nipitz

Ar ruket jus zole? :)

Rekomenduojami pranešimai

Taip esu rukantis zmogus , o zole patraukiu su draugeleis i menesi viena kart tai tikrai , buna ir keleta kart per menesi , o efektas visiems skirtingas buna ,kitiems bloga buna, kiti isvis susitrauke buna, kitiems linksma arba isvis luzta kaip velniai ,mums su draugeliais geriause buna kai prirukom zoles ir i koki kina nueinam pasiziuret ,kokia komedija tai tada luztam ,ir seip geroj kompanijoj tai visada linksma buna (apsirukius) ,bet aisku kai poveikis dingsta zolites ,tai as labai valgit uzsimanau ,gristu namo tai puse saldituvo suvalgau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1 karteli esu bandes :) daugiau nemanau, kad bandysiu, kazkaip neuzkabino :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras dalykas :) nesitekejau kad tokiu bus prikolu, kai viskas sukasi, kyla, vaidenasi, linksma buna, juokingi belenkokie prikolai, zdz daug ispudziu lieka :) nuo keliu kartu neissivystys jokia priklausomybe, nepasakokit nsmn :)

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent keleta matau kad tik pasigirt nori kad ruke (abejoju ar jiems teko). Tipo viskas linksma ir pan... Dar i viesa vieta eit kur pilna mentu ir apsauginiu ir taip vyresniu zmoniu manau yra apsurdas + lietuvoj nelegalu yra tj jus manau neisivaizduojat realios gresmes kokia gali but...

Kaune yra toks priklausomybiu centras ten mus buvo nusivede pasiziuret tai yra ciuvu kurie 1 kart paruke ir dar dabar gydosi nes mato haliucionacijas. I vsio gyvenimas sugadintas buni durnyna ir kramtai kofeina....

Yra daug geresniu budu praleisti laika (vienas is prastesniu bet vis geriau nei narkotikai tai kompas, toliau mergina nes jei draugauji tai iseini ir i lauka ir i miesta vnz prasiblaskai kur nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nzn Vyti jai sakai ,kad viena kart paruke ir taip uzveze , kad dar dbr haliucionacijos tai nzn ar cia tiesa sakai ... Nes visu pirma del to kad zoles nereik rukyt tu esi visiskai teisus ta suprantu pats nerukau nors galimybiu daug tai daryt ... Bet kad nuo zoles ,kad ir vieno karto pabandyt priklausomybe aisku nlb atsiras bet parukysi tada kelis kart per kelis men poto po karta i men ir taip vis dazniau poto nebepakaks zoles ieskosi stipriau ... :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Bent keleta matau kad tik pasigirt nori kad ruke (abejoju ar jiems teko)

Vyti, man atrodo tu nelabai žinai kaip žolė paplitus Lietuvoje. Pasidomėjęs, tikrai nustebsi, kitaip nekiltų abejonių, kad visi pasirašę, kažkada yra bandę rūkyti. Manau čia žmonės tiesiog dalinasi savo patirtimi, o ne bando išsišokti.

lietuvoj nelegalu yra tj jus manau neisivaizduojat realios gresmes kokia gali but...

Dėl legalumo gal geriau patylėk. :right: Jei pats darytum tik tai kas yra legalu, gal tada ir galėtum pamokslauti, bet dabar tavo veidmainiavimas, tai tik juoką kelia.

Kaune yra toks priklausomybiu centras ten mus buvo nusivede pasiziuret tai yra ciuvu kurie 1 kart paruke ir dar dabar gydosi nes mato haliucionacijas.

Na teoriškai tai įmanoma vienu atveju. Kai žolė buvo kažkur pamirkyta, ar su kažkuo sumaišyta... Bet tai jau yra apsinuodijimas ne nuo pačios žolės. Net ir nuo apnuodytų maisto produktų žmonės miršta...

Yra daug geresniu budu praleisti laika (vienas is prastesniu bet vis geriau nei narkotikai tai kompas, toliau mergina nes jei draugauji tai iseini ir i lauka ir i miesta vnz prasiblaskai kur nors.

Tą patį galima pasakyti ir apie alkoholinius gėrimus. Bet jei žmogus jaučia saiką ir žino ribas, tai puikiai galima viską suderinti.

Bet kad nuo zoles ,kad ir vieno karto pabandyt priklausomybe aisku nlb atsiras bet parukysi tada kelis kart per kelis men poto po karta i men ir taip vis dazniau poto nebepakaks zoles ieskosi stipriau ...

Kodėl visi lendat į kraštutinumus? Tai gal tada niekas alaus negerkit? Nes tapsit alkoholikais. Pradžioj bus alus tik prie progos, paskui kas savaitę, kas dieną, tada degtinė, "troinucha", langų ploviklis....

Viskas priklauso tik nuo žmogaus samoningumo.

Aš jokiais būdais neagituoju už žolės rūkymą, bet kažkoks nepagrįstas nusistatymas prieš, man atrodo kvailas. Betkokie svaigalai yra blogis. Jei jūs nenorit bandyti, tai nebandykit, bet neskieskit kažkokių nesamonių. Įdomiausia, kad turbūt daugelis žolės priešininkų rūko cigaretes. Nikotinas irgi - narkotikas. + sukelia vėžį, nuo kurio mirė daug žmonių. Nuo žolės turbūt dar neivienas nemirė (bent jau man neteko girdėti). Skirtumas tas, kad cigaretės neuždraustos. Nors aš turbūt daryčiau priešingai... :right:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu bandes keleta kartu. suweikdawo linksmumas,atsipalaidawimas :right: bet kad ta zole butu kazkaip geriau uz cigaretes,nemanau. ypac del to,kad pastebimai trikdoma atmintis,rukant zolyte. :" Vartojant kanapių preparatus, jų poveikis pasireiškia dvejopai. Žmogus gali jausti pakilią nuotaiką, linksmumą, nori juoktis be priežasties, atsipalaiduoja, apsvaigsta, išnyksta laiko pojūtis. Atpalaiduojantis poveikis panašus į alkoholio ar raminamųjų sukeltą poveikį. Tačiau kanapių psichoaktyviosios medžiagos labai nepalankiai veikia vartotojo emocijas ir pažintines funkcijas – sukelia mąstymo proceso suskilimą (fragmentaciją),iškreipia suvokimą ir pojūčius (šviesos, garso, lietimo), ypač susilpnėja dėmesio koncentracija, trumpalaikėatmintis, įsiminimo galimybės, sutrinka koordinacija. Vartojant dideles kanapių dozes galimos haliucinacijos ir iliuzijos, kurių metu vartotojas praranda ryšį su realybe. Dėl to pastebimas vartotojo susitelkimas savyje ir atsiribojimas nuo kitų žmonių („stiklinės sienos jausmas“). Vartotojai gali tapti agresyviais " šaltinis : http://209.85.129.132/search?q=cache:G4If0...=clnk&gl=lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu ir labai patiko tas kartas kai pasijungėm kelis filmus ir lūžom iš jų, paskui namai už 300m... atrodė, kad valanda iki namų ėjau. Bet pirmas kartas nebūna toks kaip antras ar trečias, pirmas be nieko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandes nesu,bet butu visai idomu ismegint,pajust ta jausma :right:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tomashex, aga, puikiai moki naudotis google ir copy-pastint. O dabar nepatingėk ir paieškok info apie nikotino žalą. Paskaitęs, manau, jau taip drąsiai neteigsi, kad cigaretės geriau už žolę. Be to, viskas ką prirašei (nukopinai) - tiesa, bet tokios pasekmės laukia priklausomų nuo žolės. Pasikartosiu N-tajį kartą - viskas priklauso nuo žmogaus sugebėjimo kontroliuoti savo norus. Viskas, kas per daug - nesveika. Net persivalgymas sukelia rimtų neigiamų pasekmių (nutukimas, dėl ko sutrinka širdies darbas ir t.t.). tai gal davai nevalgom? Tad vėl prašau, nenukrypkit į kraštutinumus. Ne kiekvienas geriantis alkoholį - alkoholikas, taip pat ir ne kiekvienas vartojantis žolę (galima prirašyti ir nikotiną :right: ) - narkomanas. Laikas jau būtų ištraukti galvas iš smėlio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmogau,as pats ne karta bandes ta zole, ir is patirties pasakau drasiai, kad per atminti kerta zole :right: nesvaik apie smeli ar ka ten... :right:

Ne į temą

as ne koks paauglys kaip temos autorius, galiu daugiau pasakyt apie zalas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmogau,as pats ne karta bandes ta zole, ir is patirties pasakau drasiai, kad per atminti kerta zole :right: nesvaik apie smeli ar ka ten... :right:

Ne į temą

as ne koks paauglys kaip temos autorius, galiu daugiau pasakyt apie zalas :)

vieną žinau kuris beveik kiekvieną dieną žolę rūko,priprato labai ir atmintis jo suprastėjus pastebimai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zmogau,as pats ne karta bandes ta zole, ir is patirties pasakau drasiai, kad per atminti kerta zole

Nežinia kiek ir kokiais kiekiais rūkei. Aš, per tiek metų rūkymo, savo atmintim nesiskundžiu. :)

vieną žinau kuris beveik kiekvieną dieną žolę rūko,priprato labai ir atmintis jo suprastėjus pastebimai

Būtent.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matai "sudraskytas", net ir ne kasdien rukant, tikrai siokie tokie atminties pradingimai atsiranda.tiesiog ne mitas yra tai,draugai irgi patvirtino kurie bandė.

Ne į temą

nuo cigareciu bent jau haliucinaciju, atminties sutrikimu nera,nors ruko zmones tikrai dazniau nei zole. wa kur skirtumas :) ir nebuk toks tikras del tau jokio neigiamo poweikio nebuvimo nuo zoles.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nuo cigareciu bent jau haliucinaciju, atminties sutrikimu nera,nors ruko zmones tikrai dazniau nei zole.

Būtent kad cigaretes rūko dažniau nei žolę, nes prie cigarečių lengviau priprantama. :) beje, kadangi ir aš moku pagooglint, kai netingiu, tai radau tau įdomų skaitalą :)http://www.legalus.net/marihuana.php?id=216

ir nebuk toks tikras del tau jokio neigiamo poweikio nebuvimo nuo zoles..

Aš ir nesakau, kad nėra jokio neigiamo poveikio :) Aš netgi įsitikinęs, kad jis yra. Kaip ir yra pvz.: nuo sėdėjimo prie kompo. :) Bet jei daryčiau tik tai kas nekenkia sveikatai, tai turbūt išprotėčiau greičiau, negu numirčiau sveikas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.