Juordis

xbox360 interneto pajungimas su zebra sviesolaidziu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, man iškilo problema... Jau antrą dieną iš eilės bandau prisijungti internetą xbox`e... Kokių būdų tik nedariau, vedžiau IP per kompą, idėjinėjau laidus i routerį ir panašiai. Ar gali būti, jog negaliu pasijungti interneto, nes tai yra zebra šviesolaidis... laukiu bet kokios pagalbos

Redagavo Juordis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pabandyk su dviem lan kortom

reikes jei neturi nusipirkt antra lan korta uz 15LT ir kiek reikia laido (1LT-1m.)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai bandei daryt test connection?

Klubai - tai zinoma bandziau;)

reikes jei neturi nusipirkt antra lan korta uz 15LT ir kiek reikia laido (1LT-1m.)

kiler01 - problema yra ne tame, as pries tai turejau paprasta intike ne sviesolaidi ir man veike, dabar su optiniu kabeliu intikas yra ir man nebepaleidzia nes isjungti DSL settingsai ar panasiai ir negalima prisijungti, tai ir ieskau gilesniu problemu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sudominai su ta lan korta.Kur ji dedas ir ar reikes routerio kad prisijungti prie live jei turesiu 2 lan korta?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskambink i teo, jie pas tave atvaziuos ir viska sutvarkys :D Aisku bisky kainuos :D

Skambinau teo, sake - mes tokiais dalykais neuzsiimame, jei internetas veikia tai ir viskas tvarkoje daugiau tai ne musu probemos.. va ka jie pasake

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau norejau kurti panasia tema, bet pamaciau sita, tai nekuriau. Noreciau suzinoti ar man pavyktu prisijungti xbl su zebros modemu ? :D skamba neimanomai, bet ant jo yra daug lempuciu virs kuriu parasyti visokie dalykeliai.

Nuotrauka

(purvinas biski :D )

Ne į temą

virs modemo yra tokia kaip ir antena (mano manymu kuri gaudo rysi)

Isviso yra devynios lemputes. Uzrasyta stai kas :

Internet

ADSL

USB

Wi-fi

Eth1

Eth2

Eth3

Eth4

Power.

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau norejau kurti panasia tema, bet pamaciau sita, tai nekuriau. Noreciau suzinoti ar man pavyktu prisijungti xbl su zebros modemu ? :) skamba neimanomai, bet ant jo yra daug lempuciu virs kuriu parasyti visokie dalykeliai.

(purvinas biski :D )

Ne į temą

virs modemo yra tokia kaip ir antena (mano manymu kuri gaudo rysi)

:) juokingai cia surasei ;)

siaip tikai gali pasijungti, tas modemas yra ir routeris kartu. kisi i ethernet bet kuri o kita gala i xboxa.

tik su nustymais nzn kaip, mano routeris pats viska sugaude, nieko nustatinet nereikejo.

pabandyk jei nebendes dar, gal ir tau taip bus. :D

ps. ta antena skleidzia bevieli rysi, o ne gaudo ji :)

jie turesi kada laptopa, ar mobilu su wifi tai galesi xatoj naudotis.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei routeris, tai zebra lengvai su x'u sudraugausi :rofl: vnz., sujungi x'a su routeriu per enthernet laida, noeini ant x'o i network nustatymus ir nustatai, kad viska pats automatiskai suieskotu, nustatytu ar kazka pan padarytu. Ir turetu veikti(bent jau man tai veikia...)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skambinau teo, sake - mes tokiais dalykais neuzsiimame, jei internetas veikia tai ir viskas tvarkoje daugiau tai ne musu probemos.. va ka jie pasake

Tu dabar normaliai paaiškink - ar pas tave maršrutizatorius yra, ar kabelis iš paprasto modemo eina tiesiai į kompiuterį?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane toks routeris kap paveikslelyje, bandziau ir i ethernet kišti, žodžiu nepavyko... spėju kad čia su zebros nustatymais, prieš tai turėjau DSL intika su telefoni linija viskas ok buvo, dabar sviesolaidis ir nesigauna, zebrai skambinau jie tuom nieko negali padėti.. absurdas kažkoks :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane toks routeris kap paveikslelyje, bandziau ir i ethernet kišti, žodžiu nepavyko... spėju kad čia su zebros nustatymais, prieš tai turėjau DSL intika su telefoni linija viskas ok buvo, dabar sviesolaidis ir nesigauna, zebrai skambinau jie tuom nieko negali padėti.. absurdas kažkoks :rofl:

Įdomu būtų sužinoti ar jis nustatytas kaip maršrutizatorius, ar kaip tiltas (bridge). Nes jei kaip tiltas, tai nieko nebus, nes Teo riša MAC adresus. Tokiu atveju reikia keisti šio nustatymus arba statyti kitą maršrutizatorių. Čia aš kaip suprantu Pirelli šitas yra ar klystu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu būtų sužinoti ar jis nustatytas kaip maršrutizatorius, ar kaip tiltas (bridge). Nes jei kaip tiltas, tai nieko nebus, nes Teo riša MAC adresus. Tokiu atveju reikia keisti šio nustatymus arba statyti kitą maršrutizatorių. Čia aš kaip suprantu Pirelli šitas yra ar klystu?

Taip, su pirelli jis, tik aš net neįsivaizduoju kaip reikia tus nustatymus ten keisti ir panašiai... jums parašiau žinutę, jei galima susisiekiam per skype:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sudominai su ta lan korta.Kur ji dedas ir ar reikes routerio kad prisijungti prie live jei turesiu 2 lan korta?

Ne į temą

reiks kompo su internetu. nes antra korta dedasi i kompa ir tada xboxas gaunasi kad ima interneta is kompo (o kompas is routerio, sviesolaidzio ar tt)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.