SoulReaver

Battlefield Heroes

Rekomenduojami pranešimai

Na užsireginau ir aš :D Žiūrėsim kas čia per geimas, nes neįsivaizduoju kur papuoliau dar vis.

Ohoho...4GB siųstis su firefox iš užsienio :D))) Ne mano interui, ačiū :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ten bugintas updateris istikro ten turbut net 4 MB nera. :D :D :D .. as irgi ispradziu: WTF?!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai man uzima tas grajus dabar 344mb

Nors kiek zinau dabar, update turetu man daryt ,Nes jau senai zaidziau pries koki menesi, tai gal ir daugiau uzims dabar :D

nu va padariau update tai uzima 319mb

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaži galima bus pilnoj versijoj kurt savo servus ? na ta prasme, kad pvz lietuviai galėtų tik lošt ? Nes man dabar lošt košmaras su tokiais pingais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man del pingo problemu neteko tureti kiek losiu, jai turi pinga auksta vienam serve, megink kita, ir jai jame viskas ok, uzsibookmarkink ji. Abejoju ar bus Dedicated server galimybe, tada nebutu jokio tikslo siuo metu pardavineti rubus, vistiek visi lostu su pakeistais nustatymais galutinej versijoj, o jiem zaidimas kazkaip turi atsipirkti...

Edit: Gal kas norit sulost vienoj kruvoj?, Skype: Savas_86

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nelabai patinka man toks zaidimas... karas rimtas zaidimas ir niekas jo "nezaide: skraidydamas ant lektuvo sparnu ir bandydamas kanors nu snaipint... :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi jau isejo pilnas zaidimas. Su mano senuku viskas normalei sukasi. O pas drauga ant pensininko neveikai kazkodel. Pas ji vaizduske mx440 ar kazkas tokio ir nepalaiko pixel shader 2. Ar ymanoma kaip nors padaryt, kad veiktu? Nes jam ant to lango juodas ekranas, gal ko truksta, kokio plugino ar ko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tam tavo draugeliui pc naujo reiketu <_<
Ne į temą

Tu mano draugeli gerai pazysti... :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar cia tik man vienam meto punkbusterio atjungima ? ("you were disconected by punkbuster (22)"). BFH Forumuose yra pamoka kaip tai sutvarkyti, kad nebemetytu, bet man vistiek meto :lol: . Istryniau BFH ir isnaujo irasiau, vel padariau viska pagal gida ir vistiek meto ta nenaudeli error'a ... Ka daryti, nes nenoriu apleisti sio zaidimo, tikrai ydomus ir itraukiantis :D ?

Ne į temą

Kokio levelio esate ?
Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nei idomus nei itraukiantis, parodija kazkokia. (mano nuomone)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.