zerodanis

X360 DVD ROM problema

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Jau kurį laiką brolio X'as stovi nepaliestas, kadangi jis nenuskaito diskų. Įdėjus diska, lazeris pradeda jį skaityti ir po kelių sekundžių pradeda girdėtis toks kaip ir traškesys, paskui išmeta lentelę "Disc unreadable"... Gal kam nors taip buvo? Ką darėt? Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tai kaip nepaliestas? Pats boxas jau buvo naudotas priestai kiek nors ar naujas stovi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Jau kurį laiką brolio X'as stovi nepaliestas, kadangi jis nenuskaito diskų. Įdėjus diska, lazeris pradeda jį skaityti ir po kelių sekundžių pradeda girdėtis toks kaip ir traškesys, paskui išmeta lentelę "Disc unreadable"... Gal kam nors taip buvo? Ką darėt? Ačiū.

o visai niekas neveikia - oroginalai/backup'ai ?gal galima meginti valyti meginti valyti lazeri, bet bus paprasciau ji pakeisti, tiesa, o koks dvd-romas ?

Redagavo rlevin7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepaliestas, tai tiesiog stovi (naudotas ankščiau). DVD Romas dabar Samsung. Su kuo valyti lazerį?

P.S Dėl originalų nežinau, o backupai nesidaro, nes nuo disko turi nuskaityt dalį info.

Redagavo zerodanis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra specialus lazerio valymo diskai, gali tuos pabandyt, arba tiesiog su siurbliu dulkes pabandyk prapust.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane naujas samsung'as daznai streikuoja - is kokios 5-10 kartu zaidimas pasileidzia, tai kad naudotas kvailioja nenuostabu. lite on'ai bent man kol kas geriausi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra specialus lazerio valymo diskai, gali tuos pabandyt, arba tiesiog su siurbliu dulkes pabandyk prapust.

kas is to siurblio man papasakok? kuom tai su lazeriu susije?

kaip tik nuo radiatoriaus dulkes nuses ant lazerio.

pas mane naujas samsung'as daznai streikuoja - is kokios 5-10 kartu zaidimas pasileidzia, tai kad naudotas kvailioja nenuostabu. lite on'ai bent man kol kas geriausi

Ne į temą

tik turi du segedusius :throw:
Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pries apsisptendziant valyti, tikrai gerai butu patikrinti su originalu.

nes budavo (bent anksciau) tokia problema susijusi su pacios galvutes pozicionavimu. o originalai tokios problemos nesukeldavo. pozicionavimas irgi yra tvarkomas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ką reiktų daryti? Galiu pabandyti šiaip ką nors pajudinti ROM'o viduje. Tik nežinau su kuo valyti tą lazerį... :innocent:

Geriausia butu pasikeist DVD-Rom'a i Lite-on ir viskas,nebus problemu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia butu pasikeist DVD-Rom'a i Lite-on ir viskas,nebus problemu.

Girdėjau reikia lituoti kažką ir t.t. O gal būtų papraščiau nusipirkti kokį BenQ iš eBay ir pačiam pabandyti nusiflashinti? :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali pirkt ir pats bandyt,bet as tai nunestau meistrui pakeistu man ir nuflesintu ir viskas.

Nu bet jei nebijai flesinti tai gali megint.

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Girdėjau reikia lituoti kažką ir t.t. O gal būtų papraščiau nusipirkti kokį BenQ iš eBay ir pačiam pabandyti nusiflashinti? :)

liteona reikia lituoti tik nuskaitant ir tik jei nera jokio ekstraktoriaus.

flashint liteona nereikia nei lituoti, nei ekstraktoriaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.