Stankus

neprisijungia Xbox LIVE

Rekomenduojami pranešimai

Zodziu norejau siandien isbandyt ar prisijungsiu prie XBOX LIVE (ar as isbanintas ar ne :D)...Deja neprisijungiau...bet kiek zinau jei mane isbanina turetu rodyti pranesima:"you have been baned from Xbox LIVE... ir t.t."...man tokio nerode...kai pratestavau tai rode kad kazkas blogai su Xbox LIVE bet paspaudus ant "more info" nerode nieko...kas cia gali buti??ar as isbanintas ar tiesiog taip laikinai neveikia Live??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zodziu norejau siandien isbandyt ar prisijungsiu prie XBOX LIVE (ar as isbanintas ar ne ;))...Deja neprisijungiau...bet kiek zinau jei mane isbanina turetu rodyti pranesima:"you have been baned from Xbox LIVE... ir t.t."...man tokio nerode...kai pratestavau tai rode kad kazkas blogai su Xbox LIVE bet paspaudus ant "more info" nerode nieko...kas cia gali buti??ar as isbanintas ar tiesiog taip laikinai neveikia Live??

gal pas tave laikinai neveikia internetas ?

;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog parasytu You are banned,greiciausiai.

NoOne sakai,lyg zinodamas,bet juk net consoles neturi,taip?;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip sužinoti ar esi išbanintas? Labai paprastai:

Paleisk network connection test'ą, jei prisijungimas prie Xbox Live nepavyko, tuomet patikrink klaidos kodus (error codes). Jei Z reikšmė yra 8015 - 190D, tai reiškia, kad tavo konsolė išbanyta visiems laikams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.