Juordis

xbox360 interneto pajungimas su zebra sviesolaidziu

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

reiks kompo su internetu. nes antra korta dedasi i kompa ir tada xboxas gaunasi kad ima interneta is kompo (o kompas is routerio, sviesolaidzio ar tt)

Ne į temą

O ji visuose pc dedasi?ir ar gales pc ir xbox vienu metu interneta naudot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ka, meginau pasijungti xbl, bet nieko nesigavo :unsure: . Dariau taip: pasiemiau ethernet kabeli, viena gala ikisau i modema kita i boxa, nuejau i network settings ir spaudziau "test xbox live connection" , bet testas buvo nesekmingas. Rase, kad boxas nera sujungtas su modemu. Meginau ikisti is naujo, bet tas pats. Ka as blogai darau ?

Ne į temą

P.S Kaip ten su zaidimais ? Kazkaip ten nupatchinti reikia... Kokia naudo sio veiksmo ? Ka man padaryti, kad negauciau ban'o losiant per xbl. (Ieskojau temu su ataskymais i siuos klausimus, bet neradau).
Redagavo GorDo
Off-topic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka, meginau pasijungti xbl, bet nieko nesigavo :unsure: . Dariau taip: pasiemiau ethernet kabeli, viena gala ikisau i modema kita i boxa, nuejau i network settings ir spaudziau "test xbox live connection" , bet testas buvo nesekmingas. Rase, kad boxas nera sujungtas su modemu. Meginau ikisti is naujo, bet tas pats. Ka as blogai darau ?

P.S Kaip ten su zaidimais ? Kazkaip ten nupatchinti reikia... Kokia naudo sio veiksmo ? Ka man padaryti, kad negauciau ban'o losiant per xbl. (Ieskojau temu su ataskymais i siuos klausimus, bet neradau).

Taigi man ta pati problema su šituo routeriu... aš ir ieškau gero atsakymo, ir jis slypi kažkur kitur, aš bandžiau daugiau nei tu visko bet nepavyko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O ji visuose pc dedasi?ir ar gales pc ir xbox vienu metu interneta naudot?

Asq, kad i visus dedasi (PCI-E jungtis), gales naudotis abu kartu, veikimo principas kaip rauterio bus....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaika pats issiaiskinau, as kisau mazaji (phone (su sesiais laidais, didesnis kabelis (didesnis tai tas kuris tinka) turi buti su astuoniais)) :rolleyes:

EDIT: Gal zinot kokios parduotuves parduoda ethernet cabel ?

EDIT nr.2 : Kokios firmos imti ethernet kabeli ?

EDIT nr.3 :) : Nebereikia, eth kabeli nusipirkau.

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va as ir naudojau kilerio metoda, pas mane neveikia nezinau kodel, Sharinau connectionus Xbox ir PC restartinau, Juordi gal galetum Zebra DSL pasakyti savo set up'a sena jeigu pameni? Nes man kazko PPPoE settings were not validated by ISP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip turiu laida ethernet (ta su astuoniais) ijungiu i xbox 360 ir ijungiu i zebra modema kur yra su 4 ethernet jungtimis jungiu i antra nes 1 kompas pajungtas bet xboxas kai darau test connection nepraeina network testoir viskas tuom uzsibaigia...

p.s jau bandziau istraukti kompo ir ikisti i pirma jungti bet nesuveike...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane biski kita beda, gal kas pades. As turiu nusipirkes switch'a ir prie jo pajunges pc ir xbox 360. Internetas veikia ir ant pc ir xbox, bet pas mane beda yra, kad negaliu intiku naudotis tuo paciu metu ant abieju irenginiu. Pvz kai narsai po intika su pc ar buni ijunges utorrent, tai neimanoma buna prisijungt prie xbl. O kai losi live, tada ant pc intikas uzdusta ir neimanoma narsyti po saitus. Kaip manot ar ispresciau problema su router'iu? Ar cia biski nusisnekejau, nes dar iki siol nesuprantu kuom skiriasi switch'as nuo router'io? Aciu uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane biski kita beda, gal kas pades. As turiu nusipirkes switch'a ir prie jo pajunges pc ir xbox 360. Internetas veikia ir ant pc ir xbox, bet pas mane beda yra, kad negaliu intiku naudotis tuo paciu metu ant abieju irenginiu. Pvz kai narsai po intika su pc ar buni ijunges utorrent, tai neimanoma buna prisijungt prie xbl. O kai losi live, tada ant pc intikas uzdusta ir neimanoma narsyti po saitus. Kaip manot ar ispresciau problema su router'iu? Ar cia biski nusisnekejau, nes dar iki siol nesuprantu kuom skiriasi switch'as nuo router'io? Aciu uz atsakymus.

problema issispres su routeriu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaika pats issiaiskinau, as kisau mazaji (phone (su sesiais laidais, didesnis kabelis (didesnis tai tas kuris tinka) turi buti su astuoniais)) biggrin.gif

EDIT: Gal zinot kokios parduotuves parduoda ethernet cabel ?

EDIT nr.2 : Kokios firmos imti ethernet kabeli ?

EDIT nr.3 biggrin.gif : Nebereikia, eth kabeli nusipirkau.

o nieko daugiau nereikejo daryti kaip prijungti kabeli ir veikia? jokiu konfiguraciju? Redagavo LYGIS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o nieko daugiau nereikejo daryti kaip prijungti kabeli ir veikia? jokiu konfiguraciju?

Na zinok as tokiu dalyku neismanau, kiek zinau reikia ip surasyti, kazkoki MAC adresa... Man paciam dar nera sutvarkytas sis reikalas. Issiaiskinom jog man modeme/routeryje yra uzblokuoti 3eth lizdai, o vienas neuzblokuotas (ta lizda pc intikui naudoju). :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as savo problema isperndziau... ogi pasiskaiciau instrukcija ir ten parasyta, kad 1jungtis yra pirmam kompui 2 sviesolaidziui prijungti 3 antram kompiuteriui, o 4 gala televizijai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur skaitei ? Cia modemui/routeriui ?

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip skaiciau modemo instrukcijoje (dvilapis skreistinukas)

Redagavo LYGIS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

switchas - sakoja interneta is vienos jungties i keleta..

routeris dar ir wi fi priema ir tt.... seip gan panasus dalykai bet routeris kietesnis, turi nustatymus bei kt

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.