Juordis

xbox360 interneto pajungimas su zebra sviesolaidziu

Rekomenduojami pranešimai

switchas - sakoja interneta is vienos jungties i keleta..

routeris dar ir wi fi priema ir tt.... seip gan panasus dalykai bet routeris kietesnis, turi nustatymus bei kt

na ir parasei..

switch'as nesakoja interneto, jei kalbant buitiskai, tai switch'as tiesiog sujungia kelis kompiuterius i viena potinkli, o routeris gali sujungti du potinklius, pvz tavo atveju vietini namu tinkla (xbox, pc ir t.t. nesvarbu ar laidu ar per wifi) ir kita tinkla (pvz internet).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

LYGI , matau gamertag'a esi uzsidejas, tai kaip tu pasijungei xbl ?

PS Ar galetum atsiusti kokia fotografija tavo modemo ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LYGI , matau gamertaga esi uzsidejas, tai kaip tu pasijungei xbl ?

PS Ar galetum atsiusti kokia fotografija tavo modemo ?

Pas ji tas naujasis zebros Pirelli modemas su wi-fi antena, pas mane toks pat stovi...

Nuotrauka

Jei pas tave toks pats kisk xbox enthernet laida i Eth3 lizda, pc i Eth1 ir turetu veikt, jei nereikes papildomu nustatymu paciam boxe :notworthy:

Redagavo Samadielka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas ji tas naujasis zebros Pirelli modemas su wi-fi antena, pas mane toks pat stovi...

Jei pas tave toks pats kisk xbox enthernet laida i Eth3 lizda, pc i Eth1 ir turetu veikt, jei nereikes papildomu nustatymu paciam boxe smile.gif

as taip ir padariau o db kapoju Bf: Bc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko man nesigauna... Geras bajeris yra su tuo modemu, eth laida kury esu sujunges us x'u ikises esu i 3eth lizda, o pc i 1eth lizda ir man xbox nepraeina net network testo. Istraukiu pc (is 1eth lizdo) kabeli ir vel meginu testa, viskas gerai, pavyksta, testas sekmingas (kabelis 3eth lizde). Ikisu atgal pc kabeli i 1eth lizda ir jau nepraeina network testo... Pieva kazkokia...

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Asq, kad i visus dedasi (PCI-E jungtis), gales naudotis abu kartu, veikimo principas kaip rauterio bus....

Tinko plokštė dedasi į PCI, o vaizdo plokštė į PCI-E

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia atsisiūst pirelli firmware update ir susirašyt, nes ten kur gauni iš zebros jie kažkaip pririša, kaip toj instrukcijoj rašo kad tipo vienas šviesolaidžiui skirtas, kitas dar kokiam briedui. Vnž įsirašykit nauja firmware ir turėtų veikt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ji reikia isirasyti, iskur ji gauti, ar yra galimybe susi*ti ka nors tai kad paskiau reiks kviesti meistra ? Aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal vietoj pastovaus žaidimų kalimo, 10h per parą, retkarčiais atsidaryti google ir perskaityti kokį naudingą straipsnį apie modemus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.