OutSider

Dante's Inferno

Rekomenduojami pranešimai

Dante's Inferno bus aiskus topas ir as jo labai laukiu

ne vienas zaidimas buvo aiskus topas o kai atejo buvo vidutinis. nepasiduokit massinei euforijai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taigi PS3 demo jau yra siustis... o kas neturi galimybes imegint,cia video...hmm kazkaip nieko ispudingo paciam gameplay , o kad GOD kolnas tai kaip ant delno ,cia kartu su Beyoneta bus visai nieko zaidimai kam patinka tokie aisku.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafika efektai geri, bet zaidimas silpnokas toks. Grafikos ir efektu neuztenka :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafika efektai geri, bet zaidimas silpnokas toks. Grafikos ir efektu neuztenka :)

grafika gera sakai? ar bendras vaizdas gera? nu man nepasakyciau. teksturos tragedija,kai losi turiu omeny ar kai tiesiog begi takeliu misko.nu net nesinori ziuret i zeme ar kas aplinkui. sorry bet cia naujas zaidimas.todel ir atrodyt turetu atitinkamai. bet taip neatrodo.efektai taip geri,intarpai geri.bet visa kita kas vyksta zaidimo metu ...na kaip ci pasakius..kai kapoji visus is eiles,nekreipi demesio i nieko ,tada jo visai gerai...mane itrauke butent ta meiles tema..ir grazus in tarpai ir galbut istorija bus papasakota neblogai..taciau pats gameplay...nieko naujo.nukopinta nuo GOD.bet taip jau visiskai.aplinkos statines ir atrodo prastai .tas tai keista kazkaip nes tai tik fonas..ir ji galima padaryt tikrai jau vizualiai grazesni..tai tiek is demo

dar vienas dalykas..kai stovi kur nors ant zemes ,tai net neatrodo kad stovetum bet kad tap biski ora butum pakiles..nes vizualiai atrodo kaip tragedija...bet dar cia na viskas....jei letai suanalogu pradesi judet..OMG!!!! veikejas tiesiog pakyla dar labiau nuo pavirsiaus ir eina toliau taip jau gerokai pakiles ..tamsoj nesimato aisku...bet demo turi tokiu vetu kur abai gerai matosi tas...nu tiesiog juokinga tikrai...tokio kalibro zaidimas..ir tokie dalykai...kaip koks lektuvas pakyla nuo zemes...nu nzn levitacija kazkokia :) krc...

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai nejau tau nuostaba jog demo bugova? beveik visos demo su kodo trukumais buna,nes tai iskirptas gabalelis kazkoks is viso konteksto...

aisku geimas tokio hito kaip god of war tikrai nepralenks,bet namanau jog ir padarys gedos zanre,tikrai nemanau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dahernia ta grafika. Siuo metu zaidimu demonstruojamos grafikos man per akis. Cia ne quake2 laikai, kai snukiai budavo kvadratiniai, ginklai irgi is 10 poligonu. Dabar man reikia tik geros istorijos ir faino gameplay =] :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dahernia ta grafika. Siuo metu zaidimu demonstruojamos grafikos man per akis. Cia ne quake2 laikai, kai snukiai budavo kvadratiniai, ginklai irgi is 10 poligonu. Dabar man reikia tik geros istorijos ir faino gameplay =] :)

kas be ko..aisku grafika neesme..ir na istorijos biski cia parode jie jau..visa idomu ten ..tik va pradedi kapotis ir pagalvoji iskart..GOW..bet tas nera blogai..nu "istaskyk visus siame kambary tada durys atsidarys " ..cia taip ir bus..tik va tikrai nebuvo jokios vietos demuskej kur galeciau pasakyti WOW !!..nebent intarpai su dantes moterim... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas be ko..aisku grafika neesme..ir na istorijos biski cia parode jie jau..visa idomu ten ..tik va pradedi kapotis ir pagalvoji iskart..GOW..bet tas nera blogai..nu "istaskyk visus siame kambary tada durys atsidarys " ..cia taip ir bus..tik va tikrai nebuvo jokios vietos demuskej kur galeciau pasakyti WOW !!..nebent intarpai su dantes moterim... :thumbsup4:

Pažiūrėsim, pamatysim :)

Šiaip labai laukiu šio žaidimo, nes God of War III nepažaisiu, o šitas panašus ir apie demonus, senovę ir pagrindinis veikėjas turi kazką ypatingo. Pažvelgus į grafiką - nusispjaut ;), nes Prototype vien dėl smagaus gameplay, užmušė savo pagrindinį minusą, šitam tikrai neišimtis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kolkas viskas labai labai panašu į Dmc 4.Grafika tai sakyčiau vietom net prastesnė.Aišku story nereali ,nes viskas pagal Dantės kūrinį. Taip kad siužeto vietoj čia didelio kūrėjų darbo neįžvelgiu.Gameplay smagus, bet lygiai taip pat smagiai lošias ir žaidimas undead knights ant psp. Kolkas nusivyliau.Nėra to ,kad pasakytum kaip kad Assassins creed 2 įsijungus ar gears of war, viskas tai yra epic . Bent kolkas dantes inferno vertinu 8.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jamsiu toki, o kaip gi :) GoW, Ninja Gaiden, DMC, Genji, man tokie limpa :) labai man uznesa i God of War, vos ne klonas, na matysim :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is demo man pasirode GoW klonas, su siokiais tokiais paivairinimais, kad nebutu lygiai toks pats. ir tai nera blogai, juk Gow yra geras zaidimas, o geras klonas su gera istorija irgi yra neblogai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ka isbandziau ir as ir sulindo labai skaniai man :) gow klonas ? na gow 3 demo nemeginau,o senesnes dalis losiau jau lb senai tad man kazkaip neprimine sitas to gow. aisku jei reiktu rinktis tai pasirnkciau god of war 3,bet vien del to jog ten ziauriai uzkabinus istorija buvo,tik del to. geimplejus tikrai smagus ir jauciasi jog sklandziai viskas vyksta, neveltui kurejai zada 60fps.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, ir as perejau demo sio zaidimo. Tai aisku viena - jis butinai bus mano kolekcijoj :o Panasumu i GOW turi, bet kaip gali neturet - juk tokio pat stiliaus zaidimai. Beto xboxui kazi ar ka geriau rasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.