkeliavo, is kur siuntetes, kiek viso sumokejot? ir dar pasakykit ka man reiketu zinotis siunciantis is pvz Amazon.co.uk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai gal geriau gerakaina.lt PSP slima uz 540 pajimsi? Naujas :D. Gali dar skelbimuose atrisama paieskot. Brangiu daiktu as tai neesu siuntes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.