nipitz

Ar ruket jus zole? :)

Rekomenduojami pranešimai

Taip ,vieną kartą bet nekoks poveikis buvo nelabai traukiau kažkaip <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesu bandes ir nesiruosiu :mellow: Kas tai vartoja daznai/nedaznai ne-mano reikalas taigi ju ir nesmerkiu. As tik zinau kad tai nera vienintelis budas patirti malonuma gyvenime taigi jeigu galima beto apseiti as ir apseisiu :)

Man tik nepatinka kad cia diskutuojat tokiom temom kur 70% lankytoju yra jaunimas, kur paskui galvoja kad jei atsisakys ""draugo"" pasiulymo tai jis bus durnas nors istikruju yra atvirksciai. Tik noriu pasakyt kad jei kasko nenorit isbandyt, nesvarbu ar tai yra zole/alkoholis/cigaretes kiti svaigalai nebijokit pasakyt NE.

Teisingai sakai. Jei nenori tai ir neimk :)

O cia tiems kurie sako, kad jei pabandai pripranti tai ten sveikata susigadini.

Nueini i Mc'Donalds paragauji burgerio, pripranti, nutunki, sveikata susigadini,su sirdim visokios problemos ir tt.

Atsisedi prie PC pazaidi, poto negali nezaist arba seip nesedet , stubura gadini radijacija gaudai.

Galiausiai, kad ir kava... pradedi poto net prabust kaip zmogus be jos negali.

Taip, kad, kad ir ka darai gyvenime reikia daryt su saiku net sportuot, nes nuo perddelio kruvio gali sirdis sustot. <_<

Redagavo Gintarinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebandziau ...Ir nzn ar bandysiu...Bent kiek draugas sake ji tik kelias minutes "veze" o paskui jau nekas...Tai as geriau liksiu neutralioj busenoj <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebandziau ...Ir nzn ar bandysiu...Bent kiek draugas sake ji tik kelias minutes "veze" o paskui jau nekas...Tai as geriau liksiu neutralioj busenoj :lol:

Man ir draugas sake, kad pirmos minutes jega, bet paskui jau prasideda š****...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir draugas sake, kad pirmos minutes jega, bet paskui jau prasideda š****...

Gal mazai pucia :lol: dvi tiagas padaro ir vsio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kai mes parukom su draugais tai tikrai ne kelias minutes jeigu jau parukom tai iskrendam maziausiai valandai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokie tevai kokie draugai ir seip nusvaigot vyrukai :) as gana puciu jau senai.Va net dabar ketvirtukas stashe pas mane.patykekit jeigu byjot kad tevai paris tai geriau isviso nieko nedaryt.Gana absoliuciai nekenke.tik taiso sveikata bet prapucia smegenis.po 3metu non stop pas jus viskas juokinga bus ir nereikes gano :)

Buteliai ir kiti kaimietiski budai man atrodo tikras gano deginimas.tikrai neapsinesit taip kaip nuo gero mano prasiusto priko :) reik pasirinkt joint paperius,moket sukti ir daryti gilze taip pat pasirinkti kiek gano deti.aisku ir tabakas nepakenkia bet jei blunta suki tai nereik.Bongas tai tikrai geras dalykas.ne taip greit dega ir t.t o bambaliai visi jusu tai kenkia nes jus rukot folija kuri taip p*** per sveikata kad jus patykekit manimi.As speju nei vienas gero gano neruket nes patykekit duociau koki white widow papust tai nurautu kaip reikalas.del tu kitu pasauliu tai kzn gal jus koki amfa ruket :) Indica tai stoned o sativa high tai jums apsisprest.as turiu potrauki bluntams,peiperiams ir bongams.pajpai nepatinka.Sejp bandes visus tuos salvia ir spice.š**** ten krc.as geriau normalaus gano pajamsiu uz 30lt nej ten uz 60lt.Ajsku skunko gero kvapa primena spike99 :) As pats auginu dabar ak-47 veisle.Puciu i diena po 3 kartus o seip ka zinau dabar biski sustojau nes apkarpiau augala ir nieko neliko tai perku o litu ne tiek daug ir yra.sian dar gramoka turejau jamt tai nebuvo.Hashas irgi geras dalykas.Bet patikekit nuraus kaip reikiant.Hash+bong=win.hasisa yra zjbs bet ka zn as buvau dares is lietuviskos saluchos.tai gavosi ne tokia stipri kur pirkau kazkada.O tu sausainiu ir kitu sudu neragaves :) Krc kam reikia info klauskit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kaiptik per buteli rukau,kartais per bonga,jei rukyt per kasiaka tai nelabai gliucina :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nerūkiau, nerūkau ir tikrai nerūkysiu. Aš kategoriškai prieš tabaką ir alkoholį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nerūkiau, nerūkau ir tikrai nerūkysiu. Aš kategoriškai prieš tabaką ir alkoholį.

Ne į temą

As taip pat :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kaiptik per buteli rukau,kartais per bonga,jei rukyt per kasiaka tai nelabai gliucina :notworthy:

Tai gal litofska kokia trauki :thumbup: as tau tos litofskos maisais galiu nest ;) kilais.Seniau prakalinedavau kaimynams tai i diena po 200lt gaudavau.tai ir amfo tada pabandziau bet dabar uzteko.Tik gana darau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

As taip pat :notworthy:

cia netabakas ir nealkaholis tai kaip ir nenusizengsit pries savo ysitikinimus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.