nipitz

Ar ruket jus zole? :)

Rekomenduojami pranešimai

Būtent kad cigaretes rūko dažniau nei žolę, nes prie cigarečių lengviau priprantama. :) beje, kadangi ir aš moku pagooglint, kai netingiu, tai radau tau įdomų skaitalą :)http://www.legalus.net/marihuana.php?id=216

Aš ir nesakau, kad nėra jokio neigiamo poveikio :) Aš netgi įsitikinęs, kad jis yra. Kaip ir yra pvz.: nuo sėdėjimo prie kompo. :) Bet jei daryčiau tik tai kas nekenkia sveikatai, tai turbūt išprotėčiau greičiau, negu numirčiau sveikas :)

Ne į temą

informacija kuria iskapstei,gera. bet apie zole jos yra labai mazai ten :) :) nesakau kad nebewartociau zoles , bet man uztektu sios "prabangos-rizikos" 1-2 kartus i metus. tai tiek :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nesakau kad nebewartociau zoles , bet man uztektu sios "prabangos-rizikos" 1-2 kartus i metus. tai tiek

Ne į temą

Na čia kiekvieno pasirinkimas, kiek rūkyti ir ar išvis rūkyti. Tu žinai savo normą, ir tai yra pagirtina :) vat tai aš ir bandau įkalti visiems "antimarichuanininkams". Jei žmogus moka save kontroliuoti, tai žolė nėra toks baisus dalykas. :)
Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesu bandes ir nesiruosiu :) Kas tai vartoja daznai/nedaznai ne-mano reikalas taigi ju ir nesmerkiu. As tik zinau kad tai nera vienintelis budas patirti malonuma gyvenime taigi jeigu galima beto apseiti as ir apseisiu :)

Man tik nepatinka kad cia diskutuojat tokiom temom kur 70% lankytoju yra jaunimas, kur paskui galvoja kad jei atsisakys ""draugo"" pasiulymo tai jis bus durnas nors istikruju yra atvirksciai. Tik noriu pasakyt kad jei kasko nenorit isbandyt, nesvarbu ar tai yra zole/alkoholis/cigaretes kiti svaigalai nebijokit pasakyt NE.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Durnas klausimas :) Kas esa neruke?

galejai paskaityti praejusius komentarus ir zinotum kas nerukes, zoles ir kito "briedo"

Ne į temą

Rukimas yra 100% pinigus svaistymas, ir nematau tikslo rukyti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tik nepatinka kad cia diskutuojat tokiom temom kur 70% lankytoju yra jaunimas, kur paskui galvoja kad jei atsisakys ""draugo"" pasiulymo tai jis bus durnas nors istikruju yra atvirksciai.

Pritariu. Pats kažkaip nepagalvojau apie paauglius. :) Šnekėjau apie kanapių vartojimą tik kaip apie subrendusių žmonių pasirinkimą.

P.S. žinok ir be "boldo" gerai skaitosi... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, nebandes ;D

Ar bandysiu ar ne, pasakyti negaliu, pats nezinau kaip bus. Viskas nuo situacijos priklausys. :D

Redagavo mazhas08

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:thumbup::) :)

Hehe :)

Nu buvo, buvo ten kad kažkaip ten tas kasekas į rankeles pakliuvo ir nebepaleidau..

:):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as tai esu megines :D labiausiai patiko rukyt per buteli :D tada nerealei veza :) na ne toks jau ir brangus tas malonumas :) tik nereik rukyt per daznai :) nes prie tokiu dalyku priprantama kaip ir prie cigareciu :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nebandes, bet visai per bonga noretusi uzraut <_<. O del to apsinesimo tai visiems ivairiai buna, vieni verkia kitiems vaidenasi tretiemsl inksma labai priklauso nuo to kiek uztrauki ir kokia tavo nuotaika pries uztraukiant.

Redagavo Gintarinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nebandes, bet visai per bonga noretusi uzraut <_<. O del to apsinesimo tai visiems ivairiai buna, vieni verkia kitiems vaidenasi tretiemsl inksma labai priklauso nuo to kiek uztrauki ir kokia tavo nuotaika pries uztraukiant.

Man tai tecias variantas buvo ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.