scalman

Lost Planet 2

Rekomenduojami pranešimai

resident evil 5 prodiuseris Jun Takeuchi pristato nauja savo projekta,kuris kaip jis sako bus tikra bomba

kaip jum naujas lost planet 2? man tai jis kol kas sluoja visus zaidimus grafiskai,na tik paziurekit kaip atrodo bosai,koks ju dydis,ir kaip atrodo ju dregna glotni oda ,ir siaip naudojamas naujas grafinis varikliukas kuris atrodo tiesiog nerealiai gerai

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man pirmo online demuske labai patiko :) Tik kazkaip sniegas mane labiau traukia negu dziungles :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man asmeniskai tai didelio ispudzio nekelia, ziurejau GT svetainej invisible walls,tai ten kalbejo zmogus dalyvaves lyg ir beta testavime,tai grafika pagyre bet pasake jog bande ir video paimtas is PC versijos, tad apie x'o dar neaisku ar trauks tokia,nors pilnai tikiu jog taip. tik jei VIEN action geimas bus kaip kad ir pirma dalis tai manes lb neintriguoja...

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man asmeniskai tai didelio ispudzio nekelia, ziurejau GT svetainej invisible walls,tai ten kalbejo zmogus dalyvaves lyg ir beta testavime,tai grafika pagyre bet pasake jog bande ir video paimtas is PC versijos, tad apie x'o dar neaisku ar trauks tokia,nors pilnai tikiu jog taip. tik jei vien action geimas bus kaip kad ir pirma dalis tai manes lb neintriguoja...

LP2 naudoja pagerinta MT Framework grafini varikli su kuriuo zaidimai pradzioje sukuriami pc , o veliau nuportinami konsolems , taipkad , kad grafika tikrai 'paves'. Ir aisku , kad bus action , nelogiska butu zanro keisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kaip Takeuchis kalbejo kad jie laukia pasiulymu is kitu konsoliu,bet kol kas jis si zaidima paskelbe tik xbox 360,net nesake kad veliau bus ant ps3 ar pan,nieko tokio nesake,tai kazi kaip cia bus. cia jau ms taktika manau,su tokio lygio zaidimu pasirodyt tik ant x360 ir nusluostyt ps3 nosi,na bent jau toks butu gana protingas zingsnis ir atsakas sony

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi laukiu zaidimu. Del tokiu saudykliu kaip ji xbox 360 yra dominuojanti konsole. ;):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The Official PlayStation Magazine has revealed that Lost Planet 2 will be coming to the PS3.

It appears there will be no XBox 360 exclusive on this title, as they state it will definitely head on over to the PS3 platform.

To quote: If all you 360 gamers were excited that you could get an excellent Exclusive Game to the big white console, your wrong.

Today the Official PlayStation Magazine has published an article revealing that Lost Planet 2 will be coming to the PS3.

The article says: "...Capcom has since confusingly refused to confirm on the record what Lost Planet 2 is coming out on. Whatever guy. We can tell you that it is definetly going to be released on PS3."

So there you go, exciting for all of you Lost Planet fans & upcoming Lost Planet 2 fans.

Na ka, šįs žaidimukas jau multiplatforminis... :lol:

Redagavo VeriGud

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.